Telefon:+3670/ 70 11 479
E-mail: info@celluloz-hoszigeteles.hu

Blog


Hányan jártak nálunk?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1009
mod_vvisit_counterTegnap1022
mod_vvisit_counterEzen a héten2031
mod_vvisit_counterMúlt héten353
mod_vvisit_counterEbben a hónapban2735
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1833
mod_vvisit_counterEddig182885

A fújt cellulóz szigetelés ára hosszú távon garantáltan megtérül! 

A fújt cellulóz szigetelés ára hosszú távon megtérül, a pénzügyi előny garantált. Bízza profikra a kivitelezést, keressen minket bizalommal!

fújt cellulóz szigetelés egyre több ember figyelmét kelti fel, ugyanis nagyon sok pozitív információval lehet találkozni ezzel kapcsolatban. A cellulóz például környezetbarát, és hatékony megoldást kínál a szigetelés terén. Sokan arra kíváncsiak, hogy a fújt cellulóz szigetelés ára valóban meg tud-e térülni, és tényleg segíthet-e könnyebbé tenni az ingatlan fenntartását? Amennyiben Ön is kíváncsi a válaszra, most itt a lehetőség, hogy megtudja a témáról a legfontosabb válaszokat!

fújt cellulóz szigetelés ára garantáltan megtérül hosszú távon. Elég hamar érezheti az anyagi előnyöket. A cellulóz maximális védelmet nyújt, százszázalékban, hőhídmentesen szigeteli az ingatlanokat. Az anyag a legszűkebb résekig képes eljutni, nem maradnak hézagok, amelyek rontanák a fújt cellulóz szigetelés hatékonyságát. Az épületek télen-nyáron védve vannak a szélsőséges időjárással szemben, sokkal könnyebb megőrizni a lakóterekben a kellemes hőmérsékletet. Éves szinten jelentős összegeket lehet megspórolni a fűtés és villanyszámlán, így pedig sokkal könnyebb fenntartani az ingatlanokat. Ebben a formában jóval kiszámíthatóbb a jövő, a családi kasszának óriási segítséget nyújthat a cellulóz szigetelés.

Mivel az eljárással hőhídmentes szigetelést lehet létrehozni, az utólagos javítással, korrigálással sem kell foglalkozni, ami pénzt emésztene fel, elég csak a plusz anyag megvásárlására gondolni. Ez is sokat elmond arról, hogy a cellulóz a legjobb választás az ingatlanok szigeteléséhez.

Tapasztalja meg Ön is az eljárás előnyeit, anyagi szempontból is, bízza ránk bátran a fújt cellulóz szigetelés kivitelezését! Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk a területen, kifogástalan munkát végzünk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Cellulóz szigetelés a számok tükrében!

A cellulóz szigetelés nagyszerű lehetőségekkel rendelkezik, ha hőszigetelésről van szó. Bemutatjuk röviden, hogy miért a cellulózból készült szigetelés illik az ingatlanba!

A hőszigetelés cseréjéhez soha nincsen késő! Válasszon olyan alapanyagot és technológiát a szigetelés telepíttetéséhez, ami a legtöbb elvárásnak maradéktalanul eleget tud tenni! A cellulóz szigetelés pontosan ilyen hőszigetelés, aminek a költségei akár már rövid távon kifizetődnek.

A számok magukért beszélnek és ez nem csupán a szigetelés költségeire vonatkozik. Az alapanyag értéke és a szolgáltatásért fizetett díjak kifizetődnek, hiszen a szigetelés olyan hatékony, hogy képes behozni az árát és a későbbiekben még spórolni is lehet vele. Nézzük, hogy mit kell tudni a cellulóz szigetelésről a számok tükrében!

cellulóz szigetelés anyaga fa, illetve újrahasznosított papír, ami nem csupán környezetbarát anyag, de olyan szigetelést nyújt, ami az egyik legjobb szigetelési értékkel rendelkezik. A szigeteléshez használt alapanyagok több félék lehetnek, mindegyik rendelkezik egy bizonyos U értékkel. Az U érték nem más, mint a hőátbocsátási tényező, ami megmutatja, hogy mennyire engedi felmelegedni a falakat a szigetelés. Nemcsak a kiváló fáziseltolódási érték számít, hanem az is, hogyan képes kitölteni a szigetelőanyag a réseket. A befújható cellulóz szigetelés egy azonos értékekkel rendelkező anyaggal szemben is jobban teljesít emiatt, hiszen hatékonyabb.

