Telefon:+3670/ 70 11 479
E-mail: info@celluloz-hoszigeteles.hu

Blog


Hányan jártak nálunk?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa53
mod_vvisit_counterTegnap34
mod_vvisit_counterEzen a héten53
mod_vvisit_counterMúlt héten337
mod_vvisit_counterEbben a hónapban852
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1239
mod_vvisit_counterEddig245814

A környezetbarát Isocell szigetelés jellemzői

Az Isocell szigetelés egy kiváló választást jelent mindenkinek, aki a saját ingatlanát és a tágabb környezetét is szeretné megóvni.

Hőszigetelni egyet jelent azzal, hogy csökken egy épület energiafogyasztása, a fenntartásra fordított költségekkel együtt. A hőszigetelő rendszer meg tudja óvni az épület falainak és szerkezetének eredeti állapotát és a környezeti hatásokkal szemben mérsékli az állagromlást.

A hőszigetelés alkalmazása már önmagában egy olyan lépés, ami a környezetvédelmet támogatja. A tudatos energiahasználat kiemelt jelentőséggel bír és egyre fontosabbá válik a jövőre nézve. Minden eszközt meg kell ragadni és felhasználni ahhoz, hogy a bolygót megóvjuk az összeomlástól.

Környezetbarát  hőszigetelő rendszerek

A hőszigetelő rendszerek telepítése csak az egyik oldalt jelenti. Nem elég, ha egy hőszigetelő anyag hatékony és el tudja végezni a feladatát az elvárt szinten. Ez csupán fél sikert jelent, mert az energiamegtakarítás csak az adott ingatlanra vonatkozik. Meg kell vizsgálni több szempontot is a  hőszigetelő rendszerre vonatkoztatva.

A hőszigetelő anyagoknak több fajtája is elérhető. Ezek az alapanyagok más és más tulajdonságokkal rendelkeznek, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya is, ha a hosszú távú használatukról van szó.

  1. Fel kell tenni a kérdést, hogy milyen anyagból készül a hőszigetelés. A környezetvédelmi szempontból ideálisnak számít a természetes forrásból származó anyag és az is jó pont, ha újrahasznosítható, illetve újrahasznosításból származik. A cellulózra igaz ez a megállapítás, mert növényi rostokból gyártják, illetve az azokból készült papírt használják fel aprított formában.
  2. Az anyag milyensége mellett a hőszigetelő rendszer előállítása is kikerülhetetlen kérdés. Tudjuk, hogy a gyártási folyamatok is környezeti hatást gyakorolnak a bolygóra. Hiába olcsó és hatékony egy hőszigetelés, ha az előállítása súlyos környezeti károkat jelent.
  3. Amit vizsgálni kell ilyenkor, az a hőszigetelő anyag gyártásával járó CO2 kibocsátás, a gyártás erőforrás igénye, mennyi energiát használnak fel az előállításhoz. Továbbá lényeges a környezetkímélő gyártási folyamatok megléte is. A hőszigetelő anyagokhoz nem használhatnak fel olyan adalékokat, amik mérgezőek, illetve ártalmasak a környezetre.
  4. A gyártáson túl a hőszigetelő rendszer telepítésének folyamata és jellegzetességei is a vizsgálat részét képezik. Mennyi hulladékkal jár a telepítés, az elhasználódást követően lehet e újrahasznosítani az anyagot? A környezetet nagy mértékben terheli a hulladék növekvő mennyisége, ami a telepítésből visszamarad vagy a hőszigetelő anyag eltávolításából származik.

A cellulóz a papír felhasználást és újrahasznosítását támogatja, befújható formában pedig gyakorlatilag nulla anyag kimaradással kell számolni.

Az Isocell  hőszigetelés meg tud felelni minden elvárásnak

Az Isocell hőszigeteléssel dolgozunk évek óta, ennek köszönhetően alaposan megismertük ezt a hőszigetelő anyagot és elsajátítottuk a kivitelezésének a lépéseit. Ön jó döntést hoz, ha a befújható cellulóz szigetelést részesíti előnyben és még nem fog csalódni a mi munkánkban sem.

A tavasz egy ideális időszak arra, hogy az ingatlanok utólagos hőszigetelést kapjanak. Keressen minket bizalommal és mi elvégezzük a szükséges munkálatokat! Mire elérkezik a forróságban gazdag nyár, az otthona védve lesz a hőingadozástól és a falak sem fognak órák alatt felmelegedni.

Érdemes a fújható cellulóz szigetelésnek bizalmat szavazni, mert sokoldalú és nem okoz csalódást évek múltával sem!

Természetes és sokat is tud a cellulóz szigetelés

A cellulóz szigetelés a természetes alapanyagokból álló, tehát öko hőszigetelések körébe tartozik. A modern igények találkoznak a hagyományos anyagokkal.

Öko hőszigetelő rendszer a természetből

A természetben megtalálható növények kiválóan hasznosíthatóak alapanyagként, leginkább a házépítés területén. A fából gerenda készül, a kavicsokat felhasználják cement gyártásához, nád, szalma kerül a tetőre. A hőszigeteléshez is növényi eredetű anyagok kerülnek a falba, a kendertől kezdve a gyapoton át a cellulózból előállított papírig.

A cellulózban óriási lehetőségek rejlenek, ezt felismerte az ipar is és elkezdte lassan, de biztosan fejleszteni az előállítás, valamint a hőszigetelőrendszer beépítésének technológiáját. Az újrahasznosított újságpapír hőszigeteléssé alakítása az ötvenes évektől kezdett óriási méreteket ölteni.

Amerikában nagy igény mutatkozott az energiatakarékosabb otthonok, az olcsóbb fűtési szezon megteremtésére. Ezeknek a céloknak az eléréséhez a cellulóz hőszigetelés bizonyult az egyik hatékony eszköznek.

Később meghatározták azt is, hogy milyen, ideális műszaki követelményeknek feleljen meg a cellulóz hőszigetelő rendszer. A meghatározásban olyan jellemzők szerepeltek, mint a korróziógátlás, tűzállóság, illetve a beépítési sűrűség.

Kiemelkedő teljesítményre képes

Ma szinte mindenhol alkalmazzák ezt az öko hőszigetelő rendszert, mert olcsó, környezetbarát, az egészséget semmilyen módon nem veszélyezteti és az utólagos beépítése is egyszerűen kivitelezhető. Az aktuális igények alapján a hőszigetelő rendszernek a telepítése akkor ideális, ha kevés hulladékkal jár, minimális eszközkészletet igényel, alacsony költségek és rövid kivitelezési idő jellemzik.

Az az alapanyag és rendszer kapja a legmagasabb minősítést, ami a környezetre nincs ártó hatással, hőfokcsillapító képessége, páraáteresztő képessége és a hővezető képessége is magáért beszél. De mit jelent  a hatékonyság számokban kifejezve?

Cellulóz meggyőző értékekkel

A szigetelőanyag vastagsága befolyásolja a hatást, minél vastagabb, annál hatékonyabb. A cellulóz szigetelés már 10 centiméteres vastagságnál meggyőző számokat hoz. Kedvelik, mert gátolja a hang átjutását, erre pedig több tíz decibelnyi értékben is.

A 10 centiméternél vastagabb hőszigetelés nemcsak a zajokkal szemben véd, de tűzzel szemben is. Megközelítőleg egy órán át tudja visszatartani a lángokat.

A befújható állag előnye, hogy utólagosan, a falszerkezet megbontása nélkül is telepíthető a hőszigetelő rendszer. A helyszíni adottságoktól függően elegendő lehet 10 centiméternyi nyílás is a pelyhes állagú cellulóz befúvásához. Az utólagos szigetelés ajánlott, minimális vastagsága 10 centiméter, de elérheti a 30 centimétert is.

A fentebb felvázolt értékek éveken át megmaradnak, mert a hőszigetelőanyag nem süllyed meg és képes az eredeti állapotát megtartani. Éveken át kiemelkedően óvja az épületet a magas hőmérséklettől is. Egy ilyen anyaggal szigetelt lakásban tartós kánikula idején is csak pár fokot nő a belső hőmérséklet. Tesztek igazolják, hogy a cellulóz, mint hőszigetelő anyag, valóban bámulatos eredményekre képes.

A befújható Isocell hőszigetelés megrendeléséhez soha nincsen rossz időpont, bármelyik évszakban, bármilyen állapotú ingatlannál el lehet kezdeni telepíteni. A telepítést megelőzi a helyszín felmérése, azt pedig az írásbeli vagy szóbeli egyeztetés egy megfelelő időpontról.

Keressen minket bizalommal és konzultáljon a kollégánkkal árajánlatról, felmérésről a honlapon, feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Kezdje az új évet otthona Isocell szigeteléssel történő korszerűsítésével!

Az Isocell szigetelés egycsapásra komfortosabbá, költséghatékonyabbá és korszerűbbé varázsolja otthonát. Kezdje az új évet modernizálással, keressen minket! 

Az új évet sokan kezdik lakásfelújítással, átalakítással, otthonuk modernizálásával. Ennek sok minden lehet a része, viszont fontos, hogyha belevágunk, akkor azt tegyük tudatosan, oly módon, hogy a lakás valóban kényelmesebbé, korszerűbbé és ha lehet, akkor költséghatékonyabbá is válhasson

Kezdjük az alapoknál: az Isocell cellulóz hőszigetelés alapjaiban változtatja meg a komfortot 

Ha valaki rávette magát az átalakításra, ami semmiképp sem kis munka, akkor érdemes egy kicsit több időt és energiát rászánnia, és valóban alapos munkát végeznie. Tény, hogy pár kisebb feladat elvégzésével is sokat lehet nyerni, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a fenntartható élet, a környezetbarát szemlélet, így a hőszigetelés szinte alapvető elvárás lett

Elég csak egy kicsit körülnézni a lakáspiacon, és egyértelműen láthatóvá válik, hogy a hőszigetelés fontos kérdés a vevők és az eladók részéről is. A jó hőszigeteléssel rendelkező, alacsony költségből fenntartható ingatlanokra sokkal nagyobb a kereslet, így könnyebben el is lehet őket adni. Az energiaárak rapszodikus változása mindenkit az energiahatékony megoldások felé terel. 

A számtalanféle módszerből miért érdemes az Isocell cellulóz szigetelést választani?

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért épp a cellulóz szigetelés a legmegfelelőbb technika a hőszigeteléshez. Természetesen több szempontot is figyelembe kell venni, azonban a gyors kivitelezhetőség és a megfizethető ár mindenképp nagy előnyt jelent az amúgy is költséges és időigényes átalakítás során

További pozitívum a nagy hatékonyság, a környezetbarát alapanyag, a tűzállóság, a páraszabályozás és a nagymértékű hangszigetelés. A cellulóz hőszigetelés hatása azonnal érezhetővé válik. Már a kivitelezés utáni napokban észrevehetően csendesebb a lakás, a hőszigetelés pedig télen és nyáron is megteszi a hatását. 

Aki az Isocell szigetelés mellett dönt, az télen kevesebb fűtéssel, nyáron pedig kevesebb klímahasználattal számolhat. Ennek természetesen az anyagi előnyei is megvannak, de remekül illik a környezetbarát szemlélethez, a fenntartható élethez is. Az Isocell szigetelés az évek során nem zsugorodik, nem csökken a hatása, így végleges megoldásra tehet vele szert

Miért bízza ránk otthona Isocell szigetelését? 

Természetes, hogy az otthona hőszigetelését mindenki igyekszik megbízható cégre bízni, hiszen ez nem egy kis kiadás és az eredmény meghatározó lesz a lakás komfortjának szempontjából. Azonban aki mellettünk dönt, teljes körű szolgáltatásra számíthat, megfizethető áron. Minden megrendelést igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni, ezzel is elősegítve, hogy az átalakítás, illetve modernizálás minél hamarabb megtörténhessen. 

A cellulóz hőszigetelés árát több tényező is befolyásolja, azonban cégünk országosan ingyenesen biztosítja a felmérést, ami alapján pontos árajánlatot tudunk adni. Ennek köszönhetően nincs kockázat, hiszen az árajánlatot mérlegelve könnyedén el fogja tudni dönteni, hogy szeretné-e igénybe venni a szolgáltatást. 

