Telefon:+3670/ 70 11 479
E-mail: info@celluloz-hoszigeteles.hu

Az Ön pénztárcájának szolgálatában:

A CELLULÓZ HŐSZIGETELÉS ELŐNYEI

Épület hőszigetelési érték:

Nemcsak az alacsony hővezetési képesség, amellyel többet tud társainál az ISOCELL épület hőszigetelő rendszer. Egy szigetelést minden esetben a leggyengébb pontja határozza meg. Az ISOCELL cellulóz hőszigetelés hézagmentes és hőhídmentes hőszigetelő réteg az eredménye.

Ha Ön is megbízható szigetelést szeretne keressen fel minket!

Alkalmazási terület

  • Új- és használt épületnél
  • Alacsony energiájú, vagy passzívháznál
  • Ferde tetőben, zárófödémben, köztes födémben, aljzat alatt, belső- és külső szerelt falakban,
    homlokzat szigeteléskor vagy gépészeti aknában

Hogyan kerül a fel a szigetelés?

  • Laza feltöltés: aljzatbeton hőszigetelésére
  • Nyitott befúvás: Hézagmentes szigetelés zárófödémben, köztes födémben, vagy fagerendázat közé
  • Befúvás: Olyan üregek kitöltésére, amelyek minden oldalról zártak. A zárt térben a cellulóz hőszigetelés méretpontos, hézagmentes, és egyenletesen elosztott szigetelő paplanná áll össze.
  • Felületre fújt: Függőleges irányú, nyitott, szabad felületen alkalmazható, mint például egy válaszfal, szerelt fal nyitott oldala, illetve mennyezetek, boltozatok hangszigetelő rétegeként. Ezeken kívül műemlékek külső falának belső oldali vakolható hőszigeteléseként.

Az IsoCell beépítési módjai

IsoCell - Favázas FalpanelIsoCell - MagastetőIsoCell - Favázas NagypanelIsoCell - Közbenső Födém

Hányan jártak nálunk?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa14
mod_vvisit_counterTegnap37
mod_vvisit_counterEzen a héten143
mod_vvisit_counterMúlt héten218
mod_vvisit_counterEbben a hónapban593
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1422
mod_vvisit_counterEddig244316

Cellulóz szigetelés: nem csak télen, nyáron is hasznos!

Cellulóz szigetelésCellulóz szigetelés kedvező áron, rövid határidővel, magas színvonalon - a nyári kánikulában is élvezheti a szigetelés nyújtotta előnyöket!

cellulóz szigetelés védi az ingatlant a téli hidegtől, ám nem csak ilyenkor hasznos. A nyár folyamán egy olyan épületben, amely nem rendelkezik hatékony szigeteléssel, kifejezetten nehéz lehet az élet. A nap ugyanis átmelegíti a falakat, és, ha a házat nem szerelték fel légkondicionáló berendezésekkel, akkor gyakorlatilag élhetetlenné válik, ha viszont igen, akkor viszont a rendkívül magas energiaszámlák okoznak majd súlyos problémákat.

Ha szeretné költséghatékonyabbá tenni az otthonát, válassza Ön is a cellulóz szigetelést, és bízza a munkálatok elvégzését cégünkre! Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően nem csupán gyorsan, de szakszerűen is dolgozunk, munkánkra pedig garanciát is vállalunk!

Ha felkeltettük az érdeklődését a cellulóz szigetelés iránt, és kérdése lenne, vagy szeretne megbízni bennünket otthona szigetelésének korszerűsítésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

A cellulóz hőszigetelés a műemlékvédelemben is hasznos!

cellulóz hőszigeteléscellulóz hőszigetelés segít megóvni a műemlék épületek eredeti állapotát is. A penész óriási veszélyt jelent minden olyan ingatlanra, aminek nincsen minőségi hőszigetelése vagy vízszigetelése. Mindegyik fajta szigetelésnek az a feladata többek között, hogy a nedvességtől óvja a falakat. A nedvesség talajvíz vagy pára formájában is érheti a falakat. A nedvesség tartós jelenléte oda vezet, hogy a falakon megjelenik a penész. Ha egyszer már felütötte a fejét a penész, akkor nagyon nehéz megszabadulni tőle.

cellulóz hőszigetelés telepítését követően garantáltan nem kell többet a penész eltüntetésére időt és költségeket szánni. Keressen minket bizalommal, ha a cellulóz hőszigetelésre van szüksége ahhoz, hogy megóvja a műemléknek nyilvánított épületeket a penészgomba romboló hatásaitól! A modern technológiák és a korszerű anyagok alkalmazása mind lehetővé teszik, hogy a falakból a nedvességet akár véglegesen száműzzék.

A cellulóz hőszigetelés anyaga környezetbarát és vegyszerektől mentes, nem árt a komoly kort megért épületeknek sem, biztonságosan lehet alkalmazni felújításhoz, illetve restauráláshoz is. A műemlék védelem szigorú szabályokat támaszt a restaurálásokkal, felújításokkal szemben. A tulajdonosok és az épület kezelői a szabályokat figyelembe véve tudnak csak változtatásokat kivitelezni.