A meggyőző számok mellett a cellulóz szigetelés olyan, további kedvező tulajdonságokkal is rendelkezik, mint a páraszabályozás, az energiatakarékosság, a hangszigetelés vagy éppen a tűzvédelem. Sokoldalú, jól hasznosítható és költséghatékony szigetelőanyagról van szó, aminek még a telepítése is nagyon hatékonyan, gyorsan lebonyolítható.

A weboldalunkon megtalálja az elérhetőségeinket, keresse bizalommal a kollégáinkat és érdeklődjön a szolgáltatásainkról, a cellulóz szigetelés árakról! Egyeztetünk Önnel időpontot, illetve személyre szabott árajánlatot is készítünk.

Cellulóz szigetelés, amivel spórolhat a költségein!

cellulóz szigetelésA cellulóz szigetelést ne spórolja meg, ha valóban spórolni szeretne! A hőszigetelés megléte és minősége is óriási hatással van egy ingatlan fenntartási költségeire!

Az olyan felújítási munkákat, mint amilyen a hőszigetelés is, sokan hajlamosak a végsőkig halogatni. Minden felújításba fektetni kell, sokszor nem kevés összeget. Az emelkedő alapanyag árak, a drága szakmunka bizony sok megrendelőt elrettent. Azonban ez valódi befektetés, ami gyorsabban megtérül, mint gondolná!

cellulóz szigetelés kivitelezése is szinte azonnali megtérülést jelent. Aki megrendelte, az gondolja, hogy miért nem előbb döntött a felújítás mellett! A cellulóz szigetelés kivitelezése után megváltozik a komfortérzete, a hőérzete a lakásban, valamint a számlák alakulásán is tapasztalható lesz a pozitív irányba ható változás.

A cellulóz szigetelés tehát árban, eredményben is nagyon kifizetődő döntés, ráadásul a munkálatok miatt sem kell aggódnia a megrendelőnek! Az építkezés közben is el lehet végezni a hőszigetelést vagy utólagos szigetelést is lehet kérni. A papíralapú, környezetbarát alapanyagból készült szigetelés több módon is telepíthető a felületre. Befújással egyszerűen és gyorsan, de hatékonyan történik a hőszigetelő rendszer telepítése. Ezzel a technológiával tökéletes szigetelés valósul meg, ugyanis a hőszigetelő anyag minden résbe, üregbe eljut. Zárt térben alkalmazható, minden helyiségben jó munkát lehet vele végezni.

Amennyiben új vagy használt, tégla vagy egyéb építőanyagból készült ingatlanát szeretné kiegészíttetni hosszú távon is jól teljesítő szigeteléssel, válassza a cellulóz szigetelést! A munkát megtervezzük és kivitelezzük Önnek kedvező áron, rugalmas ráéréssel!

A befújható cellulóz szigetelés határidőre, gyors kivitelezéssel elkészül és természetesen a színvonala is az előre ígértnek felel meg, ha minket bíz meg a munka kivitelezésével! A munkatársaink elkészítenek Önnek egy személyre szabott árajánlatot, ha kapcsolatba lép velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Az Isocell szigetelés árban is nagyon hatékony!

Az Isocell szigetelés ára a minőség mögött nem marad le! Építkezéshez vagy utólagos kivitelezéshez is költséghatékony megoldást jelent.

A cellulóz hőszigetelés egy olyan technológia, ami gyakorlatilag bármilyen típusú épülethez és az ingatlan minden részén probléma nélkül alkalmazható. A cellulóz hőszigetelést befújható formában telepítik, ami sokkal gyorsabb és egyszerűbb is, mint például a szigetelő elemek rögzítése. Az Isocell szigetelés ára azonban nem drágább, mint egy kimagasló minőségben telepített hőszigetelő rendszeré. A cellulóz hőszigetelés tulajdonképpen az olcsó kategóriába tartozó alapanyagok közé tartozik, hiszen újrahasznosított újságpapírból készül.

Az Isocell szigetelés árban és hatékonyságban is nagyon kedvező választás, bárhová is van rá szükség. Mint minden hőszigetelő munkánál, a befújható szigetelésnél is vannak alap árak, amiket a konkrét megrendelés alapján tudunk a helyszínhez igazítani. Első sorban a hőszigetelés kivitelezéséhez szükséges befújható cellulóz rostok mennyisége az, ami befolyásolja az Isocell szigetelés árát.