Az Isocell cellulóz szigetelés az egyik legnépszerűbb technika, amivel korszerűsítheti otthonát. Amennyiben felkeltettük iránta az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal és kérje bővebb tájékoztatásunkat! Munkatársaink várják megkeresését a megadott elérhetőségeinken, és minden felmerülő kérdésére válaszolnak. 

Cellulóz hőszigetelés, a hatékony megoldás hőhíd ellen

Szeretne tartósan megszabadulni a hőhidaktól? Ajánljuk figyelmébe az ISOCELL cellulóz szigetelést, amely ebben hatékonyan tud segíteni.

Bővebben a hőhídról

A hőhíd meglehetősen bosszantó jelenség, sokan nem is sejtik, hogy otthonuk is érintett a problémával kapcsolatban. Ez esetben olyan részről beszélünk, ahol az ingatlan más területeihez képest sokkal gyorsabban szökik a meleg levegő. Amikor kint hűvös, rossz idő van, akkor a hőhíddal érintett fal hidegebb hatású is.

A hőhíd kialakulása több tényezőre is visszavezethető, például nem mindegy, hogy milyen anyagból épült az ingatlan, de a leggyakrabban a nem megfelelő vagy hiányzó hőszigetelés okozza a bajt. A jelenség problémákat eredményezhet esztétikai, egészségügyi és energetikai szempontból is, ezért is fontos, hogy az érintettek foglalkozzanak vele.

A hőhíd penészfoltokat eredményez, amik rontják az összképet, és betegségeket is előidézhetnek. Különösen a gyengébb immunrendszer lehet kitéve veszélyeknek, így a gyerekek, idősek fogékonyabbak is lehetnek a penész okozta egészségügyi problémákra.

Amennyiben a hőhidak hatása az ingatlanon belül is érezhető, akkor a ház rosszabb energetikai besorolást fog kapni. Emellett nagy mértékben növelik az energiafogyasztást, jóval több gázt kell használni a téli időszakban ahhoz, hogy meglegyen az ideális hőérzet. A mostani árakat nézve ez igencsak megterheli a pénztárcát.

Mi a hőhíd ellen a leghatékonyabb megoldás?

Fontos, hogy az érintettek mihamarabb felismerjék az otthonukkal kapcsolatban felmerülő problémát, mert hosszú távon megterhelő körülményekkel nézhetnek szembe. Az egészségre is költeni kell, vagyis a megnövekedett fogyasztás mellé még a kezelések, gyógyszerek is társulnak, amik szintén pénzbe kerülnek.

A hőhíddal szemben a leghatékonyabb megoldás egyértelműen a cellulóz szigetelés. Az újrahasznosítással készülő anyag lényeges szerepet tölt be abban, hogy az emberek megszabaduljanak a komfortérzetet rontó jelenségtől. 

A cellulóz hőszigetelés nagy előnye, hogy teljesen résmentes, így a hőhídnak búcsút lehet mondani. Az eljárás titka az alapanyag összetételében és annak felhasználási technikájában rejlik. Az ISOCELL cellulóz szigetelést bárhova könnyedén be lehet juttatni a befúvásos technológiával.

Gyakran úgy is kialakul hőhíd, hogy van szigetelés, viszont  a táblás megoldásnál nem lehet teljes fedést biztosítani. A házon biztos vannak olyan részek, amiket nehéz megközelíteni, vagy egyáltalán bármilyen szigetelést felrakni. A cellulóznak nincs semmilyen akadálya, a speciális cső segítségével bárhová el lehet juttatni. A szigetelés így résmentes, folytonos, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember érezze is a hatását.

A hatékonyság érdekében bízza szakemberre a cellulóz szigetelést!

A hatékony, látványos végeredmény érdekében mindenképp szükség van a szakemberek közreműködésére a cellulóz hőszigeteléshezAkiknek van ismeretük, tapasztalatuk a területen, tudják, hogy például mely alapanyagokat tanácsos alkalmazni a munkához. A cellulóznál is többféle minőségű termékkel lehet találkozni, laikusként könnyen bele lehet futni egy-egy gyengébb árucikkbe.

Megéri hozzánk fordulni a kivitelezésért, ugyanis minden eszköz, anyag elérhető számunkra ahhoz, hogy a követelményeknek megfelelő végeredményt biztosítsuk. Szabaduljon meg egy életre a hőhidaktól, bízza ránk bátran a kivitelezést!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az Isocell épület szigetelés fordulatot jelent az energiahasználatban

A megbízható épület szigetelés hiányáért nagy árat fizet egy ingatlan tulajdonosa.

Az energiaárak ugrásszerű növekedésével a háztartások rezsi kiadásai is jelentősen megugrottak. Az ingatlan alapterülete és energetikai tulajdonságai azok a jellemzők, amik hatással vannak a gáz vagy áram számlán megjelenő számok alakulására. Mit tehet egy ház tulajdonosa azért, hogy a több hónapos fűtési időszak ne vigye totális csődbe a családi kasszát?

Egy háztartásban rengeteg eszköz, berendezés van, aminek a használatához energiára van szükség. A fűtés az, amire a lakók által igényelt energia több, mint fele elmegy, emiatt is ugrik meg egy lakás vagy ház rezsije a téli időszakban az éves összeghez képest.

A gyenge vagy rosszul hőszigetelt falak sajnos a régi építésű lakások többségére jellemzők. Az újonnan épített lakóházaknak már szigorú energiahatékonysági szabályoknak kell megfelelniük, amibe beletartozik a hatékony hőszigetelés kiépítése is. Ez nem jelenti azt, hogy a használt ingatlanok tulajdonosainak nincsen választása. A mindenre kiterjedő, korszerű hőszigetelő rendszer telepítése képes megújítani a házat és soha nem tapasztalt komfortérzettel ajándékozza meg a lakókat. Mindez együtt jár az energiahasználat csökkenésével és a rezsi összegének látványos változásával.

Az első lépések a felméréssel kezdődnek

A hazai ingatlan tulajdonosok körében többségben vannak azok, akik a közeljövőben utólagos hőszigetelést terveznek végrehajtani. A főbb célok között az energiamegtakarítás, a korszerűsítés és a spórolás szerepelnek. Megéri belevágni, mert minél többet invesztál az ingatlanba, annál többet faraghat le a havi kiadásokból. Egy teljes körű korszerűsítés eredményeképpen akár 80 százalékkal kevesebbet is kifizethet a rezsire a tulajdonos.

Az utólagos hőszigetelés kivitelezését megelőzi egy felmérés, amit a tapasztalt szakemberekből álló csapat végez el a helyszínen. 

Felmérés és hőszigetelés

A felméréshez érdemes hőkamerás vizsgálatot igénybe venni. Ez a műszer átfogó képet ad a teljes ingatlan állapotáról, amit színes hőfényképpel illusztrál. A hőfényképen egyértelműen el lehet különíteni azokat a területeket, amik az épület gyenge pontjaira mutatnak rá. A hőhidak, a hőszigetelés hiányosságai, a penészes falak, nedves területek mind ott vannak a hőkamera képernyőjén.

A szakemberek átfogó vizsgálatot végeznek és képet tudnak adni a ház energetikai állapotáról. Méréseket végeznek a  tervezett  szigetelés helyszínén, hogy kis tudják számítani a szükséges anyagmennyiséget. A hőszigetelésnek nemcsak a kijelölt területet kell lefednie, de a meghatározott vastagságot is el kell érnie.

A szakemberek körében azok a hőszigetelőanyagok szerepelnek első helyen, amik hatékonyak, ugyanakkor könnyen beszerezhetőek és a munka is könnyű velük. Az anyag hőszigetelőképessége a mérvadó, amit a jól ismert értékekkel lehet kifejezni. Az U és az R értékek megmutatják egy hőszigetelőanyag hőátbocsátási tényezőjét, illetve a hővezetési ellenállását. Ezekkel az értékekkel az anyag hőtartó képessége jellemezhető. Minél magasabb U értéket és minél alacsonyabb R értéket mutat egy anyag, annál jobban fog hőszigetelni.

Az Isocell szigetelés minden tekintetben maradéktalanul eleget tud tenni a szakmai elvárásoknak. Az épület szigeteléshez előszeretettel választják ezt a fújható formában, újrahasznosított anyagból készült, környezetbarát anyagot.

Az otthona fejlesztéséhez soha nincs késő, mi ebben megbízható partnerek vagyunk. Lépjen kapcsolatba a csapatunkkal és beszéljünk meg egy időpontot a helyszíni felmérésre, a ház szigeteléshez!

A hőszigetelés során elkövetett leggyakoribb hibák 

A megfelelő hőszigeteléssel spórolhat és a kényelemért is sokat tehet. Azonban ezt is el lehet rontani, ezért az most bemutatjuk, hogyan NE hőszigeteljen. 

Mostanában mindenhonnan azt halljuk, hogy a hőszigetelés segít a spórolásban, kényelmesebbé varázsolja az ingatlant, sőt, még a falpenész kérdését is megoldja. Ez szerencsés esetben valóban így is van, azonban a helyzet mégsem ennyire egyszerű. Mint mindent, a hőszigetelést is lehet ugyanis rosszul csinálni, és a nem megfelelően kivitelezett munka felesleges pénzkidobás. Az alábbiakban bemutatjuk a leggyakrabban elkövetett hibákat, hogy Ön ne essen ezekbe a hibákba a hőszigetelés során. 

1. Türelmetlenség - minden lehetőséget végig kell gondolni! 

Érthető, hogy mindenki szeretné minél előbb kihasználni a hőszigetelés előnyeit, és lehetőleg már a következő hónapban megtakarítani a fűtés vagy épp hűtés költségének nagy részét. Ez teljesen természetes, de fontos, hogy nem szabad kapkodni. Napjainkban számtalanféle hőszigetelési módszer létezik, más-más hatékonysággal, bekerülési árral, kivitelezési móddal. 

Ezek mindegyikét érdemes latba vetni, mert egyáltalán nem biztos, hogy amit az ismerős - egyébként jó szándékkal - ajánlott, az nekünk is be fog válni. Kérdezzünk meg akár több szakembert is, hiszen az sem mindegy, hogy az ingatlan mely részét szeretnénk hőszigeteltetni. 

2. Nem megfelelő technológia választása

Bár valamelyest kapcsolódhat az előző ponthoz, mégis más okokból is előfordulhat, hogy valaki rosszul választja ki a hőszigetelés módszerét. Megeshet, hogy hasonló árfekvésben más, hatékonyabb technológia is rendelkezésre állt volna. Ide tartozik a hőszigetelés vastagságának kérdése is, aminek szintén kulcsfontosságú szerepe van az eredményben. 

3. Átgondolatlan kivitelező választás 

Sajnos gyakran megesik, hogy valaki meglát egy akciós - vagy legalábbis annak hirdetett - ajánlatot, és emiatt átgondolatlanul bele is vág a hőszigetelésbe, amíg tart a kedvezmény. Mindenképp érdemes azonban több helyről is ajánlatot kérni, mert egyáltalán nem biztos, hogy az elsőre csábítónak tűnő ajánlat lesz a befutó véglegesen is. 

Az ár mellett a cég tapasztalata, a kivitelezés határideje, a garancia hossza, illetve természetesen az adott cég tevékenységi területe is fontos szempont kell, hogy legyen. Érdemes arra is rákérdezni, hogy az árajánlaton felül felmerülhet-e bármilyen plusz költség, vagy az ajánlat valóban mindent tartalmaz és a kivitelezés is teljes körű. 

4. A félmunka a hőszigetelés kapcsán is hátrányokkal jár 

Sokan esnek abba a hibába, hogy csak a homlokzat hőszigetelésére gondolnak, de a tetőtér már nem fér bele a költségvetésbe, esetleg nem tartják annyira fontosnak. Pedig a meleg levegő felfelé száll, ezért a tetőtér hőszigetelése legalább olyan fontos, mint a homlokzaté

Itt kell megemlíteni azt is, hogy a rosszul záródó, régi nyílászárókat is érdemes lecserélni, hiszen hiába hőszigetelünk, ha az ablakon át továbbra is akadálytalanul szökik ki a meleg. Általában elsőként a nyílászárók cseréjét érdemes beiktatni, hogy a hőszigetelés ne sérüljön a beépítés során. 