A minőségi hőszigetelés megléte hosszú távon megoldást jelent a páralecsapódásra és annak következményeire, a hőhidak kialakulására és az így megjelenő penészfoltokra. A szigetelő réteget többféle módon is fel lehet vinni a falfelületre, attól függően, hogy melyik módszer bizonyul előnyösnek, a befúvás, fújás vagy a laza feltöltés jöhet szóba a cellulóz hőszigetelésnél.

cellulóz hőszigetelés egy olyan választás, ami hosszú távon is képes beváltani a hozzá fűzött elvárásokat, nem igényel utólagos javítást és az ára is nagyon kedvező. Ha meg akarja akadályozni az épület további állapot romlását, döntsön a cellulóz mellett! Kérjen árajánlatot hőszigetelésre a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!

Isocell cellulóz szigetelés: felejtse el a hosszadalmas munkálatokat! 

Isocell cellulóz szigetelésIsocell cellulóz szigetelés, szakszerű kivitelezés, kedvező árak, minőségi alapanyagok, válassza a legkényelmesebb szigetelési formát!

Nagyon sok épület esetében szükség lenne a megfelelő szigetelés kivitelezésére, azonban egyes ingatlantulajdonosok folyamatosan halogatják a munkálatokat. Ennek gyakran a legfőbb oka az, hogy úgy érzik, még nem igazán készek arra, hogy a szakemberek akár több héten keresztül is dolgozzanak az otthonukon. Sok olyan szigetelési technika is létezik, amelyeknek azért tart tovább a kivitelezésük, mert foglalkozni kell például az alapanyag beszabással, pontos illesztésével, ez pedig sokaknak nem felelne meg. Amennyiben Ön is régóta halogatja az ingatlan szigetelését a hosszadalmas munkálatok miatt, ne tegye, ugyanis az isocell cellulóz szigetelés mellett már nincs szükség a kényelmetlen kompromisszumokra!

Az isocell cellulóz szigetelésnél nem kell olyan plusz feladatokkal számolni, amik miatt megnőne a kivitelezés ideje. Az eljárás legnagyobb előnye, hogy rendkívül gyorsan telepíthető a szigetelőanyag, mégpedig a befúvásos technikával. Ezzel rövid időn belül, hézagmentes szigetelést hozhatunk létre, így a gyorsaság nem válhat a kivitelezés minőségének a kárára. Az isocell cellulóz szigetelésnél nincs szükség az alapanyag méretre szabására sem, ráadásul így felesleges hulladék sem keletkezik. Ez szintén óriási könnyebbséget jelent, ugyanis a munkálatok után nincs szükség a hulladék kezelésre, elszállításra. Az isocell cellulóz szigetelés sokkal kényelmesebb, egyszerűbb választás ahhoz, hogy ingatlanja élhető és költséghatékonyan fenntartható legyen.

Tapasztalja meg Ön is az isocell cellulóz szigetelés előnyeit, bízza ránk bátran a munkálatokat! Ügyfeleinknek rugalmas, megbízható szolgáltatás keretein belül kivitelezzük a szigetelést. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel és a szolgáltatással egyaránt. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Cellulóz szigetelés: minőségi kivitelezés, kedvező áron! 

cellulóz szigetelésCellulóz szigetelés profi, felkészült szakemberekkel, megbízható szolgáltatás keretein belül, a munkálatokat kedvező áron vállaljuk!

Napjainkban az ingatlantulajdonosok többféle szigetelési eljárás közül is válogathatnak. Sokan mindenképp a leghatékonyabb, ugyanakkor a legegyszerűbben kivitelezhetőbb opciót szeretnék előnyben részesíteni. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a cellulóz szigetelés!

cellulóz szigetelés tökéletesen megfelel az elvárásoknak, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a munkálatok végeredményével. Az eljárással hézagmentes szigetelést biztosíthat otthonának, így nem kell aggódni a hőhidak miatt. Elfelejtheti a hőveszteséget, penészedést, egyéb kellemetlen tényezőket. A cellulóz szigeteléssel sokkal egyszerűbben ki tudja alakítani a lakóterekben az optimális hőmérsékletet a téli és nyári hónapokban egyaránt. Éves szinten jelentős összegeket spórolhat meg, ezért mindenképp megéri belevágni az épület szigetelésébe. A cellulóz anyagot befúvásos technikával juttatjuk el a legszűkebb résekbe is. Ezzel a módszerrel nem jelenthet kihívást alkalmazkodni a rövid határidőkhöz, így Önnek nem kell több hetes munkálatokkal számolnia ahhoz, hogy otthona megfelelő szigeteléssel rendelkezzen. A cellulóz környezetbarát, nem tartalmaz káros anyagokat, ezáltal élhető, kellemes környezetet alakíthat ki az ingatlanon belül.

cellulóz szigetelés ára nagyon hamar megtérülhet, így pedig nem nehéz stabil pénzügyi hátteret kialakítani a család számára, tehát anyagi szempontból is megéri belevágni a munkálatokba.

cellulóz szigetelés áráért nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia, így még a kivitelezéskor is csökkentheti a kiadásokat. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásunkról és a cellulózról is. Megkeresése után igyekszünk minél hamarabb megkezdeni a munkálatokat. Ha kérdései lennének, vagy személyes találkozóhoz időpontot kérne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Tetőtér hőszigetelés cellulózból!

