Pinterest
Blogger
Facebook
Twitter
Tweets by CellulozHoszig
Youtube
Telefon:+3670/ 70 11 479
E-mail: info@celluloz-hoszigeteles.hu
1

Cellulóz hőszigetelés

Az Utólagos épület hőszigetelés napjaink egyik legnépszerűbb módja a spórolásnak. Íme a legújabb szigetelési technika Ön pénztárcájának szolgálatában...

Cellulóz hőszigetelés
2

ISOCELL

A szigetelőanyag, ami TÉLEN-NYÁRON JOBBAN dolgozik, mint bármelyik társa! Egyszerű és 100%-os utólagos épület hőszigetelés a skandinávoktól...

100% Isocell
3

Tiszavölgyi Csaba

21 év tapasztalat, folyamatosan a legújabb technikák alkalmazása, változatlan munkakedv. Az Ön kivitelezője - Tiszavölgyi Csaba - bemutatkozik:

Az Ön kivitelezője

Hányan jártak nálunk?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa11
mod_vvisit_counterTegnap19
mod_vvisit_counterEzen a héten747
mod_vvisit_counterMúlt héten788
mod_vvisit_counterEbben a hónapban747
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1721
mod_vvisit_counterEddig140037

Családi házak hőszigetelése – bízza ránk a feladatot!

családi házának hőszigeteléseA családi házak hőszigetelése rendkívül fontos feladatot lát el, és ez főleg a téli időszakra igaz, de nyáron sem elhanyagolható, hiszen nem csupán a hideg, de a meleg is képes átszivárogni a falakon, és komoly problémákat okozni. Az energiaszámlák összegének relatíve alacsonyan tartásához elengedhetetlen a hőszigetelés, méghozzá olyan, amelyik tökéletesen látja el a feladatát, épp ezért, ha az Ön házán ez nem megoldott, forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk családi házának hőszigetelését!

Ha bennünket választ a családi ház hőszigeteléséhez, akkor a legmodernebb, IsoCell technológiát kapja, amivel hosszú távon is elégedett lehet! Télen egészen biztosan kevesebbet kell majd fizetnie a fűtésért, nyáron pedig kevesebbszer kell majd bekapcsolnia a légkondicionáló berendezését, így minden évszakban kihasználhatja az IsoCell hőszigetelés előnyeit!

Amennyiben kérdése lenne a családi házak hőszigetelésével, vagy árainkkal kapcsolatban, illetve szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

A családi házak hőszigetelésének fontosságáról röviden

A manapság rohamosan növekedő energiaárak miatt egyre fontosabbá vált az emberek számára, hogy otthonaik megfelelő szigeteléssel rendelkezzenek. Ez különösen igaz a családi házak esetében, ugyanis ezeket az épületeket alapvetően némiképp költségesebb felfűteni, mint egy kisebb garzont.

A családi ház hőszigetelés hiánya emellett a penészesedést is előidézheti az ingatlanon belül, ez pedig roppant kellemetlen és egészségkárosító, főként hosszú távon. Ha egy családi ház hőszigetelése nem megfelelő, nem csupán a téli hónapokban jelentenek gondot a magas kiadások, hanem nyáron is. A légkondicionálók által biztosított hőmérséklet így rendkívül hamar kiszökik az épületből, emiatt pedig szinte folyamatosan működtetni kell a készüléket, ami magas villanyszámlát fog eredményezni. A megfelelő családi ház hőszigeteléssel egész évben tudja csökkenteni a kiadásait, így nem jelent gondot a pénzmegtakarítás.

Amennyiben pótolná az ingatlan hiányosságát, és hőszigeteltetné, keressen bizalommal elérhetőségeinken! Családi házának hőszigetelésével kapcsolatban korszerű és valóban hatékony megoldást kínálunk, a cellulóz szigetelést!

A tetőtér hőszigetelés fontosságáról röviden

tetőtér hőszigetelésAzok, akik emeletes családi házban élnek, már most elborzadva gondolnak a nyári időszakra, ugyanis a tetőtérben egyszerűen elviselhetetlen a forróság, még úgy is, ha gondoskodnak a megfelelő árnyékolók felszereléséről és a klíma telepítéséről. Ebben az esetben a problémát a tetőtér hőszigetelésének hiánya, vagy állapota okozza.

A tetőtér hőszigetelésének fontosságát a szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni, de a szigetelés hiányából fakadó kellemetlenségek ellenére a legtöbb ingatlantulajdonos kompromisszumot köt ezzel a helyzettel. Mindenki más okból kifolyólag mellőzi a tetőtér hőszigetelés kivitelezését, de a leggyakoribb indok az, hogy rengeteg időt és energiát emészt fel a szigetelés telepítése. A cellulóz szigeteléssel ez még véletlenül sincs így! Ez a szigetelőanyag rövid idő alatt telepíthető, és még a legnehezebben hozzáférhető helyekre is el lehet juttatni.