Reméljük, hogy a fentiek segítenek abban, hogy Ön is megtalálja a tökéletes hőszigetelési módszert és persze kivitelezőt. Cégünk a cellulóz hőszigetelés kapcsán készséggel áll rendelkezésére, ami egy környezetbarát, nagy hatékonyságú, megfizethető és gyorsan kivitelezhető módszer

Amennyiben megbízható megoldást keres, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire, és tájékoztatják a részletekről. 

A természetes hőszigetelésé a jövő

A cellulóz szigeteléssel Ön is tehet egy lépést a környezettudatosság felé. Válasszon természetes szigetelőanyagot, ismerkedjen meg az eljárással!

Az építőipar, mint a legkárosabb tényező

A hulladék szerte a világban problémákat okoz, a környezetvédelmi szakemberek nem győznek dolgozni különböző terveken annak érdekében, hogy a folyamat visszafordítható legyen. Szerencsére egyre többen támogatják az újrahasznosítást, a mindennapokban számos olyan anyaggal lehet találkozni, amiket bátran fel lehet újból használni.

Léteznek azonban ásványi hulladékok, amelyek csoportjába tartozik a beton, különböző törmelékek és a homok is. Ezeket az építőipar jelentős mennyiségben termeli ki, többek között emiatt is mondják azt, hogy ez a terület a leginkább környezetszennyezőbb.

A világban található hulladék egyharmadáért az építőipar tehető felelőssé, éppen ezért fontos, hogy ezen a területen történjenek drasztikus változások. Ehhez a vállalatok mellett a lakosságra is szükség van, az embereknek is muszáj a környezettudatosságot előtérbe helyezniük otthonuk megépítésekor, felújításakor.

Több olyan eljárás is létezik már, amelyek kevésbé okoznak károkat. Érdemes ezekkel tisztában lenni, ugyanis rengeteget lehet tenni már azzal, ha például az energiatakarékosság miatt természetes szigetelőanyagokat választanak a megrendelők.

A természetes hőszigeteléssel nem kerül hátrányba

Vannak olyanok, akik meglehetősen szkeptikusan tekintenek a természetes szigetelőanyagok felhasználására. Ez visszavezethető főként arra, hogy az emberek inkább a jól bevált, évek óta alkalmazott módszerekben, eljárásokban hisznek.

Valóban ezek hatékonyak lehetnek, viszont a keletkező hulladékkal nem lehet mit kezdeni. Az élhető jövő rendkívül fontos, a következő generációkra is gondolni kell, hiszen rengeteget számít az most, hogy az ember milyen lépéseket tesz adott esetben.

Akik nem követik az építőipar, szigetelés innovációit, bizonyára fenntartásokkal kezelhetik a legújabb alternatívákat, azonban az előítéletek helyett tanácsos tájékozódni.

Természetes szigetelőanyagok között rendkívül hatékonynak bizonyul a cellulóz, ami egyre több ingatlan esetében bizonyít. Felhasználásával az ingatlantulajdonosok nem indulhatnak hátrányból, sőt, az egyik leghatásosabb eljárás előnyeit tapasztalhatják meg.

Cellulóz szigeteléssel minden szempontból óvhatja a környezetet

A cellulóz szigetelés forradalmi megoldást kínál, amellyel végre százszázalékos védelmet kaphatnak az ingatlanok a külső tényezőkkel szemben. A természetes szigetelőanyag egész évben képes óvni az épületet a hideggel, hőséggel szemben, rendkívül hamar érezteti a hatását, éves szinten jelentős összegeket lehet általa megspórolni.

cellulóz legyártásához újrahasznosított papírlapokat használnak fel. Ebből papírpelyheket készítenek, amelyet összekevernek magnéziumszulfáttal és bórsavval. Erre azért van szükség, hogy ellenálló legyen a tűzzel, rágcsálókkal, penésszel szemben.

A cellulóz szigetelés nagy előnye, hogy megakadályozza a hőhidak kialakulását. A befúvásos technikával a legapróbb rések is elkerülhetők, így az ingatlanok maximális védelmet élvezhetnek.

A legtöbb szigetelőanyag a fizikai tulajdonságaik miatt nem képesek a hőhídmentes szigetelésre, ráadásul még környezetkárosítóak is. A cellulóznál még felesleg sem keletkezhet, ráadásul környezetbarát, mindenképp megéri ezt az utat választani.

Ügyfeleink számára gondoskodunk a szakszerű kivitelezésről. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Ne várjon tovább a cellulóz szigeteléssel!

A cellulóz szigetelés gyorsan kivitelezhető. Nem érdemes tovább várni, annak, akinek még nincs szigetelve az otthona, mielőbb célszerű beiktatnia a műveletet!

Bár hazánkban az idei nyár jóval csapadékosabb és hűvösebb is, mint a tavalyi, a környező országokban idén is rendkívüli meleg tombolt. A szakemberek továbbra sem győzik hangsúlyozni, hogy a néhány hetes hűvösebb periódus semmit sem jelent, mert a hosszú távú tendencia mit sem változott, a Föld folyamatosan melegszik

Gyakran mondják, hogy az idei nyár hátra lévő életünk leghűvösebb nyara, és ez a folyamatos melegedés miatt sajnos minden további nyárra is igaz lesz. Nem érdemes tehát tovább árin: annak, akinek még nincs hőszigetelve az otthona, célszerű mielőbb beiktatnia ezt a műveletet. 

Az Isocell szigetelés a nyarat és a telet is megkönnyíti! 

Habár a nyári hőségben általában inkább a forróság elleni védelemként gondolunk a hőszigetelésre, télen is számíthatunk annak jótékony hatásaira. A hőszigetelés lényege, hogy meggátoljuk vele a hő terjedését, szinte csapdába ejtjük vele a benti levegőt. 

Ez értelemszerűen azt jelenti, hogy nyáron hűvösen tartja a lakást, télen pedig melegen. Amikor odakint hőség tombol, mindenki azon igyekszik, hogy kint tartsa a forróságot és bent megmaradjon a viszonylag kellemes, hűvös hőmérséklet. Ennek köszönhetően jelentősen csökkenthető a klíma használata, így rengeteget lehet spórolni, arról nem beszélve, hogy nincs felesleges környezeti terhelés

Télen éppen ennek az ellenkezője történik: azon fáradozunk, hogy bezárjuk a meleget és kint tartsuk a hideget. Ha ez megvalósul, akkor kevesebb fűtés mellett is ugyanolyan kellemes marad a hőmérséklet, így szintén akár jelentős összeget takaríthatunk meg. A cellulóz szigetelés minden évszakban hatékonyan segít az ideális belső hőfok megtartásában. 

Miért most kerüljön sor a cellulóz szigetelésre? 

A fújható cellulóz szigetelés ugyan bármikor kivitelezhető, az átmeneti évszakok, mint a tavasz és az ősz legideálisabbak hozzá. Tavaszi munkavégzéssel megakadályozhatjuk, hogy felforrósodjon a lakás, hiszen mire megérkezik az igazi nyár, a lakás le lesz szigetelve. Ősszel pedig megelőzhetjük, hogy az esetleg gyorsan érkező tél kellemetlenül lehűtse az ingatlant

Ez nem csak anyagilag előnyös, hanem komfort szempontjából is, ráadásul sokan a szélsőséges időjárást látva és érezve veszik rá magukat a hőszigetelésre, ezért nyáron és télen a megnövekedett érdeklődés miatt megnőhet a kivitelezés határideje is. 

Miért válassza az Isocell szigetelést? 

Erre több érünk is van: hatékonykörnyezetbaráthőhídmentesnem ártalmas az egészségregyorsan kivitelezhető, nem szükséges hozzá felállványozni az épületet, nem kell bontani és nem kell attól sem tartani, hogy az anyag elvékonyodik az évek során. Hatása azonnal érezhető lesz, így az ingatlant megfelelően felkészítve várhatja vele a forróságot vagy épp a tomboló mínuszokat. 

Cégünk teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére a fújható cellulóz szigeteléssel kapcsolatban. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és megrendelni otthona szigetelését, minden másról mi gondoskodunk! Érdemes mielőbb felkeresnie minket, hogy az őszi hideget már a jól hőszigetelt otthonában várhassa. 

Amennyiben a cellulóz szigetelés iránt érdeklődik, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal és kérje bővebb tájékoztatásunkat, illetve egyedi árajánlatunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén és minden felmerülő kérdésére válaszolnak. 

Cellulóz szigeteléssel a forró nyarak ellen

A cellulóz szigetelés télen és nyáron egyaránt segít a kellemes belső hőmérséklet megtartásában, ezért sokkal elviselhetőbbé teszi a forró nyári napokat is

Az elmúlt években tapasztalt forró nyaraknak köszönhetően egyre többen érzik úgy, hogy elengedhetetlenné vált az otthonuk hűtése, vagy legalábbis hűvösebben tartása. Erre szerencsére már több mód is van, és bár a legtöbb a klíma telepítése mellett döntenek, nem feltétlenül kell ezt választani. 

Miért jobb az Isocell szigetelés, mint a klíma?

A klímának több hátránya is van, hiszen - ha egész nap kell működtetni - rengeteg energiát fogyaszt, ami a mai árak mellett sajnos nem elhanyagolható szempont, sokan hajlamosak megfázni a túlhűtött helyiségekben, zajos, ráadásul nem is környezetbarát. 

Szerencsére van más lehetőség is, mégpedig az ingatlan megfelelő hőszigetelése! Sokan azt gondolják látatlanban, hogy ezzel csupán 1-2 fokot lehet nyerni, de hosszú távon alig lehet hűvösebben tartani a lakást. Ez azonban nem így van, a cellulóz szigetelés ennél jóval többre képes

A cellulóz szigetelés teljesen hézag- és hőhídmentes, ez teszi annyira hatékonnyá. A befúvásos technikának köszönhetően a szigetelőanyag bárhová eljut, még a legkisebb réseket is kitölti, míg a szigetelő lapokból álló szigetelés erre nem feltétlenül képes. 

Elsőre sokan megijednek a hőszigetelés árától, ami tény, hogy magasabb, mint egy klímáé, azonban hosszú távon mindenképpen jobban megéri. A klímánál érdemes nem csak magának a készüléknek és a telepítésének az árát számítani, hiszen a működtetése hosszú távon növeli majd meg a kiadásokat. Az ingatlan hőszigetelése ezzel szemben egyszeri költséget jelent, ami már az első perctől kezdve javítja a belső tér komfortját és segít a rendszeres kiadások csökkentésében.

Miért érdemes a cellulózt, mint szigetelőanyagot választani? 

Mert természetes, nem ártalmas az egészségre, hatékony, az évek során nem veszít a hatásából, nem gyúlékony, nem kell tartani tőle, hogy rágcsálók kárt tesznek benne. Az Ioscell szigetelés a befúvásos technikával viszonylag egyszerűen és gyorsan a szükséges helyre juttatható, nem kell hozzá bontani. Ennek köszönhetően nem csak új, hanem régebbi építésű ingatlanokban is könnyen alkalmazható. Az ára mindezen előnyök ellenére megfizethető, és körülbelül 5-10 év alatt térül meg. 

A cellulóz szigetelés az ingatlan piaci értékét is növeli, hiszen ma már szinte mindenki a hőszigetelt, alacsony fenntartási költségekkel járó lakásokat részesíti előnyben. A jövő a környezetbarát, energiahatékony technikáké és ebben az Isocell szigetelés az élen jár! 

Nincs kockázat: kérje az országos ingyenes felmérést! 

Sok cég foglalkozik szigeteléssel, de a nagy részük már az árajánlatkérésért is külön díjat számol fel. Amennyiben minket hív, ettől nem kell tartania, ugyanis cégünk országosan ingyenes végzi a helyszíni szemlét, amely alapján elkészítjük a díjmentes árajánlatunkat. Így Önnek nem kell semmilyen kockázatot vállalnia, és nyugodt körülmények között döntheti el, hogy él-e a hőszigetelés és az általunk nyújtott szolgáltatás előnyeivel. 

A kivitelezést teljes körűen vállaljuk, az elejétől a végéig minden feladatot elvégzünk. Önnek csak annyi tennivalója van, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, a többi a mi dolgunk! 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és fontolóra vette, hogy a cellulóz szigetelés erejét veti be a forróság ellen, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban és a további felmerülő kérdéseire is válaszolnak. 

