Telefon:+3670/ 70 11 479
E-mail: info@celluloz-hoszigeteles.hu

Blog


Hányan jártak nálunk?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa32
mod_vvisit_counterTegnap44
mod_vvisit_counterEzen a héten32
mod_vvisit_counterMúlt héten354
mod_vvisit_counterEbben a hónapban1219
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1411
mod_vvisit_counterEddig175419

Az Isocell szigetelés árban is nagyon hatékony!

Az Isocell szigetelés ára a minőség mögött nem marad le! Építkezéshez vagy utólagos kivitelezéshez is költséghatékony megoldást jelent.

A cellulóz hőszigetelés egy olyan technológia, ami gyakorlatilag bármilyen típusú épülethez és az ingatlan minden részén probléma nélkül alkalmazható. A cellulóz hőszigetelést befújható formában telepítik, ami sokkal gyorsabb és egyszerűbb is, mint például a szigetelő elemek rögzítése. Az Isocell szigetelés ára azonban nem drágább, mint egy kimagasló minőségben telepített hőszigetelő rendszeré. A cellulóz hőszigetelés tulajdonképpen az olcsó kategóriába tartozó alapanyagok közé tartozik, hiszen újrahasznosított újságpapírból készül.

Az Isocell szigetelés árban és hatékonyságban is nagyon kedvező választás, bárhová is van rá szükség. Mint minden hőszigetelő munkánál, a befújható szigetelésnél is vannak alap árak, amiket a konkrét megrendelés alapján tudunk a helyszínhez igazítani. Első sorban a hőszigetelés kivitelezéséhez szükséges befújható cellulóz rostok mennyisége az, ami befolyásolja az Isocell szigetelés árát.

Az Isocell szigetelés árát egy ajánlatba foglalva tudjuk körvonalazni minden megrendelőnek, illetve érdeklődőnek. A pontos árajánlathoz ismernünk kell annak a területnek a nagyságát, amit majd hőszigetelni fogunk. Ez lehet födém vagy aljazat, de tetőtér is. A felület kiterjedése alapján ki tudjuk számolni, hogy mennyi cellulóz szigetelőanyagra lesz szükségünk egy vízszintes, függőleges vagy ferde felület befújásához. A hőszigetelőanyag kiterjedése mellett a réteg vastagsága is számít, hiszen ez is növeli vagy csökkenti a felhasznált anyag mennyiségét és befolyásolja az Isocell szigetelés árát.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha velünk szeretné az új hőszigetelést megcsináltatni! Építkezésnél és utólagos hőszigetelésnél is a hasznunkat tudja venni. A honlapon megtalálja a cég elérhetőségeit, amiknek a segítségével igényelhet árajánlatot. Hamarosan válaszolunk és elküldjük az egyedi ajánlatunkat Önnek az Isocell szigetelés áráról!

Befújt szigeteléssel a tetőtér hőmérséklete szabályozható

befújt szigetelésbefújt szigeteléssel egy tetőtéri ingatlan energia igénye csökkenthető. A hőszigeteléshez válassza a korszerű megoldást!

A tetőtérben lakni azt jelenti, hogy csendesebb, napfényesebb és sokkal különlegesebb beosztású lakásban él a tulajdonos. Tetőtéri lakást birtokolni azt is jelenti, hogy az ingatlan más tulajdonságokkal rendelkezik a hőérzetre nézve. Felül nincs semmi, ami hőszigetel, viszont a tető gyorsabban felmelegszik a napsütés hatására, télen pedig gyorsabban távozik a fűtéssel előállított meleg levegő . A minőségi hőszigeteléssel nagyszerűen lehet javítani a tetőtéri ingatlan hőtulajdonságain. Erre azért van szükség, hogy a lakók kellemesebben érezzék magukat évszaktól függetlenül, de ehhez ne kelljen túl sok energiát se elpazarolniuk.

Habár a légkondicionálás általános dolognak számít, mégsem ez a megoldás a tetőterek hőmérsékletének szabályozására. Az alapoknál kell kezdeni és a hőszigeteléshez nyúlni első körben. A többi már csak kiegészítés és a hőszigetelés kivitelezése után következik.

A befújt szigetelés olyan hőszigetelési módszer, ami maximális hatékonysággal rendelkezik. A befújt szigetelés jellemzői garantálják, hogy a tetőtérből ki tudja hozni a legtöbbet az ingatlan tulajdonosa. A szabálytalan alakú, sarkokkal és beszögellésekkel rendelkező padlástérben a befújható cellulózból álló hőszigetelő anyaggal tökéletes munkát lehet végezni. A befújt szigetelés gyorsan elkészül és kifogástalanul szigetel hosszú távon. A befújt szigetelés a tetőtér védelmi rendszere, ami tökéletesen ellátja a funkcióját és óvja az ingatlant az időjárás szeszélyeitől.