Tetőtér hőszigeteléshez szeretne szakembert felkérni? Forduljon olyan céghez, ahol a legújabb technológiával és a modern igényekhez igazodó tulajdonságokkal rendelkező hőszigetelő rendszerekkel dolgoznak! A szolgáltatásaink mind árban, mind pedig minőségben magas elvárásoknak képesek megfelelni. Egy tetőtér esetében a szigetelés kulcs fontosságú, akkor is, ha nem építik be és akkor is, ha lakótér készül benne.

A tetőtér hőszigetelés egyik leghatékonyabb módja a cellulóz alapú hőszigetelő rendszer használata, méghozzá befújással telepítve. A befújt tetőtér hőszigetelést úgy kell elképzelni, mint egy havazást, ami beteríti a felületet és ott összeáll egy puha, védelmező réteggé. Ez a réteg mindent beterít és kitölt, megteremtve ezzel a tökéletes és tartós hőszigetelést.

tetőtér hőszigeteléshez olyan módszert kínálunk, ami a legjobbat hozza ki az ingatlanából is. Kérjen tőlünk bővebb tájékoztatást és személyre szabott árajánlatot cellulóz hőszigetelésre tetőtérbe a megadott elérhetőségeinken!


A cellulóz hőszigetelésnél nem kell bosszankodnia a hézagok miatt! 

cellulóz hőszigetelésSok ingatlannál előfordul, hogy szigetelésük után rövid időn belül hőhidak alakulnak ki. Az esetek jelentős részében a szigetelőanyagok közötti hézagok felelősek ezért. Ez rendkívül bosszantó tud lenni, hiszen csak javítással lehet megszüntetni a hőhidakat, így a munkálatok kezdődhetnek elölről, amik pedig rengeteg időt és energiát felemészthetnek. Amennyiben Ön nem szeretne hasonló helyzetbe kerülni, és olyan megoldást keres, amivel már elsőre biztosíthatja a tökéletes szigetelést, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk a cellulóz hőszigetelés kivitelezésével foglalkozik, ami garantáljuk, hogy nem fog csalódást okozni. Az anyag legnagyobb előnye, hogy a legkisebb résekbe is eljuttatható, így maximálisan kizárhatók a hézagok, ezáltal pedig elkerülhetők a bosszantó hőhidak. A cellulóz szigeteléssel megakadályozhatja az utólagos javítási munkálatokat, ennek köszönhetően rengeteg időt, energiát, és nem utolsó sorban pénzt spórolhat meg. A cellulóz hőszigeteléssel télen, nyáron kellemes környezetet alakíthat ki otthonában, éves szinten pedig jelentős összegeket takaríthat meg a fogyasztáson. Ez mindenképp a családi kassza előnyére válik. A cellulóz szigetelés nem ártalmas az egészségre, százszázalékban biztonságos körülményeket biztosíthat az ingatlanon belül. Akik különösen érzékenyek a környezetükre, számukra nem lehet kérdés, hogy a cellulóz anyagot válasszák a ház szigetelése során. A kivitelezéssel kapcsolatban minőségi, megbízható szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára.

Válassza Ön is az egyszerűbb megoldást, kerülje el az utólagos javításokat a cellulóz hőszigeteléssel! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az anyagról, kivitelezési technikáról. Korábbi referenciáinkat is meg tudja tekinteni. A cellulóz szigetelést kedvező áron biztosítjuk az ügyfeleknek, így anyagi szempontból is jól járhat velünk. Ha kérdései lennének, vagy megrendelné a szolgáltatást, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


A fújt cellulóz hőszigetelés a költséghatékony szigetelések közé tartozik!

Olyan hőszigetelést szeretne az otthonába, ami télen és nyáron is remekel, de nem kell vele sokat pepecselni és gyorsan elkészül, ráadásul környezetbarát? Igen, ezek a tulajdonságok megtalálhatóak egyetlen típusú hőszigetelésben, ami nem más, mint a fújt cellulóz hőszigetelés!

A fújt cellulóz hőszigetelés természetes alapanyagból készül, ami nem jelent kockázatot az egészségre és a környezetet sem terheli. Emellett az is az előnyére válik, hogy minden létező rést maximálisan képes kitölteni. A fújt cellulóz hőszigetelés zsákokban érkezik a helyszínre és a befújó eszközbe töltve kerül a pontos helyére, ahol rövid időn belül felveszi végleges formáját. Természetesen utólag is kivitelezhető szigetelésről van szó.

A cellulóz hőszigetelés ára miatt sem kell aggódni, mert a teljesítménye mellett is is hasonlóan meggyőző. A komfortos és élhető ingatlan költséghatékony szigeteléssel? A fújt cellulóz hőszigetelés a válasz! Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a honlapunkon megadott elérhetőségeinken!