Passzív házak és a hőszigetelés

A cellulóz szigetelést gyakran használják a passzív házak hőszigetelésének a kivitelezéséhez. Lássuk, hogy miért pont a cellulóz alapú szigetelés mellett döntenek a legtöbben?

A cellulóz megkerülhetetlen építőanyag, ezt tudják az északiak is

A cellulóz hőszigetelést előszeretettel alkalmazták már korábban is, például az északi országokban. Az itt élőknek fontos volt ugyanis kettő, alapvető szempont a hőszigetelő anyag kiválasztásánál. Az egyik a természetesség, a másik pedig a tökéletes hatásfok. A passzív házakhoz szintén illik ez a szempontrendszer, nem véletlen, hogy széles körben alkalmaznak cellulózból kivitelezett hőszigetelést.

A cellulóz a természetből érkezik és később akár újra is lehet hasznosítani. A természetes anyagoknak van a legnagyobb népszerűsége, ha arról van szó, hogy az ember közvetlen életterébe kell beilleszteni valamilyen építőanyagot. A lakók egészségére nézve nem jelent semmilyen kockázatot a cellulóz, de azok az anyagok sem, amiket a hőszigetelőrendszer előállításához még a továbbiakban felhasználnak.

Mi a passzívház tervezésben a cellulóz szerepe?

Egy passzívház tervezésekor fókuszba kerül az energiahatékonyság. Az épület anyagfelhasználása és a kivitelezése magas szabványok alapján történik. Az épület működésének harmóniában kell lennie a környezetével vagyis minél kevesebb negatív hatást gyakorolhat rá. A cél az, hogy ház fenntartása a minél kisebb környezeti terheléssel és minél alacsonyabb ökológiai hatással járjon együtt.

Egy passzívházban semmi sem szokványos, ugyanis az energiaigénye alacsonyabb, mint egy átlagos épületé, az energia előállítása is környezetbarát módon történik. Ebből következik az is, hogy az ingatlan károsanyag kibocsátása a zöld rendszereknek köszönhetően gyakorlatilag megszűnik. A passzívházat úgy tervezik meg és építik meg, hogy az ingatlan függetlenné váljon a közművektől, saját energiaforrásai legyenek. Az épület neve is azt jelzi, hogy nincsenek aktív rendszerek az ingatlanban, amik a hűtést vagy a fűtést biztosítják, ez passzívan történik.

Komfort egész évben a passzívházban

Egész évben, minden évszakban rendkívül komfortos az élet egy passzívházban, amiben óriási szerep jut a hőszigetelésnek. A hűtött vagy a fűtött levegő, a hőhidaktól mentes szigetelésen nem távozik el. A szigetelés légzárása szintén kimagasló. A cellulóz képes arra, hogy a ház hőmérsékletét stabilan tartsa, megakadályozza az energiaveszteséget és a külső fenyegetésnek is útját tudja állni.

A hőszigetelőrendszer önmagában nem tudja elérni mindezt, csakis akkor, ha a passzívház nyílászárói is hasonlóan megbízhatóan tudnak szigetelni hosszú távon is. A légtömör szerkezetnek köszönhetően a ház védetté válik a külső környezeti hatásokkal szemben és képes maximalizálni a hőnyereséget.

Az Isocell cellulóz szigetelés minden olyan tulajdonságnak a birtokában van, amit egy korszerű hőszigetelő rendszertől ma el lehet várni. A teljesítmény, a hosszú távra szóló megbízhatóság, az energiatakarékosság és a költséghatékony működés mind olyan jellemzők, amiknek ma nagy jelentősége van. Az építkezők és az ingatlantulajdonosok is olyan rendszer mellett teszik le a szavazatukat, ami az ingatlan értékéhez és a fenntartásához is hozzá tud tenni.

A befúvással készült hőszigetelő rendszert új vagy már elkészült ingatlanok, passzív vagy alacsony energiájú épületeknél is lehetséges telepíteni. Az érdeklődőknek gyorsan elkészülő árajánlatot tudunk összeállítani, amennyiben felveszik a kapcsolatot velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Mire képes az Isocell szigetelés?

Az Isocell szigetelés nem más, mint fújható cellulóz szigetelés. A cellulóz érdemes arra, hogy egy kicsit részletesebb bemutatást kapjon.

Cellulóz, a természet ajándéka

A cellulóz egyike azoknak a hétköznapokban használt anyagoknak, amik eredetileg a természetből származnak. A fa a megfelelő eljárással papírrá alakítható, a papír hulladékából szigetelőanyag készül. Egyik nincs a másik nélkül. A hulladékból ráadásul trágya is készülhet, ha keresztülmegy az ehhez szükséges folyamatokon. Mit tesznek a trágyával? A földbe kerül és a növényeket táplálja, ennek köszönhetően a fák növekedését is támogatja. A kör bezárul és a papír visszakerül a természetbe, hogy életerős faként szülessen újjá.

A cellulóznak az egyik vonzereje a környezetbarát tulajdonságában rejlik. A cellulózból gyártott szigetelés nemcsak újrahasznosítható, de más módon is kíméletes a bolygóval szemben. Az előállítása a legkevesebb energiafelhasználást jelenti, sőt, úgynevezett öko-áramot is fel tudnak használni hozzá. Egy terméknek a környezetre gyakorolt hatását már le lehet mérni. Erre való az EPD nemzetközi szabványokon alapuló, környezetbarát terméknyilatkozat. A nyilatkozat olyan adatokat tartalmaz, amiknek a segítségével ki lehet számítani egy adott termék ökológiai lábnyomát. A cellulózról bebizonyosodott, hogy kiválóan teljesít és kimagasló minősítést érdemel.

Biztonság és hatékonyság cellulózzal

Felmerülhet a kérdés a cellulóz biztonságosságáról. Az egy dolog, hogy természetes szigetelőanyagról van szó, azonban emiatt sok rizikóval is járhat a használata. A gyártók természetesen erre is gondoltak és a papír pelyheknek adtak egy kis pluszt. Ezeket az Isocell hőszigetelés is minden további nélkül képes produkálni.

A szigetelés, hiába készült papírból, nem fog megrothadni idővel, de nem is gyullad lángra, ha valamilyen tűzeset sújtaná az ingatlant. A papírt olyan vegyszerekkel tették ellenállóbbá ás sokoldalúbbá, amik a hiányzó jellemzőket képesek pótolni. Ezek közül a bórsav maga is egy természetes szer, amit engedélyezve alkalmaznak, például a trágyázásnál.

A cellulóz szigetelőanyag gyártása és használata is jóval eredményesebb a környezetvédelem szempontjából, mint a többi típusú szigetelésé. A cellulóz primer energia felhasználása alacsonyabb, de a CO2 kibocsátása is, ha téli fűtésről van szó. Nyáron sem kell aggódni miatta, mert az ásványi alapú szigetelőanyagokhoz hasonlítva nyolcszoros hőfokcsillapító képességet produkál. Ez azt jelenti, hogy a nyári forróság nem tud könnyen betörni az ingatlanba és a klímát sem kell annyit járatni, ami köztudottan több energiát tud felemészteni, mint a fűtés.

Azt gondolhatnánk, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, de nincs így. Az Isocell cellulóz alapú hőszigetelés befújható verzióban valóban minden épülethez tökéletesen illik. Mivel statikusan semleges, ezért minden épület szerkezetéhez tervezhető. Nemcsak a szerkezet, de az építőanyagok sokfélesége sem jelent akadályt abban, hogy az ilyen típusú hőszigetelés pozitívumai teret nyerjenek.

Mindent egybevetve a cellulózzal könnyű dolgozni, nem kell benne csalódni és minden ingatlanban jó élni, ahová ez az anyag kerül.

A befújható szigetelést az Ön ingatlanában is tudjuk telepíteni. A régi szigetelés helyett valami újabbat, korszerűbbet szeretne? Hiányzik a szigetelés ott, ahol nagy szükség van rá? Keressen minket bizalommal, ismerje meg az aktuális Isocell szigetelés árakat! A weboldalunkon szerepelnek az elérhetőségeink, a kollégáinktól mindent megtudhat az Önnek szóló ajánlatunkról.

A cellulóz szigetelés természetes anyagának tulajdonságairól

A cellulóz szigetelés használata Önnek és a jövő emberének is tud előnyökkel szolgálni. A jelen és a jövő is profitál a cellulóz tulajdonságaiból.

A jó hőszigeteléstől sokat várunk

A hőszigetelés alapanyagainak változatos a kínálata, de mindegyik szigetelőanyag más tulajdonságokkal jellemezhető. Nem egyszerű még ma sem olyan anyaggal hőszigetelni, ami az összes kritériumnak meg tud felelni, méghozzá maradéktalanul. Mit várunk el egy korszerű hőszigetelő rendszertől?

  • mindenekelőtt teljesítsen olyan szinten, ami kiadásokban és energia használatban is hatékony
  • a lakókra nem gyakoroljon káros hatást, ahogyan a környezetet se terhelje káros anyagokkal
  • az ára és a kivitelezésének a költségei is legyenek megfizethetőek, minőségben és értékben is magas színvonalat érjen el a szigetelés

Sajnos egyes szigetelőanyagok hiába tudnak jól teljesíteni, egészségügyi szempontból kifogásolhatóak. Az üveggyapot és a kőzetgyapot is ilyen szigetelések, mert a szálas anyaguk a tüdőbe jutva megbetegedést idézhet elő. Olyan szigetelőanyaggal is találkozhatunk, ami nem betegíti meg ugyan a lakókat, de erősen gyúlékony, emiatt pedig alacsony tűzbiztonsági besorolással bír. Ilyen szigetelőanyag például az egyébként elterjedt hungarocell.

A cellulóz nem veszélyes

A cellulóz hőszigetelésnek nincsenek belélegezhető részecskéi, mégis természetes anyagról van szó. A cellulózról talán kevesen tudják, hogy a leggyakrabban megtalálható anyagok egyike, azok közül, amik a világunkat alkotják. Szerves anyag, amit a hétköznapi tárgyak előállításához is alapul vesznek. A papírlap vagy a kozmetikai vattakorong szinte teljes egészében cellulózból áll. A kevésbé hétköznapi területeken is hasznát veszik, így például a robbanószer gyártásban is helyet kap a a cellulóz. A cellulóz szilárd, fehér színű, kitűnő vázépítő képességgel büszkélkedhet, de az is elmondható róla, hogy nem oldódik se vízben, se oldószerekben.

Hőszigetelésként a cellulóz a környezetbarát, természetközeli, ökotudatos irányvonalat képviseli. A papírgyártáshoz valóban fákat kell kivágni, de a papír újrahasznosítható, így a cellulóz szigetelés előállítása már nem környezetromboló, sőt a hulladék hasznosítás hatékony eszköze. A fáktól a papíron át a hulladékon keresztül a szigetelésig mindenhol a cellulóz jelenik meg.

Mivel fújható formában gyakorlatilag a teljes szigetelőanyag mennyiség hasznosul, a hőszigetelés kivitelezése sem jár hulladékkal. Nincs szükség vegyszerekre, csak a speciális befújó berendezésre, a többi pedig már a szigetelőanyag dolga. A hőszigetelés tökéletesen látja el a feladatát, nem engedi a fűtési vagy a hűtési energiát elszökni, ésszerű keretek között tartja az energia mennyiség használatát minden ingatlanban. 

Ár és érték arányban vannak

A cellulóz szigetelés árban magasabbra szintre sorolható, mint a többi szigetelőanyag, illetve hőszigetelő rendszer, ám a magasabb árral számos pozitívumhoz is hozzájut a vásárló. A hőszigetelés nem olyan dolog, amin a spórolást megéri kockáztatni. Szánjon arra időt, hogy megtalálja az igényeit és elvárásait is teljesítő kivitelező csapatot és költsön akkora összeget az ingatlana hőszigetelésének kiviteleztetésére, ami nem pénzkidobásnak fog bizonyulni, hanem jó helyre kerülő befektetés válik belőle! 

A cellulózban nem fog csalódni, sem pedig abban, ahogyan a hőszigetelés elkészül, ha minket kér fel a kivitelezésre. Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg a szolgáltatásunkat! A hőszigetelésre árajánlatot készítünk az érdeklődőknek, ha felveszik velünk a kapcsolatot a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén.