Az Isocell szigetelés árát egy ajánlatba foglalva tudjuk körvonalazni minden megrendelőnek, illetve érdeklődőnek. A pontos árajánlathoz ismernünk kell annak a területnek a nagyságát, amit majd hőszigetelni fogunk. Ez lehet födém vagy aljazat, de tetőtér is. A felület kiterjedése alapján ki tudjuk számolni, hogy mennyi cellulóz szigetelőanyagra lesz szükségünk egy vízszintes, függőleges vagy ferde felület befújásához. A hőszigetelőanyag kiterjedése mellett a réteg vastagsága is számít, hiszen ez is növeli vagy csökkenti a felhasznált anyag mennyiségét és befolyásolja az Isocell szigetelés árát.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha velünk szeretné az új hőszigetelést megcsináltatni! Építkezésnél és utólagos hőszigetelésnél is a hasznunkat tudja venni. A honlapon megtalálja a cég elérhetőségeit, amiknek a segítségével igényelhet árajánlatot. Hamarosan válaszolunk és elküldjük az egyedi ajánlatunkat Önnek az Isocell szigetelés áráról!

Befújt szigeteléssel a tetőtér hőmérséklete szabályozható

befújt szigetelésbefújt szigeteléssel egy tetőtéri ingatlan energia igénye csökkenthető. A hőszigeteléshez válassza a korszerű megoldást!

A tetőtérben lakni azt jelenti, hogy csendesebb, napfényesebb és sokkal különlegesebb beosztású lakásban él a tulajdonos. Tetőtéri lakást birtokolni azt is jelenti, hogy az ingatlan más tulajdonságokkal rendelkezik a hőérzetre nézve. Felül nincs semmi, ami hőszigetel, viszont a tető gyorsabban felmelegszik a napsütés hatására, télen pedig gyorsabban távozik a fűtéssel előállított meleg levegő . A minőségi hőszigeteléssel nagyszerűen lehet javítani a tetőtéri ingatlan hőtulajdonságain. Erre azért van szükség, hogy a lakók kellemesebben érezzék magukat évszaktól függetlenül, de ehhez ne kelljen túl sok energiát se elpazarolniuk.

Habár a légkondicionálás általános dolognak számít, mégsem ez a megoldás a tetőterek hőmérsékletének szabályozására. Az alapoknál kell kezdeni és a hőszigeteléshez nyúlni első körben. A többi már csak kiegészítés és a hőszigetelés kivitelezése után következik.

A befújt szigetelés olyan hőszigetelési módszer, ami maximális hatékonysággal rendelkezik. A befújt szigetelés jellemzői garantálják, hogy a tetőtérből ki tudja hozni a legtöbbet az ingatlan tulajdonosa. A szabálytalan alakú, sarkokkal és beszögellésekkel rendelkező padlástérben a befújható cellulózból álló hőszigetelő anyaggal tökéletes munkát lehet végezni. A befújt szigetelés gyorsan elkészül és kifogástalanul szigetel hosszú távon. A befújt szigetelés a tetőtér védelmi rendszere, ami tökéletesen ellátja a funkcióját és óvja az ingatlant az időjárás szeszélyeitől.

Amennyiben meglátta a befújt szigetelésben a lehetőséget, keresse bizalommal a csapatunkat, hogy megtörténjen az első lépés a kivitelezés felé! Mindenekelőtt igényeljen tőlünk egy személyre szabott árajánlatot, aminek alapján el tudja dönteni, hogy a munkánkat igénybe szeretné e venni! Ezután jöhet a helyszíni felmérés, a kivitelezés és az átadás is, ezt követően pedig egy komfortosabb tetőtérben lakhat. 

Fújt cellulóz szigetelés árak és a részletek

fújt cellulóz szigetelés árafújt cellulóz szigetelés árban is kedvező, nem csak a hatékonyságában! Hőszigetelje ingatlanát és élvezze a maximális komfortot!

A cellulózból sok minden készülhet, például kiváló hatékonyságú hőszigetelés is az Ön ingatlanához. A cellulóz több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami miatt sokan döntenek mellette. Természetes alapanyagból, papírból készül, káros adalékokat nem tartalmaz, de nagyon jól hőszigetel, hangszigetel, nem szeretnek benne fészket építeni a kártevők sem.