Isocell födém szigeteléssel az egész ingatlanban kellemesebb környezetet teremthet!

Isocell födém szigetelésAz ember azt gondolná, hogy egy padlástér szigetelése csak akkor fontos igazán, ha a teret be is építik, szobaként használják. Tény, hogy szükség van a tér komfortossá alakítására, ha lakhatóvá szeretnénk tenni, de akkor sem szabad elhanyagolni, ha a padlástér csak üres marad.

Az Isocell födém szigetelés egyszeri befektetést jelent, de hosszú távon többszörösen is visszahozza az árát. Egy ilyen fújható szigetelés minden esetben csakis segíti az ingatlan tulajdonosait. Akár belakják a tetőteret, akár nem használják ki a padlást, az Isocell födém szigetelés végzi a dolgát. Az Isocell födém szigetelés energiát takarít meg, nem engedi, hogy a felfelé szálló meleg elvesszen, kellemesebb környezetet biztosít.

Gyorsan, gazdaságosan és utólag is kivitelezhető, a hatása pedig rövid időn belül érezhető. Az Isocell födém szigetelés tehát minden ingatlan esetében csakis előnyt jelent. Keressen minket bizalommal és kérjen árajánlatot a honlapunkon található elérhetőségeinken födém szigetelés kivitelezésére!


Nálunk a minőség sem marad el a cellulóz szigetelés árak mögött!

cellulóz szigetelés

A hőszigetelés nem maradhat le egy épületről, ha azt szeretnék a tulajdonosok, hogy hosszú távon komfortos legyen és még energiagazdaságos is a működtetése. A hőszigetelések között nemcsak eltérő fajtákat, de nagyon különböző árakat is találunk. Egyértelmű, hogy olyanra van szükség, aminek az ár-érték aránya az elvárásoknak megfelel.

A cellulóz szigetelés ára nem csupán megfizethető, de olyan minőséget takar, ami bármely épületnek a hasznára válik. Az előnyei között fel lehet sorolni a gyors kivitelezést, a könnyű kezelhetőséget és a hatékony működést is.

A cellulóz szigetelés ára nem egységes, minden esetben előzetes felmérés és egyeztetés szükséges a cellulóz szigetelés árak pontos megállapításához. Különböző lehet minden megbízás annak szempontjából, hogy mekkora területen hőszigetelnek, milyen a beépítés módja stb. Érdemes minden esetben árajánlatot kérni, amiből kiderül, hogy milyen tételeket tartalmaz a végleges cellulóz szigetelés ár.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és kérjen árajánlatot cellulóz szigetelésre!


Az utólagos hőszigetelés egyik módszere: Befúvásos technika

Az utólagos hőszigetelés egyik módszere: Befúvásos technikaHőszigetelésre minden ingatlan esetében szükség van, azonban felmerülhetnek olyan helyzetek, amikor nincs lehetőség az alapokig bontani a ház teljes falazatát, már csak azért sem, mert mindeközben ott él, esetleg az épület egyéb használatban van. Ilyenkor remek megoldás lehet, ha az utólagos szigetelést választja, melynek előnyeit szeretnénk az alábbiakban bemutatni.

Az utólagos szigetelés hatalmas előnye, hogy magas fokú hatékonyság mellett könnyen alkalmazható a legkülönfélébb fal típusoknál is. A szigetelőanyag többféle technikával kerülhet fel, melyek közül az egyik a befúvásos módszer, aminek köszönhetően az anyag megfelelően tömörül, és nem keletkeznek légbuborékok. Ezzel a megoldással egyszerűen, gyorsan szigetelhető bármilyen új vagy régebbi épület. Nem utolsó sorban pedig a szigetelőanyag nem tartalmaz káros anyagokat, illetve környezetbarát.

Válasszon minket, ha utólagos hőszigeteléssel szeretné biztosítani otthona melegét és energia hatékonyságát! Profi szakembereink munkájával biztosan meg lesz elégedve, és garantáljuk, hogy hosszú évekig élvezheti az utólagos szigetelés nyújtotta előnyöket!


Miért érdemes a cellulóz hőszigetelés mellett dönteni?

hőszigetelésA családi házak esetében kiemelt jelentősége van a hőszigetelésnek. A tulajdonosok a kínálkozó lehetőségek közül igyekeznek a számukra legelőnyösebb alternatívát választani, így olyan tényezők játszanak szerepet, mint például hangszigetelés, kártevő mentesség, tűzbiztonság, káros anyag mentesség, valamint, hogy a választott anyag minősége ellenőrzött legyen.

A cellulóz hőszigetelés mindezeknek a kritériumoknak egyaránt eleget tesz, így garantáltan az egyik legjobb lehetőséget kínálja az érdeklődők számára.

De pontosan mi is az a cellulóz hőszigetelés?

Ez egy természetbarát alternatíva, mely újrahasznosítás révén jön létre. Az anyaghoz bórt és foszfátot kevernek, melynek köszönhető, hogy kártevőknek, tűznek illetve penésznek is ellenáll. Talán nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a cellulóz hőszigetelés technológiája mindezidáig a leginkább környezetkímélő megoldás. Előnye továbbá, hogy alkalmazható az új és a régi épületek esetében is.