Mindent a fújt cellulóz szigetelésről

A fújt cellulóz szigetelés korszerű és hatékony módja egy ingatlan energetikai korszerűsítésének. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk ezt a technológiát.

Egyre többen döntenek otthonuk hőszigetelése mellett, hiszen az elszabadult energiaárak mindenkit hátrányosan érintenek. Tény, hogy hosszú távon úgy csökkenthetőek igazán a rendszeres kiadások, ha vissza tudjuk fogni az energiahasználatot. Ennek legjobb és leghatékonyabb módja a hőszigetelés. De miért a cellulóz? Nézzük! 

Miből is készül pontosan ez a fajta szigetelés?

A fújt cellulóz szigetelés alapja a természetes fa rostja, ami a papírban is megtalálható. A szigeteléshez használt anyaghoz az újrahasznosított újságpapírból darálással kinyerik a cellulóz rostokat, majd bórral és foszfáttal keverik. Az így kapott anyag remek hőszigetelő, természetes eredetű, környezetbarát, nem bocsát ki egészségre káros anyagot. 

A kezelésnek köszönhetően a cellulóz nem tűzveszélyes, és ellenáll a rágcsálóknak is. További előnye, hogy nem penészedik, ezért használatával könnyen élhető, egészséges környezet alakítható ki és komfortossá varázsolható a lakás. A kivitelezés gyors, egy családi ház komplett szigetelése néhány óra alatt elvégezhető ezzel a módszerrel. Bontani nem vagy minimálisan szükséges hozzá, így rengeteg idő és járulékos költség is megspórolható. 

Mennyit lehet spórolni a hőszigeteléssel?

A szakemberek nem győzik hangsúlyozni már régóta, hogy mennyire fontos az ingatlanok hőszigetelése. Azonban az is tény, hogy ennek kivitelezése sajnos nem olcsó, ezért sokan meg is ijednek és inkább elhalasztják az ilyen irányú felújítást. Jogosan vetül fel a kérdés, hogy valóban megéri-e egy ekkora beruházás. 

Az, hogy milyen eredmény érhető el, illetve egészen pontosan mennyivel lesz alacsonyabb a fűtésszámla, nem lehet általánosan megmondani, mert sok mindentől függ. Nagyságrendileg azonban elmondható, hogy a megfelelően kivitelezett, befújt cellulóz szigetelésnek köszönhetően az ingatlan hővesztesége körülbelül negyedére, ötödére csökkenthető. Ennek köszönhetően a fűtésszámlának akár a fele is megtakarítható, ami azt jelenti, hogy a hőszigetelés 5-10 év alatt térül meg

Bár a fújt cellulóz szigetelés egy igen hatékony megoldás, fontos tudni, hogy az ingatlan hőszigetelése nem lesz tökéletes, ha a régi, rosszul záródó ablakokon, ajtókon át továbbra is ki tud szökni a meleg. A legjobb eredmény érdekében célszerű a feladatot rendszerben kezelni és kompletten elvégezni minden részét. Némi eredmény elérhető csak a falak hőszigetelésével vagy csak az ablakok cseréjével is, azonban ez messze elmarad attól, ha egy az egyben gondoskodik mindegyikről. 

Milyen esetekben éri meg a befújásos szigetelés mellett dönteni dönteni?

A befújásos szigetelés hatalmas előnye magában a kivitelezési technológiában rejlik. A szakemberek egy speciális berendezéssel juttatják a cellulózt a kívánt helyre. Az anyag még a legnehezebben elérhető helyekre, résekbe is bejut, így megakadályozható a hőhidak kialakulása.

A cellulóz alkalmas az ingatlan bármely részének szigetelésére, használható a falakhoz, a tetőhöz, a födémhez és a padozathoz is. Alapvetően főleg utólagos hőszigetelésként szokták választani régebbi építésű ingatlanokhoz. 

Reméljük, hogy a fentiekből választ kapott minden kérdésére a befújt cellulóz szigeteléssel kapcsolatban. Amennyiben további információra lenne szüksége vagy pontos árajánlatot szeretne rá kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban. 

A legjobb, amit a háza kaphat: Isocell szigetelés

Miért legyen Isocell a szigetelés?

Az Isocell szigetelés egyet jelent a környezetbarát hőszigeteléssel. Az ökotudatos építkezés, korszerűsítés nélkülözhetetlen hozzávalójáról beszélünk.

Mit jelent ma környezetbarát szempontok figyelembe vételével megépíteni egy épületet vagy felújítást végezni egy házon? Egy épülethez felhasznált építőanyagok, az alkalmazott építési technológia, a kivitelezés egésze a környezeti terhelés csökkentését helyezi fókuszba. A jelen éppen úgy hangsúlyos, mint a jövő szem előtt tartása, egy ilyen projektnél. Hosszú távon kell tervezni, olyan anyagokat beépíteni, amiket nem kell cserélni, újítgatni, mert a minőségük megkérdőjelezhetetlen.

A ház elhelyezése, tájolása, a mérete és az energiahasználata is befolyásolja, hogy mennyire tudja beváltani az ökoszemlélethez kapcsolódó elvárásokat. A tervezés és az építkezés csak az alapot adja, az épület életében úgy tudja a lakók igényeit szolgálni, hogy közben a környezetre sem mér elviselhetetlen terheket. Az Isocell szigetelés tökéletesen megtalálja a helyét itt és illik ebbe a koncepcióba.

A környezet és a ház barátja is az Isocell. De mit tud pontosan ez a hőszigetelő anyag, amiért még érdemes mellette dönteni?

Az Isocell szigetelés mindent tud

Az Isocell szigetelés előnyeit újra és újra érdemes részletesebben taglalni, hogy azok számára is egyértelmű legyen, akik még nem ismerik elég jól. Ez a szigetelés már alapanyagában is természetes, mert cellulóz rostokból áll, azaz papíralapú, fából készült hőszigetelőanyagról van szó. Fújható formában, apróra őrölt papírpelyhek töltik ki a legszűkebb réseket is. Tiszta  és alapos kivitelezést kínál, hatékony és időtálló teljesítményt valósít meg a cellulóz használata.

Az Isocell hőszigetelő anyaggal bélelt falak, a födém, a tetőtér ideális légzárást, páraszabályozást kap. A hőszigetelőképessége melegben és hidegben sem okoz csalódást. Kizárja a hideget, megtartja a meleget, amikor kell hűvösen tartja a szobákat. Emellett a zajt sem engedi át, így teremt tökéletes komfortot minden évszakban és napszakban is. Az Isocell szigetelés ezzel a teljesítményével hatással van az épület teljes energiafogyasztására is. A fújható szigetelés egyenletes kitöltést és ideális vastagságot, folytonos fedést nyújt.

Az Isocell szigetelés árban is megéri

Az Isocell szigetelés ára abszolút ügyfélbarát, nem beszélve arról, hogy kifizetett összeg éveken belül megtérül. Nem csupán képes visszahozni az árát ez a szigetelőanyag és a teljes hőszigetelőrendszer telepítése, de az ebből származó energiamegtakarítás és a rezsikiadások csökkentése is a magáért beszél.

A költségek tartalmazzák a munkadíjat és a hőszigetelőanyag értékét négyzetméterenként meghatározva. A hőszigetelőanyag kiterjedése mellett a vastagsága is az igényekhez igazítható. A cellulóz pelyhekből álló hőszigetelő réteg akár több tíz centiméter vastagságúra is befújható, ha az indokolt egyes helyeken. A vastagabb hőszigetelés elkészítésére általában a régebben épült ingatlanok esetében van szükség. Az épület elhelyezkedése, adottságai, a jellemző időjárás is hatással van a szigetelés kivitelezésére. A falak, a födém is eltérő tulajdonságokkal bírnak, ezekhez kell igazítani a hőszigetelés elkészítését is.

károsanyagoktól mentes, hulladék nélkül telepíthető, tűzálló, gyorsan kivitelezhető, kedvező áron megrendelhető Isocell szigetelés Önnek is szól. Nem maradt kétsége afelől, hogy ez az, ami hiányzik az ingatlanából? Keressen minket bizalommal és lépjen egyet előre a környezettudatos otthon felé!

Fújt cellulóz szigetelésnél a kártevők sem okozhatnak gondot

Szeretné, ha a kártevő élőlények nem okoznának bosszúságot? A fújt cellulóz szigetelés velük szemben is hatékony védelmet nyújt!

Egyes ingatlantulajdonosok rengeteget bosszankodnak az olyan kártevők miatt, mint például a rágcsálók vagy pedig a farontó rovarok. Óriási károkat okoznak, amik helyreállítása nem csupán időt, energiát, hanem pénzt is felemészt.

Az egerek előszeretettel fészkelik be magukat például a táblás, régebbi típusú hőszigetelésbe. A téli időszakban az anyag kiváló lakóhelyet biztosít számukra, azonban ez esetben a károk felmérhetetlenek, tulajdonképpen kezdődhet újból a ház szigetelése. Az apró járatok rontják az anyagok szigetelőképességét, érthető, hogy ebben a formában már teljes mértékben hatástalanok.

Ha az ember szeretne egy élhető, gazdaságosan fenntartható, kártevőmentes ingatlanban élni, a legjobb, ha a fújt cellulóz szigetelést választja. Ez az alternatíva képes távol tartani a különböző rovarokat, rágcsálókat, és még a gombák megjelenése miatt sem kell aggódni.

A cellulóz nem túl vonzó élőhelyet kínál az egerek számára, egyáltalán nem alkalmas arra, hogy befészkeljék magukat. Ez a típusú hőszigetelés szárítja, irritálja a bőrüket, így, ha kísérletet is tesznek arra, hogy elbújjanak benne, elég hamar távoznak is.

A fújt cellulóz szigetelésnek köszönhetően nincsenek váratlan kiadások, az embereknek nem kell újból elkezdeniük a kivitelezés folyamatát, mert a rágcsálók, bogarak nem tehetnek kárt a felhasznált anyagban. Ez az eljárás hosszú éveken át gondoskodik a komfortos körülményekről, garantáljuk, hogy az ügyfelek elégedettek lesznek a cellulóz hatásával.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretné Ön is megtapasztalni a szigetelés előnyeit? Keressen minket a kivitelezésért, minőségi munkát végzünk, ezáltal ügyfeleink százszázalékban élvezhetik a fújt szigetelés pozitívumait!

Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Fújható cellulóz szigetelés, amelynél a penész miatt sem aggódhat

Szeretne tiszta, egészséges környezetben élni? Gondoljon a fújható cellulóz szigetelésre, amellyel megakadályozhatja a penész kialakulását!

A penész rengeteg ingatlantulajdonosnak okoz kellemetlenséget. Megjelenése nem csupán esztétikai szempontból romboló, hanem az egészségre is káros hatással van. Számos súlyos szövődményért lehet felelős, amelyek gyógyítása rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emészthet fel. Érthető, hogy sokan szeretnének egy életre megszabadulni a problémától.

penész kialakulásáért gyakran a hőhíd jelenség a felelős, ami nagy mértékben rontja az ingatlanok komfortját, hozzájárul a rossz hőérzethez is. Ha az érintett hidegebb falfelület elkezd nedvesedni a magas páratartalom miatt, nagyon könnyen megjelenik a penészgomba. Az így kialakult környezetben minden egyes nappal kockázatokat vállalnak az ott élők.

Ahhoz, hogy a hőhíd ne alakuljon ki, ezzel együtt pedig a penész megjelenése is megakadályozható legyen, mindenképp megfelelő szigetelésre van szükség. Ezzel kapcsolatban a fújható cellulóz szigetelés kínálja a leghatékonyabb megoldást.

A cellulóz szigetelés egyre nagyobb figyelmet kap, nem véletlenül, hiszen garantálja a hézagmentességet, így pedig hőhíd sem alakulhat ki. A falszerkezet megőrizheti az egyenletes hőmérsékletét, így pedig a páralecsapódás miatt nem kell aggódni.

A fújható technológia nagy előnye, hogy nagyon gyorsan telepíthető a szigetelőanyag, különösebb nagyobb munkálatokra nincs szükség, pár nap alatt az ingatlanok maximális védelmet kaphatnak a cellulóz által. Éves szinten jelentős összegeket is meg lehet spórolni, így a penészmentesség mellett az energiahatékonyság miatt is célszerű ezt az utat választani.