A hőszigetelő rendszerek több formában is telepíthetőek, a cellulóz szigetelőanyag egyik erőssége az, hogy befújható formában is rögzíthető a vízszintes és a függőleges felületekre egyaránt. A fújt cellulóz szigetelés ára a felületek kiterjedésétől is függ, de nem ez az egyetlen, ami befolyásolja a végleges árat. A fújt cellulóz szigetelés ára a további tényezők függvényében alakul. A kivitelezést végző csapatnak tudnia kell, hogy milyen távolságot kell megtennie a felszereléssel, hol történik a munkavégzés, mekkora területet kell szigetelni, a felület sík vagy ferde, függőleges vagy vízszintes, valamint az is lényeges, hogy a hőszigetelést megelőzően helyszíni vizsgálatot is el akarnak e végeztetni az ügyfelek. Ez utóbbi nagyon hasznos, ugyanis megmutatja, hogy az ingatlan hol rendelkezik gyenge pontokkal a szigetelés tekintetében. A fújt cellulóz szigetelés ára nem ablakon kidobott pénz, mert ez a módszer résmentes, hatékony hőszigetelést tud nyújtani, amivel megközelítőleg 26% fűtési energiát tud megtakarítani minden tulajdonos.

A fújt cellulóz szigetelés árakról minden érdeklődőnek szívesen adunk részletes felvilágosítást. Ne hagyja az ingatlanát félkész állapotban, ragaszkodjon a legjobb hőszigeteléshez! A befektetett idő és költségek hamar és többszörösen megtérülnek. Lépjen velünk kapcsolatba és egyeztessen a munkatársainkkal időpontot! A cellulóz szigetelés kivitelezéséről és a személyre szabott fújt cellulóz szigetelés árakról a honlapunkon közzétett telefonszámon vagy pedig üzenetben tud érdeklődni.

Cellulóz szigetelés: gyors kivitelezés, csökkenő költségek

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés segítségével hatékonyan csökkenthetőek a fűtési költségek, de a légkondicionáló használata is!

Napjainkban a szigetelés már nem kérdés: ahol nincs, ott nem csak a hőérzet rosszabb a normálisnál, de a fűtési költségek is az egekbe szaladnak. Éppen ezért a legtöbb ingatlan már rendelkezik valamilyen szigeteléssel, még ha nem is a leghatékonyabbal. A korszerű módszereknek és anyagoknak hála azonban ezek az ingatlanok is könnyen és gyorsan elláthatóak cellulóz szigeteléssel, ahol pedig még semmilyen szigetelés nincs, még könnyebb a munka.

Érdemes is minél hamarabb cellulóz szigetelésre váltani - avagy beépíttetni -, mivel jóval hatékonyabb a többi szigeteléstípusnál, így pedig a bekerülési költsége rendkívül hamar megtérül, és utána csak "termeli a pénzt". Egy átlagos ház szigetelése nagyjából annyiba kerül, mint amennyit néhány tél alatt meg lehet spórolni a fűtésszámlákon, ha az épületet cellulóz szigeteléssel védik a hideg ellen.

Azonban nem csak a tél folyamán jön jól a cellulóz szigetelés, hanem nyáron is. A légkondicionáló berendezések kétségtelenül hasznosak, hiszen nélkülük rendkívül nehéz elviselni a sokszor 30 °C feletti hőmérsékletet, ám az is kétségtelen, hogy az energiaigényük kimagasló, ami igencsak borsos villanyszámlákat eredményez. A szigetelés nélküli házak esetében ez hatványozottan igaz, mivel a falak könnyen átmelegszenek a napsugárzástól, amit aztán befelé adnak le, azaz bent tartózkodni ilyenkor olyan érzés, mintha egy kemencében ücsörögnénk. A légkondicionáló valamelyest segít a helyzeten, de a valódi megoldást a falak áthevülésének megakadályozása jelenti, amire a cellulóz szigetelés tökéletesen alkalmas.

Cégünk az Ön otthonát is ellátja cellulóz szigeteléssel, ha szeretne spórolni az energiaszámlákon, egyúttal pedig a környezetet is védené. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Cellulóz szigetelés: a leghatékonyabb megoldás

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés hatékonysága igazán csak a téli hónapokban képes megmutatkozni, ám akkor igencsak látványos módon.

cellulóz szigetelés télen és nyáron egyaránt hasznos, hiszen képes magas hatékonysággal szigetelni az ingatlant a külső hatásokkal szemben. Nyáron ez talán annyira nem szembetűnő, hiszen a nyílászárók nyitásával a kinti hőség beszabadul a lakótérbe, még ha csak kis mértékben is. Télen azonban igencsak feltűnővé válik a hatékonysága, méghozzá két módon is.