Válassza Ön is a legkorszerűbb hőszigetelési megoldást, és bátran keressen minket elérhetőségeink egyikén!


Hőszigetelés és környezetvédelem

Hőszigetelés és környezetvédelemNapjainkban az egyik legfontosabb téma a környezetvédelem, a globális felmelegedés lassítása, illetve hatásainak csökkentése. Fontos, hogy szelektíven gyűjtsük a szemetet, amit lehet, hasznosítsuk újra, illetve olyan termékeket vásároljunk, amik újrahasznosíthatók, vagy már újrahasznosítottak. Ha lehet, ennél még nagyobb jelentőséggel bír a lehető legkevesebb energia felhasználása.

Az energiafelhasználás csökkentésére otthonunkban is törekednünk kell. Ez nem feltétlenül csak azt jelenti, hogy ne égessük feleslegesen a villanyt, hanem azt is, hogy ne hanyagoljuk el a ház szigetelését.

A cégünk által kivitelezett cellulóz hőszigetelésnek köszönhetően a lakás télen jobban tartja a meleget, nyáron pedig a hűvöset, így kevesebb fűtésre, illetve hűtésre van szükség. Ezzel természetesen nem csak Földünk védelme érdekében teszünk, hanem a rezsit is jelentősen csökkentjük.

Ha szeretne Ön is többet tenni a környezetvédelemért, és közben spórolni, válassza a cellulóz hőszigetelést! Hívjon minket bizalommal, ha további információra van szüksége az épületszigeteléssel kapcsolatban!

Alacsonyabb fűtésszámla, alacsonyabb rezsi? A kulcs a hőszigetelés!

Alacsonyabb fűtésszámla, alacsonyabb rezsi? A kulcs a hőszigetelés!Minden évben, ahogyan a tél lassan beköszönt, és ismét előttünk a fűtési szezon, újra felvetődik a kérdés mindenkiben: idén vajon mennyi lesz a fűtésszámlám? Ez a kérdés már csak azért is sarkalatos pontja minden évnek, mert a rezsi összege nemhogy alacsonyabb lenne, de folyamatosan emelkedik. Így alaposan meg kell nézni, hogy mennyi a fogyasztása a háztartásnak.

A cellulóz hőszigeteléssel Ön is megfékezheti az égbe szökő számlákat! A cellulóz hőszigetelés gondoskodik arról, hogy Önnek ne kelljen többé dideregnie, miközben a fűtés dübörög otthonában. Mi okozza ezt a jelenséget? A huzatos nyílászárók, a szigetelés nélküli tető. Minőségi szigeteléssel megakadályozható, hogy a meleg kiszökjön otthonából, és Ön mégis vagyonokat fizessen ki a fűtésért.

A cellulóz hőszigetelés nagyszerűsége abban áll, hogy képes megszüntetni ezeket a problémákat, ráadásul utólagos szigetelés is megvalósítható, így ha a szigetelése silány minőségű, bármikor javíthat rajta. Keressen minket bizalommal, és faragjon le a rezsi összegéből!

Szigeteljen velünk!

Szigeteljen velünk!A hagyományos házrészek szerepe és funkcióik manapság igencsak átalakultak. A magas ingatlanárak miatt gyakran új ingatlan vásárlása helyett a meglévő terek modernizálása, felújítása mellett döntünk. A pince és a padlás látszólagosan másodlagos funkciójú terek, de sokan elgondolkodnak rajta, hogy némi ráfordítással mire lehet hasznosítani ezeket a - sokszor igen nagyméretű - tereket.

A régi időkben mindnek megvolt a maga feladata, de mire lehet jó ma például egy tágas padlás, és hogyan kell korszerűen kialakítani?

Amennyiben a mindennapjaink részévé szeretnénk tenni ezeket a helyiségeket, a felújítás során különös gondot kell fordítani a hőszigetelésre. A padlás szigetelése esetén különös tekintettel kell lennünk a hőmérséklet különbségekre, a hőszigetelésnek nem csak a zord időjárástól kell megóvnia, de a tetőt érő folyamatos napsugárzástól is, mely túlzottan felhevíti a szobát.

Hőszigeteléssel kapcsolatban bátran kérje árajánlatunkat még ma, hogy a tavaszt már az új házrészeiben várhassa!

Hőszigetelés pincétől a padlásig

Házat épít? Nem tudja, milyen hőszigetelő anyagokkal, és hogyan dolgozzon? Vagy meglévő házára utólagosan szeretne új szigetelést? Mi tudjuk a megoldást! Válasszon minket! Vállaljuk a hőszigetelést a pincétől a padlásig!

A cellulóz, mint hőszigetelő anyag évtizedek óta jelen van, és kitűnően helyt áll a legszélsőségesebb időjárási viszontagságok idején is. Erre az anyagra épül az ISOCELL eljárás, amely az újságpapírból nyeri ki a cellulózt és egy speciális folyamat során alakítják át szigetelőanyaggá.