Ön is szeretné megakadályozni a penész kialakulását? Keressen bennünket a fújható cellulóz szigetelésért, és tiszta, egészséges, könnyen fenntartható ingatlant tudhat magáénak.

Ha bővebb információra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne a munkára, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Szüksége lenne gyors, egyszerű megoldásra a fogyasztás csökkentéséhez?

A cellulóz szigeteléssel Ön még időben léphet annak érdekében, hogy ne érjék kellemetlenségek a fogyasztással kapcsolatban. Keressen a kivitelezésért!

A növekvő energiaárak sokakat kifejezetten rosszul érintenek, így most azon fáradoznak, hogy megoldják az ezzel kapcsolatos problémáikat. Egyes helyeken például arra lenne szükség a fogyasztás csökkentéséhez, hogy megfelelő szigetelést kapjon az ingatlan. E téren többféle kivitelezési technika, alapanyag közül is válogathatnak az érdeklődők. A választékból a leghatékonyabb alternatívát a cellulóz szigetelés biztosítja.

A cellulóz szigetelés egyre inkább elterjedt megoldásnak számít, nem véletlenül, hiszen valóban segítséget nyújt a megfelelő hőmérséklet kialakításához. A cellulóz nagyon jó kitöltőképességgel rendelkezik, a munkálatokhoz használt befúvásos technika pedig lehetővé teszi, hogy a legszűkebb résekbe is eljusson az alapanyag.

Az, hogy mindenhova jut szigetelőanyag, még a szűk részekre is, növeli a szigetelés hatékonyságát, óriási különbséget érezhetnek az ingatlantulajdonosok, nem csupán a számlákkal kapcsolatban. A cellulóz szigetelés után sokkal jobb lesz a hőérzet az épületen belül. Nincsenek hőhidak, amelyek ezen rontanának.

A cellulóz szigetelés ára hosszú távon megtérül, éves szinten jelentős összegeket spórolhatnak az emberek. Ez most nagy segítség, rengeteg háztartás könnyebbülhet meg ezzel a megoldással, vagyis mindenképp megéri belevágni a kivitelezésbe.

Ha felkeltettük az érdeklődését, itt az alkalom, hogy felkeressen bennünket, és ránk bízza a cellulóz szigetelés kivitelezését! A munkálatokat rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül vállaljuk. Készüljön fel velünk a keményebb hidegekre, és a fogyasztás nem terhelheti meg a pénztárcát!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a cellulóz szigetelés előnyeiről. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Cellulóz hőszigetelés a költségek csökkentéséért

A cellulóz hőszigetelés segít, hogy a fűtésszezon könnyebb legyen. Tapasztalja meg az előnyöket, kérje segítségünket a szakszerű kivitelezésben!

Hamarosan itt a fűtésszezon, sokan pedig szeretnék kihasználni még ezt az átmeneti időszakot arra, hogy felkészüljenek a nagyobb hidegekre. A változó energiaárak miatt sokan kénytelenek újragondolni a helyzetüket, és foglalkozni az ingatlanjuk fűtés korszerűsítésével, hőszigetelésével. Egyeseknek ezzel kapcsolatban lényeges, hogy könnyedén, rövid időn belül kivitelezhető opciót találjanak, ugyanis szeretnék már megfelelő szigeteléssel rendelkező otthonban várni a nagyobb hidegeket. Amennyiben Önnek is szüksége lenne egyszerű, mégis hatékony alternatívára, ajánljuk figyelmébe a cellulóz hőszigetelést!

A cellulóz hőszigetelés egyre népszerűbb eljárás, amelynek köszönhetően Ön hamar, könnyedén fel tud készülni a fűtésszezonra. Ez esetben elfelejtheti a hosszadalmas bontást, a szigetelő anyag befúvásos technikával kerül a helyére. Az eljárás lehetővé teszi, hogy a legszűkebb résekbe is eljusson a cellulóz, így nem alakulhatnak ki hőhidak, amik nagy mértékben rontanák a szigetelés hatékonyságát. A cellulóz hőszigetelés a legjobb választás, ami óriási segítséget fog nyújtani az őszi és téli hónapokban. Nagy mértékben csökkentheti a kiadásokat, így a változó energiaárak nem terhelhetik meg még jobban a családi kasszát. A cellulóz hőszigetelés szakszerű kivitelezését rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein beül vállaljuk. Megéri bennünket keresni, igényes munkánkon keresztül biztosan megtapasztalhatja az eljárás előnyeit.

Készüljön az elképzeléseinek megfelelően a fűtésszezonra, bízza ránk bátran a cellulóz hőszigetelést, és az őszi, téli napok gondtalanul telhetnek! Honlapunkon bővebb információkat is találhat az eljárásról, szolgáltatásunkról. Megbízhatók vagyunk, és a precíz munkavégzésre is odafigyelünk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A cellulóz szigetelés sokat segíthet a költségek csökkentésében

A cellulóz szigetelés megfelelő segítséget nyújthat abban, hogy csökkentse a fűtéssel kapcsolatos kiadásokat. Keressen minket a kivitelezésért!

Az elmúlt időszakban sokak számára vált központi témává a fogyasztás csökkentése, nem véletlenül, hiszen a nemrég bejelentett rezsiváltozások miatt teljesen újra kell gondolni a jövőt. Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy olyan alternatívát találjanak a fűtésre, amely segít a kiadások mérséklésében. Ilyenkor a többség inkább a fűtőrendszer korszerűsítésével, berendezések cseréjével foglalkozna, azonban ahhoz, hogy sikerüljön elérni a kitűzött célokat, nem árt megvizsgálni a ház szigetelését. A hiányos vagy korszerűtlen szigetelés komoly hátrányokat jelenthet az őszi és téli időszakban, ezért célszerű ehhez megfelelő megoldást találni, amellyel gyorsan és eredményesen lehet orvosolni a helyzetet. Amennyiben Önnek is szüksége lenne tanácsra ehhez, ajánljuk figyelmébe a cellulóz szigetelést!

A cellulóz szigetelés óriási segítséget nyújthat abban, hogy Önt ne érhessék kellemetlen meglepetések a fűtésszámlával kapcsolatban. Ez az eljárás egyre népszerűbb, hiszen valóban hatékony opciót biztosít. A cellulóz szigetelés nagy előnye, hogy a szigetelőanyag befúvásos technikával kerül a helyére, így a legszűkebb résekbe is eljuttatható. Ezzel meg lehet akadályozni a hőhidak kialakulását, amelyek nagyban felelősek lehetnek a magas költségekért. A hőhidak megszüntetése más eljárásoknál rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emésztene fel. A cellulóz szigetelés igazi megtérülő befektetés, amellyel éves szinten jelentős mértékben lehet csökkenteni a kiadásokat.

Készüljön fel velünk a fűtésszezonra, a cellulóz szigeteléssel rövid időn belül tudunk végezni, hiszen nagyobb bontásra nincs szükség a munkálatokhoz. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, hívjon bennünket telefonon, vagy írjon e-mailt, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Isocell szigetelés: mit érdemes tudni róla?

Az Isocell szigetelés régóta kedvelt szigetelőanyag; az alábbiakban a legfontosabb tudnivalókat szedtük össze róla.

Az Isocell szigetelést viszonylag régóta használják különféle épületek hőszigetelésére, és kijelenthető, hogy sikerrel, hiszen a népszerűsége egyre csak növekszik. Ennek persze oka van: az Isocell szigetelést nem csak egyszerű és gyors beépíteni, de a leghatékonyabb szigeteléstípusok között tartják számon, miközben az ára igencsak kedvezőnek mondható a többi szigeteléséhez képest, ráadásul környezetbarát is, ami napjainkban egyre többek számára lényeges.

Az Isocell szigetelést kiemeli a mezőnyből egyedülálló hő- és hangszigetelési képessége, de a hőtartása is kimagasló, emellett egyenletesen oszlik el a számára kijelölt helyeken, aminek köszönhetően megakadályozza a hőhidak kialakulását is, emellett pedig a páraszabályozásban is segít. Fontos tulajdonsága még, hogy tűzálló, azaz segítséget nyújt a tűzvédelemben is, és akár újra fel is használható, de abban az esetben sem szennyezi a környezetet, ha ez nem történik meg. Érdemes tehát az Isocell szigetelés mellett dönteni, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik!

Ha Önnek is fontos a hatékonyság, a kedvező ár és a környezetkímélő anyagok használata, az Isocell szigetelésnél nem találhat jobbat otthona szigeteléséhez, és nem csak a téli hónapokban biztosíthatja költséghatékonyan az optimális hőmérsékletet, hanem a nyári hőségben is. Az Isocell szigetelés a legjobb választás, ha teljes védelemre vágyik az időjárás hatásaival szemben, és sokkal kevesebbet kell a fűtésre, illetve a légkondicionálásra költenie. Teremtse meg a komfortos, élhető otthont, ahol egész évben jól érezheti magát: kérje Isocell szigeteléssel foglalkozó cégünk segítségét minél hamarabb, hogy még a hideg időszak előtt elkészüljön otthona új szigetelése!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az Isocell szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Cellulóz szigetelés, ami már elsőre hatékony megoldást nyújt! 

A cellulóz szigetelésnél elfelejtheti az utólagos korrekciót. Válassza a modern, valóban hatékony alternatívát, keressen minket a kivitelezéshez!

Napjainkban egyre fontosabbá válik a megfelelő szigetelés kivitelezése. Folyamatosan nő azoknak az ingatlantulajdonosoknak a száma, akik szeretnék élhetőbbé, gazdaságosabban fenntarthatóvá tenni otthonukat. Manapság sokféle eljárás elérhető ezen a területen. Egyeseknek fontos, hogy olyan megoldást találjanak, aminél nem kell az utólagos javítással, korrekcióval foglalkozni. Bizonyos eljárásoknál sajnos előfordulhat, hogy hézagok alakulnak ki a szigetelőanyagok között, így pedig nem tudják betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A korrekció jelentős időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emészthet fel. Amennyiben Ön is szeretné elsőre megtalálni a megfelelő alternatívát, ajánljuk figyelmébe a cellulóz szigetelést!

cellulóz szigetelésnél nem érhetik az embert kellemetlen meglepetések. Az eljáráshoz használt alapanyagnál nem kell aggódni a hőhidak kialakulása miatt, ugyanis olyan szerkezeti adottsággal rendelkezik, ami ezt meggátolja. A cellulóz szigetelés százszázalékban hézagmentes, anyaga befúvásos technikával kerül a helyére, amellyel a legszűkebb réseket is meg lehet tölteni. A munkálatok befejezésével érezhetően jobb lesz az ember hőérzete az ingatlanban, a cellulóz szigetelés télen-nyáron biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Hosszú távon mindenképp megtérül a munkálatokba fektetett pénz, jelentős mértékben lehet csökkenteni a kiadásokat, így pedig sokkal könnyebb fenntartani a házat.

A cellulóz szigetelés már elsőre hatékony megoldást biztosít, tapasztalja meg Ön is az előnyöket, és bízza ránk a kivitelezést! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A munkát a legnagyobb körültekintéssel, lelkiismeretesen, minőségi alapanyagok felhasználásával végezzük el. Áraink korrektek, megfizethetők. Ha kérdezni szeretne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Isocell szigeteléssel nyáron nem kell a melegtől szenvednie!

Isocell szigeteléssel a nyári energiafelhasználást csökkenteni lehet! A kánikulára ne csak a légkondicionáló beszerzésével készüljön!

Amint hosszabbodnak a nappalok, melegednek az éjszakák, egyre többen nyúlnak a légkondicionáló berendezés távirányítója után. A forró nyarakon kínszenvedés a gyorsan felmelegedő lakásban maradni, mindenki úgy próbálja enyhíteni az ingatlanban uralkodó kényelmetlenséget, ahogyan tudja. Kezdje az alapoknál és gondoskodjon a megfelelő hőszigetelésről! Az Isocell szigetelés egyike azoknak a hőszigetelő rendszereknek, amik képesek minden évszakban az ideális körülményeket fenntartani és az ingatlan lakóinak megteremteni az élhető otthont. Az Isocell szigetelés számára nem jelent kihívást az extrém nyári meleg sem, amiből sajnos egyre több jut évről-évre.