Amennyiben meglátta a befújt szigetelésben a lehetőséget, keresse bizalommal a csapatunkat, hogy megtörténjen az első lépés a kivitelezés felé! Mindenekelőtt igényeljen tőlünk egy személyre szabott árajánlatot, aminek alapján el tudja dönteni, hogy a munkánkat igénybe szeretné e venni! Ezután jöhet a helyszíni felmérés, a kivitelezés és az átadás is, ezt követően pedig egy komfortosabb tetőtérben lakhat. 

Fújt cellulóz szigetelés árak és a részletek

fújt cellulóz szigetelés árafújt cellulóz szigetelés árban is kedvező, nem csak a hatékonyságában! Hőszigetelje ingatlanát és élvezze a maximális komfortot!

A cellulózból sok minden készülhet, például kiváló hatékonyságú hőszigetelés is az Ön ingatlanához. A cellulóz több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami miatt sokan döntenek mellette. Természetes alapanyagból, papírból készül, káros adalékokat nem tartalmaz, de nagyon jól hőszigetel, hangszigetel, nem szeretnek benne fészket építeni a kártevők sem.

A hőszigetelő rendszerek több formában is telepíthetőek, a cellulóz szigetelőanyag egyik erőssége az, hogy befújható formában is rögzíthető a vízszintes és a függőleges felületekre egyaránt. A fújt cellulóz szigetelés ára a felületek kiterjedésétől is függ, de nem ez az egyetlen, ami befolyásolja a végleges árat. A fújt cellulóz szigetelés ára a további tényezők függvényében alakul. A kivitelezést végző csapatnak tudnia kell, hogy milyen távolságot kell megtennie a felszereléssel, hol történik a munkavégzés, mekkora területet kell szigetelni, a felület sík vagy ferde, függőleges vagy vízszintes, valamint az is lényeges, hogy a hőszigetelést megelőzően helyszíni vizsgálatot is el akarnak e végeztetni az ügyfelek. Ez utóbbi nagyon hasznos, ugyanis megmutatja, hogy az ingatlan hol rendelkezik gyenge pontokkal a szigetelés tekintetében. A fújt cellulóz szigetelés ára nem ablakon kidobott pénz, mert ez a módszer résmentes, hatékony hőszigetelést tud nyújtani, amivel megközelítőleg 26% fűtési energiát tud megtakarítani minden tulajdonos.

A fújt cellulóz szigetelés árakról minden érdeklődőnek szívesen adunk részletes felvilágosítást. Ne hagyja az ingatlanát félkész állapotban, ragaszkodjon a legjobb hőszigeteléshez! A befektetett idő és költségek hamar és többszörösen megtérülnek. Lépjen velünk kapcsolatba és egyeztessen a munkatársainkkal időpontot! A cellulóz szigetelés kivitelezéséről és a személyre szabott fújt cellulóz szigetelés árakról a honlapunkon közzétett telefonszámon vagy pedig üzenetben tud érdeklődni.

Cellulóz szigetelés: gyors kivitelezés, csökkenő költségek

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés segítségével hatékonyan csökkenthetőek a fűtési költségek, de a légkondicionáló használata is!

Napjainkban a szigetelés már nem kérdés: ahol nincs, ott nem csak a hőérzet rosszabb a normálisnál, de a fűtési költségek is az egekbe szaladnak. Éppen ezért a legtöbb ingatlan már rendelkezik valamilyen szigeteléssel, még ha nem is a leghatékonyabbal. A korszerű módszereknek és anyagoknak hála azonban ezek az ingatlanok is könnyen és gyorsan elláthatóak cellulóz szigeteléssel, ahol pedig még semmilyen szigetelés nincs, még könnyebb a munka.

Érdemes is minél hamarabb cellulóz szigetelésre váltani - avagy beépíttetni -, mivel jóval hatékonyabb a többi szigeteléstípusnál, így pedig a bekerülési költsége rendkívül hamar megtérül, és utána csak "termeli a pénzt". Egy átlagos ház szigetelése nagyjából annyiba kerül, mint amennyit néhány tél alatt meg lehet spórolni a fűtésszámlákon, ha az épületet cellulóz szigeteléssel védik a hideg ellen.

Azonban nem csak a tél folyamán jön jól a cellulóz szigetelés, hanem nyáron is. A légkondicionáló berendezések kétségtelenül hasznosak, hiszen nélkülük rendkívül nehéz elviselni a sokszor 30 °C feletti hőmérsékletet, ám az is kétségtelen, hogy az energiaigényük kimagasló, ami igencsak borsos villanyszámlákat eredményez. A szigetelés nélküli házak esetében ez hatványozottan igaz, mivel a falak könnyen átmelegszenek a napsugárzástól, amit aztán befelé adnak le, azaz bent tartózkodni ilyenkor olyan érzés, mintha egy kemencében ücsörögnénk. A légkondicionáló valamelyest segít a helyzeten, de a valódi megoldást a falak áthevülésének megakadályozása jelenti, amire a cellulóz szigetelés tökéletesen alkalmas.