A cellulóz szigetelést a házon szinte bárhol lehet alkalmazni, kezdve a pincével, folytatva a fal- szerkezetekkel, befejezve a tetőtér hőszigetelésével, mindenhol remek megoldást nyújt. Amellett, hogy praktikus és megfizethető, rendkívül környezetkímélő, hiszen használt újságpapírból állítják elő a szigetelésre alkalmas cellulózt.

Amennyiben a cellulóz hőszigetelés mellett döntött, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink mindenben készséggel segítenek!

Nem csak rossz időben szükséges a szigetelés!

Nem csak rossz időben szükséges a szigetelés!Manapság már egyre kevesebb ember számára jelent újdonságot, hogy az utólagos hőszigetelés igénybevételével jelentős pénzösszegeket lehet megtakarítani a téli hónapok alatt, akár egy régi építésű házban lakva is. Azonban az már sokkal kevésbé elterjedt nézet, hogy bizony a tavaszi, nyári hónapokban is jól jön a szigetelés!

Nézzük meg, miért!

Az utólagos hőszigetelés pozitív hatása azokban az otthonokban, ahol légkondicionálót használnak, roppant jelentős lehet. Míg a szigetelés télen bent tartja a meleget és kint a hideget, addig ez a nyári hőség alatt megfordul, és szintén a számla összegének csökkenéséhez vezethet, csak ezúttal a klímát működtető áram kapcsán. De még akkor is érezhető a szigetelés előnye, ha nincs légkondicionálónk, hiszen ebben az esetben is kisebb mértékben tud csak átmelegedni a lakás a falon és födémen keresztül, mint utólagos hőszigetelés nélkül.

Ön is szeretne jól járni? Akkor forduljon hozzánk, és mi segítünk Önnek megtalálni az ideális megoldást!

Utólagos szigetelés – kemény volt a tél?

Utólagos szigetelés – kemény volt a tél?Könnyen előfordulhat, hogy egy újonnan vásárolt lakásban csak az első tél után derül ki, hogy nem egészen olyan a szigetelés, amilyennek lennie kellene. Túl magas fűtésszámla? Túl sok lecsapódó pára? Mind olyan jelek, amelyek megjelenése esetén érdemes gondolunk az utólagos szigetelésre!

Az utólagos szigetelés segít, hogy ne alakuljon ki még több járulékos probléma, és a fűtésszámlát is segít hosszú távon alacsonyan tartani. Sőt, mi több, bár sokan nem gondolnák, de a szigetelés még nyáron is kifejti a hatását! Ha Ön is szívesen hűsölne otthon, ahelyett, hogy hőségbe kellene hazatérnie, akkor se hagyja ki a lehetőséget – hívjon minket utólagos szigetelés kapcsán!

Az utólagos szigetelés a tökéletes megoldás, ha régi építésű házban él, ha nem elégséges a szigetelés, ha szeretne nagyobb komfortérzetet elérni otthonában. Keressen minket Ön is bizalommal ajánlatainkért, ha a legjobb lehetőségeket keresi! Mi segítünk megtalálni azt, ami valóban a hasznára válik majd!

Amit nem érdemes elhanyagolni: tetőtér szigetelés

Amit nem érdemes elhanyagolni: tetőtér szigetelésA tetőteret sokan szeretik beépíteni, és így kihasználni a keletkezett plusz teret. Megfelelő hőszigeteléssel gondoskodhatunk arról, hogy a tetőtér komfortos, költséghatékony, kellemes legyen, ám ennek hiányában kevésbé élhető térrel bővül otthonunk.

A beépítés során, de akár utólag is megvalósítható a tetőtér szigetelés, ám nem tanácsos halogatni, hiszen nagy jelentőséggel bír. A nyári kánikulában a könnyen felmelegedő térben elviselhetetlen hőség alakulhat ki, amennyiben nem csak alulról száll fölfelé a hő, de a fentről érkező napsugarak is átmelegítik a helyiségeket.

A tetőtér szigetelés során fontos a minőségi szigetelőanyag használata és a helyes technika alkalmazása. A cellulóz hőszigetelés a legkiválóbb megoldást kínálja, szakembereink pedig a legnagyobb hozzáértéssel végzik a rájuk bízott feladatokat, így ha minket választ, garantáltan hatékony eredményre számíthat.

Keressen minket bizalommal tetőtér szigetelés kapcsán is, teremtsünk együtt kényelmes és gazdaságos otthont!

Szigetelés ősszel? Ezért éri meg!

Szigetelés ősszel? Ezért éri meg!Mindennek megvan a maga ideje, ez a hőszigetelésre is igaz. Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik évszakot választjuk arra, hogy az ingatlanunkat energiatakarékosabbá tegyük. A telet semmiképpen se válasszuk, hiszen ilyenkor csak fölösleges összegeket költünk, nagyobbak a költségek és nagyobb az energiapazarlás is!

Hőszigetelni nem csupán építkezések során, de utólag is tudunk, hiszen a jól megválasztott utólagos szigetelő anyagokkal bármikor felvértezhetjük az épületet az ellen, hogy kiszökjön a meleg.