Az Isocell szigetelés telepítését követően, utólagos hőszigetelésnél is képes megakadályozni, hogy a ház falai túlságosan felmelegedjenek. Amikor este csökken a hőmérséklet, a szobákban jóval hűvösebb van, mint a kevésbé minőségi hőszigeteléssel ellátott ingatlanokban.

Az Isocell szigetelés környezetbarát eszköz a nyári forróság enyhítésére, ellentétben a klíma rendszerekkel, amiknek  a működtetése hozzájárul a káros CO2 kibocsátás növeléséhez és a levegő szennyezéséhez. Telepíttessen fújható Isocell hőszigetelést, kapcsolja be kevesebbet a légkondicionáló berendezést és érezze magát kellemesen nyáron is az otthonában!

A hőszigetelés az otthona, az irodája vagy a szálláskiadásban érdekelt ingatlana energiaszámláit képes csökkenteni, arról nem is beszélve, hogy élhető klímát teremt a belső terekben. A hőszigetelést csak egyszer kell megrendelni és hamarosan megtapasztalhatja a jótékony hatásait. Keressen minket bizalommal, amennyiben még nincsen korszerűsítve az ingatlan hőszigetelése! A fújható hőszigetelés gyors telepítést követően a legmagasabb hatékonysággal teljesíti a feladatát. Kérjen bővebb felvilágosítást szolgáltatásunkról, illetve időpontot az Isocell szigeteléshez a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

A fújt cellulóz szigetelés ára hosszú távon garantáltan megtérül! 

A fújt cellulóz szigetelés ára hosszú távon megtérül, a pénzügyi előny garantált. Bízza profikra a kivitelezést, keressen minket bizalommal!

fújt cellulóz szigetelés egyre több ember figyelmét kelti fel, ugyanis nagyon sok pozitív információval lehet találkozni ezzel kapcsolatban. A cellulóz például környezetbarát, és hatékony megoldást kínál a szigetelés terén. Sokan arra kíváncsiak, hogy a fújt cellulóz szigetelés ára valóban meg tud-e térülni, és tényleg segíthet-e könnyebbé tenni az ingatlan fenntartását? Amennyiben Ön is kíváncsi a válaszra, most itt a lehetőség, hogy megtudja a témáról a legfontosabb válaszokat!

fújt cellulóz szigetelés ára garantáltan megtérül hosszú távon. Elég hamar érezheti az anyagi előnyöket. A cellulóz maximális védelmet nyújt, százszázalékban, hőhídmentesen szigeteli az ingatlanokat. Az anyag a legszűkebb résekig képes eljutni, nem maradnak hézagok, amelyek rontanák a fújt cellulóz szigetelés hatékonyságát. Az épületek télen-nyáron védve vannak a szélsőséges időjárással szemben, sokkal könnyebb megőrizni a lakóterekben a kellemes hőmérsékletet. Éves szinten jelentős összegeket lehet megspórolni a fűtés és villanyszámlán, így pedig sokkal könnyebb fenntartani az ingatlanokat. Ebben a formában jóval kiszámíthatóbb a jövő, a családi kasszának óriási segítséget nyújthat a cellulóz szigetelés.

Mivel az eljárással hőhídmentes szigetelést lehet létrehozni, az utólagos javítással, korrigálással sem kell foglalkozni, ami pénzt emésztene fel, elég csak a plusz anyag megvásárlására gondolni. Ez is sokat elmond arról, hogy a cellulóz a legjobb választás az ingatlanok szigeteléséhez.

Tapasztalja meg Ön is az eljárás előnyeit, anyagi szempontból is, bízza ránk bátran a fújt cellulóz szigetelés kivitelezését! Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk a területen, kifogástalan munkát végzünk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Cellulóz szigetelés a számok tükrében!

A cellulóz szigetelés nagyszerű lehetőségekkel rendelkezik, ha hőszigetelésről van szó. Bemutatjuk röviden, hogy miért a cellulózból készült szigetelés illik az ingatlanba!

A hőszigetelés cseréjéhez soha nincsen késő! Válasszon olyan alapanyagot és technológiát a szigetelés telepíttetéséhez, ami a legtöbb elvárásnak maradéktalanul eleget tud tenni! A cellulóz szigetelés pontosan ilyen hőszigetelés, aminek a költségei akár már rövid távon kifizetődnek.

A számok magukért beszélnek és ez nem csupán a szigetelés költségeire vonatkozik. Az alapanyag értéke és a szolgáltatásért fizetett díjak kifizetődnek, hiszen a szigetelés olyan hatékony, hogy képes behozni az árát és a későbbiekben még spórolni is lehet vele. Nézzük, hogy mit kell tudni a cellulóz szigetelésről a számok tükrében!

cellulóz szigetelés anyaga fa, illetve újrahasznosított papír, ami nem csupán környezetbarát anyag, de olyan szigetelést nyújt, ami az egyik legjobb szigetelési értékkel rendelkezik. A szigeteléshez használt alapanyagok több félék lehetnek, mindegyik rendelkezik egy bizonyos U értékkel. Az U érték nem más, mint a hőátbocsátási tényező, ami megmutatja, hogy mennyire engedi felmelegedni a falakat a szigetelés. Nemcsak a kiváló fáziseltolódási érték számít, hanem az is, hogyan képes kitölteni a szigetelőanyag a réseket. A befújható cellulóz szigetelés egy azonos értékekkel rendelkező anyaggal szemben is jobban teljesít emiatt, hiszen hatékonyabb.

A meggyőző számok mellett a cellulóz szigetelés olyan, további kedvező tulajdonságokkal is rendelkezik, mint a páraszabályozás, az energiatakarékosság, a hangszigetelés vagy éppen a tűzvédelem. Sokoldalú, jól hasznosítható és költséghatékony szigetelőanyagról van szó, aminek még a telepítése is nagyon hatékonyan, gyorsan lebonyolítható.

A weboldalunkon megtalálja az elérhetőségeinket, keresse bizalommal a kollégáinkat és érdeklődjön a szolgáltatásainkról, a cellulóz szigetelés árakról! Egyeztetünk Önnel időpontot, illetve személyre szabott árajánlatot is készítünk.

Cellulóz szigetelés, amivel spórolhat a költségein!

cellulóz szigetelésA cellulóz szigetelést ne spórolja meg, ha valóban spórolni szeretne! A hőszigetelés megléte és minősége is óriási hatással van egy ingatlan fenntartási költségeire!

Az olyan felújítási munkákat, mint amilyen a hőszigetelés is, sokan hajlamosak a végsőkig halogatni. Minden felújításba fektetni kell, sokszor nem kevés összeget. Az emelkedő alapanyag árak, a drága szakmunka bizony sok megrendelőt elrettent. Azonban ez valódi befektetés, ami gyorsabban megtérül, mint gondolná!

cellulóz szigetelés kivitelezése is szinte azonnali megtérülést jelent. Aki megrendelte, az gondolja, hogy miért nem előbb döntött a felújítás mellett! A cellulóz szigetelés kivitelezése után megváltozik a komfortérzete, a hőérzete a lakásban, valamint a számlák alakulásán is tapasztalható lesz a pozitív irányba ható változás.

A cellulóz szigetelés tehát árban, eredményben is nagyon kifizetődő döntés, ráadásul a munkálatok miatt sem kell aggódnia a megrendelőnek! Az építkezés közben is el lehet végezni a hőszigetelést vagy utólagos szigetelést is lehet kérni. A papíralapú, környezetbarát alapanyagból készült szigetelés több módon is telepíthető a felületre. Befújással egyszerűen és gyorsan, de hatékonyan történik a hőszigetelő rendszer telepítése. Ezzel a technológiával tökéletes szigetelés valósul meg, ugyanis a hőszigetelő anyag minden résbe, üregbe eljut. Zárt térben alkalmazható, minden helyiségben jó munkát lehet vele végezni.

Amennyiben új vagy használt, tégla vagy egyéb építőanyagból készült ingatlanát szeretné kiegészíttetni hosszú távon is jól teljesítő szigeteléssel, válassza a cellulóz szigetelést! A munkát megtervezzük és kivitelezzük Önnek kedvező áron, rugalmas ráéréssel!

A befújható cellulóz szigetelés határidőre, gyors kivitelezéssel elkészül és természetesen a színvonala is az előre ígértnek felel meg, ha minket bíz meg a munka kivitelezésével! A munkatársaink elkészítenek Önnek egy személyre szabott árajánlatot, ha kapcsolatba lép velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Az Isocell szigetelés árban is nagyon hatékony!

Az Isocell szigetelés ára a minőség mögött nem marad le! Építkezéshez vagy utólagos kivitelezéshez is költséghatékony megoldást jelent.

A cellulóz hőszigetelés egy olyan technológia, ami gyakorlatilag bármilyen típusú épülethez és az ingatlan minden részén probléma nélkül alkalmazható. A cellulóz hőszigetelést befújható formában telepítik, ami sokkal gyorsabb és egyszerűbb is, mint például a szigetelő elemek rögzítése. Az Isocell szigetelés ára azonban nem drágább, mint egy kimagasló minőségben telepített hőszigetelő rendszeré. A cellulóz hőszigetelés tulajdonképpen az olcsó kategóriába tartozó alapanyagok közé tartozik, hiszen újrahasznosított újságpapírból készül.

Az Isocell szigetelés árban és hatékonyságban is nagyon kedvező választás, bárhová is van rá szükség. Mint minden hőszigetelő munkánál, a befújható szigetelésnél is vannak alap árak, amiket a konkrét megrendelés alapján tudunk a helyszínhez igazítani. Első sorban a hőszigetelés kivitelezéséhez szükséges befújható cellulóz rostok mennyisége az, ami befolyásolja az Isocell szigetelés árát.

Az Isocell szigetelés árát egy ajánlatba foglalva tudjuk körvonalazni minden megrendelőnek, illetve érdeklődőnek. A pontos árajánlathoz ismernünk kell annak a területnek a nagyságát, amit majd hőszigetelni fogunk. Ez lehet födém vagy aljazat, de tetőtér is. A felület kiterjedése alapján ki tudjuk számolni, hogy mennyi cellulóz szigetelőanyagra lesz szükségünk egy vízszintes, függőleges vagy ferde felület befújásához. A hőszigetelőanyag kiterjedése mellett a réteg vastagsága is számít, hiszen ez is növeli vagy csökkenti a felhasznált anyag mennyiségét és befolyásolja az Isocell szigetelés árát.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha velünk szeretné az új hőszigetelést megcsináltatni! Építkezésnél és utólagos hőszigetelésnél is a hasznunkat tudja venni. A honlapon megtalálja a cég elérhetőségeit, amiknek a segítségével igényelhet árajánlatot. Hamarosan válaszolunk és elküldjük az egyedi ajánlatunkat Önnek az Isocell szigetelés áráról!

Befújt szigeteléssel a tetőtér hőmérséklete szabályozható

befújt szigetelésbefújt szigeteléssel egy tetőtéri ingatlan energia igénye csökkenthető. A hőszigeteléshez válassza a korszerű megoldást!

A tetőtérben lakni azt jelenti, hogy csendesebb, napfényesebb és sokkal különlegesebb beosztású lakásban él a tulajdonos. Tetőtéri lakást birtokolni azt is jelenti, hogy az ingatlan más tulajdonságokkal rendelkezik a hőérzetre nézve. Felül nincs semmi, ami hőszigetel, viszont a tető gyorsabban felmelegszik a napsütés hatására, télen pedig gyorsabban távozik a fűtéssel előállított meleg levegő . A minőségi hőszigeteléssel nagyszerűen lehet javítani a tetőtéri ingatlan hőtulajdonságain. Erre azért van szükség, hogy a lakók kellemesebben érezzék magukat évszaktól függetlenül, de ehhez ne kelljen túl sok energiát se elpazarolniuk.

Habár a légkondicionálás általános dolognak számít, mégsem ez a megoldás a tetőterek hőmérsékletének szabályozására. Az alapoknál kell kezdeni és a hőszigeteléshez nyúlni első körben. A többi már csak kiegészítés és a hőszigetelés kivitelezése után következik.