Ha szeretné megfogadni a szakemberek tanácsát, és az idei nyarat már megfelelő tetőtér hőszigeteléssel várná, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérje a segítségünket!

Az utólagos szigetelés fontossága tavasszal

Az utólagos szigetelés fontossága tavasszalA mai napig sokakban él a tévhit, hogy a szigetelésnek csak a hűvös időben van jelentősége. Ez több szempontból is hibás következtetés, hiszen, ahogyan télen a meleg benntartása a cél, úgy nyáron a forróság kizárása! Az utólagos szigetelés segítségével megelőzhetjük, hogy nyáron túlságosan átmelegedjen otthonunk, és így elviselhetetlenné váljon az ott tartózkodás.

Ezzel a megoldással a levegő hűtésére szolgáló eszközöket – mint a ventilátor vagy légkondicionáló – is sokkal kevesebbszer szükséges üzemeltetni, így az energiafogyasztást is minimalizálhatjuk! Tehát az utólagos szigeteléssel energiát, és ez által pénzt is spórolhatunk! Az utólagos szigetelést érdemes tavasszal kialakíttatni, hiszen ekkor még nem éri el az átlaghőmérséklet azt a pontot, amikor a szigetelésre már szükség lehet.

Ha Ön is szeretne nyáron kellemes környezetben hűsölni, ugyanakkor spórolni az energiaszámlákon, forduljon hozzánk bizalommal minőségi utólagos szigetelés kialakításáért!

Milyen tényezőkre figyeljünk a ház szigetelése során?

Milyen tényezőkre figyeljünk a ház szigetelése során?A hatékony ház szigetelés nélkülözhetetlen a lakók komfortérzete és az energiatakarékosság szempontjából. Az új építésű házak esetében már követelmény, hogy gondoskodni kell a minőségi szigetelőanyagok használatáról az építkezés során, régi típusú házaknál pedig lehetőség van utólagos hőszigetelésre.

Az ideális szigetelést különböző tényezők befolyásolják, amelyeket a kivitelezés során figyelembe kell venni:

  • Vizsgáljuk meg az alapanyagok hővezetési tényezőjét! A szigetelőanyagok alapvető hőszigetelő tulajdonsága megmutatja az anyag hőáramlását, ami, ha alacsony értékkel bír, biztosak lehetünk abban, hogy a megfelelő szigetelő képessége.
  • Fontos tényező továbbá a hővezetési ellenállás, ami egy szerkezet hővel szembeni ellenállását, a szigetelőréteg hatékonyságát jelenti. Ha nagy az ellenállás mértéke, a hőszigetelés garantáltan megfelel elvárásainknak.
  • Végül, de nem utolsó sorban ellenőriznünk kell a hőátbocsátási tényezőt is. Ha ez az érték alacsony, a szerkezet biztosítja az energiatakarékosságot otthonunk számára.

A cellulóz hőszigetelés garantáltan a leghatékonyabb megoldás, mely minden elvárásnak eleget tesz! Bátran keressen fel minket ház szigetelés kapcsán!

Tudnivalók a tetőtér szigeteléséről

Tudnivalók a tetőtér szigetelésérőlA tetőtér szigetelése kiváló alapanyagokat és kellő szakértelmet követel meg, ezért egyáltalán nem érdemes a véletlenre bízni a kivitelezési munkálatokat! Manapság a tetőtéri szigetelőanyagok között számos megoldással találkozhatnak a vevők, ezért mielőtt megszületne a végleges döntés, mindenképp tájékozódjon, hogy a legideálisabb formáját válassza a szigetelésnek!

A tetőtér szigetelés elhelyezését már alapjaiban befolyásolja, hogy meg akarja-e bontani az úgynevezett héjazatot, vagy belülről szeretné-e elvégeztetni a munkálatokat. Akármelyik megoldást is választja, fontos, hogy megterveztesse a bevilágítást biztosító nyílások és nyílászárók helyét, méretét! Ha megfelelő szakemberekkel kivitelezteti a tetőtér szigetelését, akár 4 fokkal is csökkenthető a hőmérséklet a tetőtérben, ez pedig nyáron különösen előnyös!

A tetőtér szigetelés esetében a legelőnyösebb, ha „szálas” szigetelőanyagokat alkalmaz, ugyanis kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek ahhoz, hogy megfelelően megtartsák a hőmérsékletet a tetőtérben!

Kérje segítségünket a tetőtér szigeteléséhez! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

 

Elérhetőség:Ifj. Adorján Kreatív Stúdió

Mobil: +3670/ 70 11 479 E-mail: info[kukac]celluloz-hoszigeteles.hu

Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Tiszavölgyi Csaba | +36 70/ 70 11 479 | 4034 Debrecen, Vámospércsi út 75.
cellulozszigeteles.lap.hu | szigeteles.lap.hu | homlokzatszigeteles.lap.hu