Ősszel azért előnyös belevágni a hőszigetelésbe, mert ilyenkor jóval kedvezményesebb áron juthatunk hozzá a különféle hőszigetelő anyagokhoz, amivel jócskán lefaraghatunk a kivitelezés költségeiből! Másrészt, ha gyerek van a háznál, ekkorra már elkezdődik az iskola, óvoda, nem kell megoldani, hogy ne legyenek láb alatt, mint például a nyári szünetben!

Ha ősszel hőszigeteltetünk, máris élvezhetjük a befektetett összeg megtérülését, hiszen a tél beköszöntével rögtön megmutatkoznak a szigetelés áldásos hatásai!

A használt épületek szigeteléséről bővebben

A használt épületek szigeteléséről bővebbenManapság az újépítésű házak esetében teljesen alapvetőnek számít, hogy a kivitelezők minőségi szigetelőanyagokat is felhasználnak a munkálatok során, azonban mi a teendő azokkal a régi építésű, használt épületekkel, ahol nem történt meg a megfelelő szigetelés beépítése?

A megoldás nagyon egyszerű, mégpedig az utólagos szigetelés, ami a technikai újdonságoknak köszönhetően válhatott kivitelezhetővé a mindennapokban, így most már nemcsak az újépítésű házak kiváltsága lehet a minőségi hőszigetelés!

Az utólagos szigetelés terén többféle kivitelezési lehetőség, alapanyag áll az ügyfelek rendelkezésére, de ahhoz, hogy az ideális megoldást válassza, mindenképp szakemberek tanácsát érdemes kérnie, akik a helyszínen történő felmérés után tudnak bővebb információval szolgálni.

Ma már a használt épületek szigetelése sem jelent problémát, ismerje meg Ön is a cellulóz hőszigetelés számos előnyét! Keressen fel minket bizalommal, és tegyük együtt komfortosabbá otthonát!

A födém szigetelésről bővebben – Hasznos tanácsok a padlástér kialakításhoz!

A födém szigetelésről bővebben – Hasznos tanácsok a padlástér kialakításhoz!Ahhoz, hogy egy épületen belül megfelelő hőmérsékletet lehessen télen-nyáron fenntartani, vitathatatlan, hogy minőségi szigetelésre van szükség, azonban a munkálatok során nemcsak az oldalfalak burkolására kell figyelmet fordítani, hanem a tetőtér szigetelésére is, ezen belül pedig a födémére!

A födém szigetelése legfőképp akkor válik elengedhetetlenné, ha az épületen belül nem történik meg a tetőtér beépítése. Arra ügyeljen, hogy mielőtt a szigetelést kiviteleztetné, érdemes eldönteni, hogy járható vagy nem járható padlásteret szeretne, ugyanis utóbbi értelemszerűen kevesebb munkával jár, de ha raktározásra is szeretné használni a padlásteret, mindenképp a födém szigetelése után tegye járhatóvá a területet. A födém szigetelését szakembereink cellulózzal végzik, ugyanis az anyag kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, emellett pedig környezetbarát, Skandináv országokban szinte már hagyománya van a cellulóz szigetelésnek!

Bízza ránk a födém szigetelését, várjuk megkeresését!

A ház gyengepontja lehet a rossz tetőszigetelés

A ház gyengepontja lehet a rossz tetőszigetelésA hőszigetelés kivitelezése nem minden épült esetében jelent ugyanolyan munkálatokat, hiszen nem mindegy, hogy az adott épület rendelkezik-e tetőtérrel. Az újabb technológiát képviselő könnyűszerkezetes házak, vagy gerendaházak esetében tetőszigetelésre is szükség van. Amennyiben kihagyjuk a tetőszigetelést, csak saját magunknak teszünk rosszat, hiszen ez az épület legkritikusabb pontja. A tetőtérben tapasztalható a legnagyobb energia- és hőveszteség, tehát mindenképpen bele kell kalkulálni építkezésnél, utólagos szigetelésnél, vagy felújításnál a tetőszigetelést, ha tökéletes eredményt szeretnénk!

A tetőszigetelésnek megvannak a maga hátulütői és buktatói, de ezek csak akkor jelentkeznek, ha nem a megfelelő alapanyagot és technológiát választjuk a munkához. Ha valamelyikbe hiba csúszik, a tetőszigetelés besüppedhet, a réseket nem tölti ki rendesen, hőhidak képződhetnek, a ház pedig fölöslegesen nyeli az energiát.

Forduljon hozzánk bizalommal tetőszigeteléssel kapcsolatban!

Szigeteljen cellulózzal!

Szigeteljen cellulózzal!A hőszigetelés egyetlen ingatlanból sem hiányozhat, hiszen egy minőségi hőszigetelés a kulcsa a komfortnak és az energiatakarékos fenntartásnak is! A hőszigetelés alapanyagai változatosak lehetnek, de ha valóban biztosra szeretnénk menni, akkor ismerjük meg közelebbről a cellulóz hőszigetelést!

