Pinterest
Blogger
Facebook
Twitter
Tweets by CellulozHoszig
Youtube
Telefon:+3670/ 70 11 479
E-mail: info@celluloz-hoszigeteles.hu
1

Cellulóz hőszigetelés

Az Utólagos épület hőszigetelés napjaink egyik legnépszerűbb módja a spórolásnak. Íme a legújabb szigetelési technika Ön pénztárcájának szolgálatában...

Cellulóz hőszigetelés
2

ISOCELL

A szigetelőanyag, ami TÉLEN-NYÁRON JOBBAN dolgozik, mint bármelyik társa! Egyszerű és 100%-os utólagos épület hőszigetelés a skandinávoktól...

100% Isocell
3

Tiszavölgyi Csaba

21 év tapasztalat, folyamatosan a legújabb technikák alkalmazása, változatlan munkakedv. Az Ön kivitelezője - Tiszavölgyi Csaba - bemutatkozik:

Az Ön kivitelezője

Hányan jártak nálunk?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa7
mod_vvisit_counterTegnap34
mod_vvisit_counterEzen a héten41
mod_vvisit_counterMúlt héten283
mod_vvisit_counterEbben a hónapban788
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1617
mod_vvisit_counterEddig122443

Az utólagos szigetelés fontossága tavasszal

Az utólagos szigetelés fontossága tavasszalA mai napig sokakban él a tévhit, hogy a szigetelésnek csak a hűvös időben van jelentősége. Ez több szempontból is hibás következtetés, hiszen, ahogyan télen a meleg benntartása a cél, úgy nyáron a forróság kizárása! Az utólagos szigetelés segítségével megelőzhetjük, hogy nyáron túlságosan átmelegedjen otthonunk, és így elviselhetetlenné váljon az ott tartózkodás.

Ezzel a megoldással a levegő hűtésére szolgáló eszközöket – mint a ventilátor vagy légkondicionáló – is sokkal kevesebbszer szükséges üzemeltetni, így az energiafogyasztást is minimalizálhatjuk! Tehát az utólagos szigeteléssel energiát, és ez által pénzt is spórolhatunk! Az utólagos szigetelést érdemes tavasszal kialakíttatni, hiszen ekkor még nem éri el az átlaghőmérséklet azt a pontot, amikor a szigetelésre már szükség lehet.

Ha Ön is szeretne nyáron kellemes környezetben hűsölni, ugyanakkor spórolni az energiaszámlákon, forduljon hozzánk bizalommal minőségi utólagos szigetelés kialakításáért!

Milyen tényezőkre figyeljünk a ház szigetelése során?

Milyen tényezőkre figyeljünk a ház szigetelése során?A hatékony ház szigetelés nélkülözhetetlen a lakók komfortérzete és az energiatakarékosság szempontjából. Az új építésű házak esetében már követelmény, hogy gondoskodni kell a minőségi szigetelőanyagok használatáról az építkezés során, régi típusú házaknál pedig lehetőség van utólagos hőszigetelésre.

Az ideális szigetelést különböző tényezők befolyásolják, amelyeket a kivitelezés során figyelembe kell venni:

  • Vizsgáljuk meg az alapanyagok hővezetési tényezőjét! A szigetelőanyagok alapvető hőszigetelő tulajdonsága megmutatja az anyag hőáramlását, ami, ha alacsony értékkel bír, biztosak lehetünk abban, hogy a megfelelő szigetelő képessége.
  • Fontos tényező továbbá a hővezetési ellenállás, ami egy szerkezet hővel szembeni ellenállását, a szigetelőréteg hatékonyságát jelenti. Ha nagy az ellenállás mértéke, a hőszigetelés garantáltan megfelel elvárásainknak.
  • Végül, de nem utolsó sorban ellenőriznünk kell a hőátbocsátási tényezőt is. Ha ez az érték alacsony, a szerkezet biztosítja az energiatakarékosságot otthonunk számára.

A cellulóz hőszigetelés garantáltan a leghatékonyabb megoldás, mely minden elvárásnak eleget tesz! Bátran keressen fel minket ház szigetelés kapcsán!

Tudnivalók a tetőtér szigeteléséről

Tudnivalók a tetőtér szigetelésérőlA tetőtér szigetelése kiváló alapanyagokat és kellő szakértelmet követel meg, ezért egyáltalán nem érdemes a véletlenre bízni a kivitelezési munkálatokat! Manapság a tetőtéri szigetelőanyagok között számos megoldással találkozhatnak a vevők, ezért mielőtt megszületne a végleges döntés, mindenképp tájékozódjon, hogy a legideálisabb formáját válassza a szigetelésnek!

A tetőtér szigetelés elhelyezését már alapjaiban befolyásolja, hogy meg akarja-e bontani az úgynevezett héjazatot, vagy belülről szeretné-e elvégeztetni a munkálatokat. Akármelyik megoldást is választja, fontos, hogy megterveztesse a bevilágítást biztosító nyílások és nyílászárók helyét, méretét! Ha megfelelő szakemberekkel kivitelezteti a tetőtér szigetelését, akár 4 fokkal is csökkenthető a hőmérséklet a tetőtérben, ez pedig nyáron különösen előnyös!

A tetőtér szigetelés esetében a legelőnyösebb, ha „szálas” szigetelőanyagokat alkalmaz, ugyanis kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek ahhoz, hogy megfelelően megtartsák a hőmérsékletet a tetőtérben!

Kérje segítségünket a tetőtér szigeteléséhez! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

 

Elérhetőség:Ifj. Adorján Kreatív Stúdió

Mobil: +3670/ 70 11 479 E-mail: info[kukac]celluloz-hoszigeteles.hu

Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Tiszavölgyi Csaba | +36 70/ 70 11 479 | 4034 Debrecen, Vámospércsi út 75.
cellulozszigeteles.lap.hu | szigeteles.lap.hu | homlokzatszigeteles.lap.hu