Elsőre az tűnhet fel, hogy a hőérzet nagymértékben javul, és a lakás felfűtése után akár kikapcsolt fűtési rendszerrel is hosszú ideig megmarad a meleg a lakásban - bár ehhez persze megfelelő nyílászárókra is szükség van. Másodjára a drasztikusan lecsökkent fűtési költségekből látszik az, hogy mennyire hatékony tud lenni a cellulóz szigetelés.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tetőtér hőszigetelése cellulózzal: az elérhető legjobb megoldás

tetőtér hőszigeteléstetőtér hőszigetelése alapvető, hiszen ez képes a legjobban felmelegedni, illetve lehűlni, ami egyszerre csökkenti a komfortot és növeli a kiadásokat!

Aki járt már tetőtérben, az nem felejti el a hangulatot, a terek szokatlanságát, és - ha a tetőtér hőszigetelése nem volt megoldott - az elképesztő hőséget, illetve télen a hideget. Egy szigeteletlen tetőtér képes az alsóbb szintek hőmérsékleténél akár 10-12°C-kal is hidegebb, vagy melegebb lenni, ezért fontos, hogy egyrészt kialakítsuk a megfelelő hőszigetelést, másrészt a lehető leghatékonyabb technológiával és anyaggal végezzük azt el. A cellulóz hőszigetelés nem csak a legjobb, de az egyik legköltséghatékonyabb megoldás is a tetőtér hőszigetelésére, ezért érdemes ezt választani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a tetőtér hőszigetelésével és a cellulóz hőszigetelő anyaggal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Isocell szigetelés: ha nem csak a hatékonyság fontos

Isocell szigetelésIsocell szigetelés kedvező áron, rövid határidővel - gondoskodjon mielőbb háza tökéletes szigeteléséről!

A környezet védelme napjainkban egyre fontosabb, és ezt már a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk: a nyári árvizek és hőség, a tél kvázi megszűnése mind arra engednek következtetni, hogy komoly probléma van kialakulóban. Szerencsére még visszafordítható a folyamat, ám ehhez mindent meg kell tenni, és - ahogy az lenni szokott - mindenkinek ki kell vennie a maga részét a dologból. Nem szükséges azonban hatalmas lépésekre gondolni, csupán apróságokra: a szelektív hulladékgyűjtésen túl a környezetbarát anyagok felhasználása is sokat segít a környezetszennyezés visszaszorításában.

Az Isocell szigetelés nem csupán hatékony, időtálló és kedvező árú megoldás az otthonok szigetelésére, de környezetbarát is: a cellulóz természetes anyag, amely könnyedén lebomlik, szigetelésként alkalmazva viszont hosszú éveken át megállja a helyét, és az újrahasznosítása is egyszerű.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Isocell szigetelés iránt, és szeretne bennünket megbízni otthona hőszigetelésének kialakításával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Befújt cellulóz szigeteléssel résmentes lesz a szigetelés!

befújt cellulóz szigetelésbefújt cellulóz szigetelés a hatékony megoldás a hőszigetelés tökéletesítésére. A hőszigetelés cellulóz alapanyagú hőszigetelő rendszerrel olyan minőségben kivitelezhető, amit hosszú távon is maximálisan ki lehet használni.

befújt cellulóz szigetelés a modern változata a hőszigetelő rendszernek, aminek a technológiája garantálja a tökéletes réskitöltést. A befújható forma azért annyira előnyös, mert mindenhová eljut és nem kell hozzá erőfeszítéseket sem tenni. A befújt cellulóz szigetelés könnyen kezelhető és hiba nélkül lehet telepíteni a kijelölt helyére. A befújt cellulóz szigetelés alkalmazkodik a környezetéhez, mert minden rést teljesen kitölt, ennek köszönhetően pedig a hőszigetelő képességét is használni tudja.

Amennyiben a hőszigeteléshez szeretne megfelelő hőszigetelő anyagot és a segítséget is szeretné igénybe venni a telepítéshez, keressen minket bizalommal. A honlapon találhatóak az elérhetőségeink, amiken tud érdeklődni a szolgáltatásokról és kérhet ajánlatot hőszigetelésre.

Tiszavölgyi Csaba | +36 70/ 70 11 479 | 4034 Debrecen, Vámospércsi út 75.