A cellulóz hőszigetelés, vagy más néven papírszigetelés nem véletlenül olyan népszerű napjainkban. Ez az anyag képes arra, hogy kizárja a huzatot, hogy optimális hőmérsékletet tartson fenn, és hogy teljes komfortba burkolja az épületet a pincétől a tetőtérig. A cellulóz hőszigetelés 80%-ban újrahasznosított anyagokból készül, tehát környezetbarát szigetelőanyag. Azt kérdezhetnénk, a papír nem veszélyes-e, de a cellulózt vegyszerrel kezelik, így tűzállóvá válik. Minden építési szabályzatnak megfelel, befújható technikával minden rést képes kitölteni, és jelentős energia megtakarítást lehet elérni vele. Penész- és kártevőmentes, hangszigetel, véd a nedvességtől, és az egyik legjobb szigetelési értékkel rendelkezik, tehát keresve sem találhatna nála jobbat a piacon!

Miért ne feledkezzünk meg a régi épületek utólagos hőszigeteléséről?

Miért ne feledkezzünk meg a régi épületek utólagos hőszigeteléséről? Nincs kétség afelől, hogy a régi épületeknek megvan a sajátságos, különleges hangulatuk, azonban az idő múlása, mint más dolgokat az életben, ezeket az ingatlanokat sem kíméli, ez pedig elsősorban a szerkezeti tényezőkön látszik meg. Ahhoz, hogy ezek a házak továbbra is élhetők legyenek, elengedhetetlen a felújításuk, aminek keretén belül érdemes kiemelt figyelmet szentelni az utólagos hőszigetelésnek.

A régi épületek utólagos hőszigetelése több szempontból is fontos. Ha az ingatlan már korábban szigetelve volt, biztosan olyan anyagok lettek felhasználva, amelyek csak az adott korban bizonyultak ideális választásnak, mostanra viszont elöregedtek, így már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ráadásul a különböző élősködők is megtelepedhettek szerkezetükben. Ha nem rendelkezik szigeteléssel az épület, úgy még sürgetőbb az utólagos hőszigetelés megvalósítása, ugyanis ennek hiánya további szerkezeti problémákhoz, vizesedéshez, penészesedéshez és növekvő fogyasztáshoz vezet.

A régi épületek utólagos hőszigeteléséhez kedvező és modern megoldást kínálunk. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Miért van helye a cellulóz hőszigetelésnek a passzív házban?

A passzívházak legfontosabb jellemzője, hogy az ésszerű és gazdaságos energiafogyasztást tűzik ki a tervezők és a kivitelezők maguk elé. A hatékony hőszigetelés ennek a célnak a megvalósításához kulcsfontosságú. Egy teljesen és hibátlanul leszigetelt épületnek a hőtartása maximális és nem veszít feleslegesen energiát.

A passzív házak építése során a cellulóz hőszigetelés is szerepet kap. A cellulóz, mint hőszigetelő anyag, több olyan ideális tulajdonsággal is rendelkezik, ami egy ilyen épületnek a javára válik. Nagyszerűen fel lehet használni a réteges falak, födémek, padló vagy a magastető hőszigetelésére is. Hosszú ideig megbízható és tartós eredményt biztosít, megakadályozza a hőhidak kialakulását.

A cellulóz hőszigetelés természetes alapanyagból áll, ezzel is eleget téve a passzív ház környezetbarát szemléletének, ráadásul a vételára is kedvező. A korszerű, befújásos technológiának hála a cellulóz hőszigetelés gyorsan elkészül, mindenhová bejut, ahová csak szükséges, hézagok nélkül.

A cellulóz hőszigetelés mellett döntene, de szeretne még több információt kapni? Forduljon hozzánk bizalommal feltüntetett elérhetőségeink egyikén és segítünk, hogy jó döntést hozhasson!


Az utólagos szigetelés megvalósításába még novemberben sem késő belevágni!

Az utólagos szigetelés megvalósításába még novemberben sem késő belevágni! Az idei ősz kiváló időjárással ajándékozta meg az embereket, amit sokan ki is használtak a különböző szabadidős tevékenységekhez és a ház körüli munkálatokhoz. Ha az utóbbiakból még hátra van a szigetelés megoldása, akkor döntsön mellettünk, és a ház utólagos szigetelésével nem kell tavaszig várnia!

A cellulóz szigetelés számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, a felhasználása pedig minimális bontási munkálatokkal jár. Ezek az előnyök teszik lehetővé azt, hogy az utólagos szigetelést rendkívül rövid időn belül lehessen kivitelezni, így pár nap alatt lehet végezni az ezzel kapcsolatos munkálatokkal. Ugyan már sokat romlott az időjárás az elmúlt időszakhoz képest, de még mindig vannak enyhébb napok, amiket érdemes kihasználni az utólagos szigeteléshez, hiszen a cellulózzal nem húzódnak el a munkálatok.

Szolgáltatásunk igénybevételéhez, illetve kérdés esetén keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken!


Tiszavölgyi Csaba | +36 70/ 70 11 479 | 4034 Debrecen, Vámospércsi út 75.