Cégünk az Ön otthonát is ellátja cellulóz szigeteléssel, ha szeretne spórolni az energiaszámlákon, egyúttal pedig a környezetet is védené. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Cellulóz szigetelés: a leghatékonyabb megoldás

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés hatékonysága igazán csak a téli hónapokban képes megmutatkozni, ám akkor igencsak látványos módon.

cellulóz szigetelés télen és nyáron egyaránt hasznos, hiszen képes magas hatékonysággal szigetelni az ingatlant a külső hatásokkal szemben. Nyáron ez talán annyira nem szembetűnő, hiszen a nyílászárók nyitásával a kinti hőség beszabadul a lakótérbe, még ha csak kis mértékben is. Télen azonban igencsak feltűnővé válik a hatékonysága, méghozzá két módon is.

Elsőre az tűnhet fel, hogy a hőérzet nagymértékben javul, és a lakás felfűtése után akár kikapcsolt fűtési rendszerrel is hosszú ideig megmarad a meleg a lakásban - bár ehhez persze megfelelő nyílászárókra is szükség van. Másodjára a drasztikusan lecsökkent fűtési költségekből látszik az, hogy mennyire hatékony tud lenni a cellulóz szigetelés.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tetőtér hőszigetelése cellulózzal: az elérhető legjobb megoldás

tetőtér hőszigeteléstetőtér hőszigetelése alapvető, hiszen ez képes a legjobban felmelegedni, illetve lehűlni, ami egyszerre csökkenti a komfortot és növeli a kiadásokat!

Aki járt már tetőtérben, az nem felejti el a hangulatot, a terek szokatlanságát, és - ha a tetőtér hőszigetelése nem volt megoldott - az elképesztő hőséget, illetve télen a hideget. Egy szigeteletlen tetőtér képes az alsóbb szintek hőmérsékleténél akár 10-12°C-kal is hidegebb, vagy melegebb lenni, ezért fontos, hogy egyrészt kialakítsuk a megfelelő hőszigetelést, másrészt a lehető leghatékonyabb technológiával és anyaggal végezzük azt el. A cellulóz hőszigetelés nem csak a legjobb, de az egyik legköltséghatékonyabb megoldás is a tetőtér hőszigetelésére, ezért érdemes ezt választani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a tetőtér hőszigetelésével és a cellulóz hőszigetelő anyaggal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Isocell szigetelés: ha nem csak a hatékonyság fontos

Isocell szigetelésIsocell szigetelés kedvező áron, rövid határidővel - gondoskodjon mielőbb háza tökéletes szigeteléséről!

A környezet védelme napjainkban egyre fontosabb, és ezt már a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk: a nyári árvizek és hőség, a tél kvázi megszűnése mind arra engednek következtetni, hogy komoly probléma van kialakulóban. Szerencsére még visszafordítható a folyamat, ám ehhez mindent meg kell tenni, és - ahogy az lenni szokott - mindenkinek ki kell vennie a maga részét a dologból. Nem szükséges azonban hatalmas lépésekre gondolni, csupán apróságokra: a szelektív hulladékgyűjtésen túl a környezetbarát anyagok felhasználása is sokat segít a környezetszennyezés visszaszorításában.

Az Isocell szigetelés nem csupán hatékony, időtálló és kedvező árú megoldás az otthonok szigetelésére, de környezetbarát is: a cellulóz természetes anyag, amely könnyedén lebomlik, szigetelésként alkalmazva viszont hosszú éveken át megállja a helyét, és az újrahasznosítása is egyszerű.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Isocell szigetelés iránt, és szeretne bennünket megbízni otthona hőszigetelésének kialakításával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Befújt cellulóz szigeteléssel résmentes lesz a szigetelés!

befújt cellulóz szigetelésbefújt cellulóz szigetelés a hatékony megoldás a hőszigetelés tökéletesítésére. A hőszigetelés cellulóz alapanyagú hőszigetelő rendszerrel olyan minőségben kivitelezhető, amit hosszú távon is maximálisan ki lehet használni.

befújt cellulóz szigetelés a modern változata a hőszigetelő rendszernek, aminek a technológiája garantálja a tökéletes réskitöltést. A befújható forma azért annyira előnyös, mert mindenhová eljut és nem kell hozzá erőfeszítéseket sem tenni. A befújt cellulóz szigetelés könnyen kezelhető és hiba nélkül lehet telepíteni a kijelölt helyére. A befújt cellulóz szigetelés alkalmazkodik a környezetéhez, mert minden rést teljesen kitölt, ennek köszönhetően pedig a hőszigetelő képességét is használni tudja.

Amennyiben a hőszigeteléshez szeretne megfelelő hőszigetelő anyagot és a segítséget is szeretné igénybe venni a telepítéshez, keressen minket bizalommal. A honlapon találhatóak az elérhetőségeink, amiken tud érdeklődni a szolgáltatásokról és kérhet ajánlatot hőszigetelésre.

Tiszavölgyi Csaba | +36 70/ 70 11 479 | 4034 Debrecen, Vámospércsi út 75.