A befújt szigetelés olyan hőszigetelési módszer, ami maximális hatékonysággal rendelkezik. A befújt szigetelés jellemzői garantálják, hogy a tetőtérből ki tudja hozni a legtöbbet az ingatlan tulajdonosa. A szabálytalan alakú, sarkokkal és beszögellésekkel rendelkező padlástérben a befújható cellulózból álló hőszigetelő anyaggal tökéletes munkát lehet végezni. A befújt szigetelés gyorsan elkészül és kifogástalanul szigetel hosszú távon. A befújt szigetelés a tetőtér védelmi rendszere, ami tökéletesen ellátja a funkcióját és óvja az ingatlant az időjárás szeszélyeitől.

Amennyiben meglátta a befújt szigetelésben a lehetőséget, keresse bizalommal a csapatunkat, hogy megtörténjen az első lépés a kivitelezés felé! Mindenekelőtt igényeljen tőlünk egy személyre szabott árajánlatot, aminek alapján el tudja dönteni, hogy a munkánkat igénybe szeretné e venni! Ezután jöhet a helyszíni felmérés, a kivitelezés és az átadás is, ezt követően pedig egy komfortosabb tetőtérben lakhat. 

Fújt cellulóz szigetelés árak és a részletek

fújt cellulóz szigetelés árafújt cellulóz szigetelés árban is kedvező, nem csak a hatékonyságában! Hőszigetelje ingatlanát és élvezze a maximális komfortot!

A cellulózból sok minden készülhet, például kiváló hatékonyságú hőszigetelés is az Ön ingatlanához. A cellulóz több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami miatt sokan döntenek mellette. Természetes alapanyagból, papírból készül, káros adalékokat nem tartalmaz, de nagyon jól hőszigetel, hangszigetel, nem szeretnek benne fészket építeni a kártevők sem.

A hőszigetelő rendszerek több formában is telepíthetőek, a cellulóz szigetelőanyag egyik erőssége az, hogy befújható formában is rögzíthető a vízszintes és a függőleges felületekre egyaránt. A fújt cellulóz szigetelés ára a felületek kiterjedésétől is függ, de nem ez az egyetlen, ami befolyásolja a végleges árat. A fújt cellulóz szigetelés ára a további tényezők függvényében alakul. A kivitelezést végző csapatnak tudnia kell, hogy milyen távolságot kell megtennie a felszereléssel, hol történik a munkavégzés, mekkora területet kell szigetelni, a felület sík vagy ferde, függőleges vagy vízszintes, valamint az is lényeges, hogy a hőszigetelést megelőzően helyszíni vizsgálatot is el akarnak e végeztetni az ügyfelek. Ez utóbbi nagyon hasznos, ugyanis megmutatja, hogy az ingatlan hol rendelkezik gyenge pontokkal a szigetelés tekintetében. A fújt cellulóz szigetelés ára nem ablakon kidobott pénz, mert ez a módszer résmentes, hatékony hőszigetelést tud nyújtani, amivel megközelítőleg 26% fűtési energiát tud megtakarítani minden tulajdonos.

A fújt cellulóz szigetelés árakról minden érdeklődőnek szívesen adunk részletes felvilágosítást. Ne hagyja az ingatlanát félkész állapotban, ragaszkodjon a legjobb hőszigeteléshez! A befektetett idő és költségek hamar és többszörösen megtérülnek. Lépjen velünk kapcsolatba és egyeztessen a munkatársainkkal időpontot! A cellulóz szigetelés kivitelezéséről és a személyre szabott fújt cellulóz szigetelés árakról a honlapunkon közzétett telefonszámon vagy pedig üzenetben tud érdeklődni.

Cellulóz szigetelés: gyors kivitelezés, csökkenő költségek

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés segítségével hatékonyan csökkenthetőek a fűtési költségek, de a légkondicionáló használata is!

Napjainkban a szigetelés már nem kérdés: ahol nincs, ott nem csak a hőérzet rosszabb a normálisnál, de a fűtési költségek is az egekbe szaladnak. Éppen ezért a legtöbb ingatlan már rendelkezik valamilyen szigeteléssel, még ha nem is a leghatékonyabbal. A korszerű módszereknek és anyagoknak hála azonban ezek az ingatlanok is könnyen és gyorsan elláthatóak cellulóz szigeteléssel, ahol pedig még semmilyen szigetelés nincs, még könnyebb a munka.

Érdemes is minél hamarabb cellulóz szigetelésre váltani - avagy beépíttetni -, mivel jóval hatékonyabb a többi szigeteléstípusnál, így pedig a bekerülési költsége rendkívül hamar megtérül, és utána csak "termeli a pénzt". Egy átlagos ház szigetelése nagyjából annyiba kerül, mint amennyit néhány tél alatt meg lehet spórolni a fűtésszámlákon, ha az épületet cellulóz szigeteléssel védik a hideg ellen.

Azonban nem csak a tél folyamán jön jól a cellulóz szigetelés, hanem nyáron is. A légkondicionáló berendezések kétségtelenül hasznosak, hiszen nélkülük rendkívül nehéz elviselni a sokszor 30 °C feletti hőmérsékletet, ám az is kétségtelen, hogy az energiaigényük kimagasló, ami igencsak borsos villanyszámlákat eredményez. A szigetelés nélküli házak esetében ez hatványozottan igaz, mivel a falak könnyen átmelegszenek a napsugárzástól, amit aztán befelé adnak le, azaz bent tartózkodni ilyenkor olyan érzés, mintha egy kemencében ücsörögnénk. A légkondicionáló valamelyest segít a helyzeten, de a valódi megoldást a falak áthevülésének megakadályozása jelenti, amire a cellulóz szigetelés tökéletesen alkalmas.

Cégünk az Ön otthonát is ellátja cellulóz szigeteléssel, ha szeretne spórolni az energiaszámlákon, egyúttal pedig a környezetet is védené. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Cellulóz szigetelés: a leghatékonyabb megoldás

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés hatékonysága igazán csak a téli hónapokban képes megmutatkozni, ám akkor igencsak látványos módon.

cellulóz szigetelés télen és nyáron egyaránt hasznos, hiszen képes magas hatékonysággal szigetelni az ingatlant a külső hatásokkal szemben. Nyáron ez talán annyira nem szembetűnő, hiszen a nyílászárók nyitásával a kinti hőség beszabadul a lakótérbe, még ha csak kis mértékben is. Télen azonban igencsak feltűnővé válik a hatékonysága, méghozzá két módon is.

Elsőre az tűnhet fel, hogy a hőérzet nagymértékben javul, és a lakás felfűtése után akár kikapcsolt fűtési rendszerrel is hosszú ideig megmarad a meleg a lakásban - bár ehhez persze megfelelő nyílászárókra is szükség van. Másodjára a drasztikusan lecsökkent fűtési költségekből látszik az, hogy mennyire hatékony tud lenni a cellulóz szigetelés.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tetőtér hőszigetelése cellulózzal: az elérhető legjobb megoldás

tetőtér hőszigeteléstetőtér hőszigetelése alapvető, hiszen ez képes a legjobban felmelegedni, illetve lehűlni, ami egyszerre csökkenti a komfortot és növeli a kiadásokat!

Aki járt már tetőtérben, az nem felejti el a hangulatot, a terek szokatlanságát, és - ha a tetőtér hőszigetelése nem volt megoldott - az elképesztő hőséget, illetve télen a hideget. Egy szigeteletlen tetőtér képes az alsóbb szintek hőmérsékleténél akár 10-12°C-kal is hidegebb, vagy melegebb lenni, ezért fontos, hogy egyrészt kialakítsuk a megfelelő hőszigetelést, másrészt a lehető leghatékonyabb technológiával és anyaggal végezzük azt el. A cellulóz hőszigetelés nem csak a legjobb, de az egyik legköltséghatékonyabb megoldás is a tetőtér hőszigetelésére, ezért érdemes ezt választani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a tetőtér hőszigetelésével és a cellulóz hőszigetelő anyaggal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Isocell szigetelés: ha nem csak a hatékonyság fontos

Isocell szigetelésIsocell szigetelés kedvező áron, rövid határidővel - gondoskodjon mielőbb háza tökéletes szigeteléséről!

A környezet védelme napjainkban egyre fontosabb, és ezt már a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk: a nyári árvizek és hőség, a tél kvázi megszűnése mind arra engednek következtetni, hogy komoly probléma van kialakulóban. Szerencsére még visszafordítható a folyamat, ám ehhez mindent meg kell tenni, és - ahogy az lenni szokott - mindenkinek ki kell vennie a maga részét a dologból. Nem szükséges azonban hatalmas lépésekre gondolni, csupán apróságokra: a szelektív hulladékgyűjtésen túl a környezetbarát anyagok felhasználása is sokat segít a környezetszennyezés visszaszorításában.

Az Isocell szigetelés nem csupán hatékony, időtálló és kedvező árú megoldás az otthonok szigetelésére, de környezetbarát is: a cellulóz természetes anyag, amely könnyedén lebomlik, szigetelésként alkalmazva viszont hosszú éveken át megállja a helyét, és az újrahasznosítása is egyszerű.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Isocell szigetelés iránt, és szeretne bennünket megbízni otthona hőszigetelésének kialakításával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Befújt cellulóz szigeteléssel résmentes lesz a szigetelés!

befújt cellulóz szigetelésbefújt cellulóz szigetelés a hatékony megoldás a hőszigetelés tökéletesítésére. A hőszigetelés cellulóz alapanyagú hőszigetelő rendszerrel olyan minőségben kivitelezhető, amit hosszú távon is maximálisan ki lehet használni.

befújt cellulóz szigetelés a modern változata a hőszigetelő rendszernek, aminek a technológiája garantálja a tökéletes réskitöltést. A befújható forma azért annyira előnyös, mert mindenhová eljut és nem kell hozzá erőfeszítéseket sem tenni. A befújt cellulóz szigetelés könnyen kezelhető és hiba nélkül lehet telepíteni a kijelölt helyére. A befújt cellulóz szigetelés alkalmazkodik a környezetéhez, mert minden rést teljesen kitölt, ennek köszönhetően pedig a hőszigetelő képességét is használni tudja.

Amennyiben a hőszigeteléshez szeretne megfelelő hőszigetelő anyagot és a segítséget is szeretné igénybe venni a telepítéshez, keressen minket bizalommal. A honlapon találhatóak az elérhetőségeink, amiken tud érdeklődni a szolgáltatásokról és kérhet ajánlatot hőszigetelésre.


Utólagos hőszigeteléshez valóban hatékony megoldást keres?

utólagos hőszigetelésAz utólagos hőszigeteléshez végre megtalálta az ideális megoldást, kedvező árért cserébe Önnek is lehet komfortos és élhető otthona! 

Sokan vágnak bele az utólagos hőszigetelésbe, mert megelégelik a magas villany és fűtés számlákat, hiszen ilyen környezetben képtelenség élhető otthont teremteni. Manapság többféle technikai megoldás, alapanyag is elérhető a szigetelések terén, azonban egyesek nem bízzák a véletlenre a kiválasztást. Mindenképp a leghatásosabb alternatívát szeretnék megtalálni, amivel rövid időn belül csökkenthetik az ingatlan kiadásait. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, az utólagos szigeteléshez ajánljuk figyelmébe a ISOCELL épület hőszigetelő rendszert!

Az ISOCELL épület hőszigetelő rendszernek köszönhetően Önnek is lehet élhető, komfortos otthona. Az utólagos hőszigetelés terén ez az egyik legnépszerűbb megoldás, nem véletlenül, hiszen rendkívül hatékony, tartós, hosszú éveken át fontos szerepet tölt be a kiadások csökkentésében. A szigetelő alapanyag speciális befúvásos technikával kerül a helyére, így a legszűkebb résekbe is eljut. Ezáltal elkerülhetők a hőhidak, egyéb olyan tényezők, amik rontanák a szigetelés teljesítményét. Ebben a formában nagyon rövid időn belül megtapasztalhatja az utólagos szigetelés előnyeit, így nem érezheti úgy, hogy feleslegesen kezdett bele a munkálatokba. Az általunk kínált megoldással otthona visszanyerheti értékét, a fenntartásáért pedig nem kell majd mélyen a pénztárcába nyúlnia. Éves szinten jelentős összegek maradhatnak így a családi kasszában. 

Tapasztalja meg Ön is az ISOCELL épület hőszigetelő rendszer előnyeit, és bízza ránk bátran az utólagos szigetelés kivitelezését! Gyors, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így bárki számára adott a lehetőség, hogy megismerje az ISOCELL pozitív tulajdonságait! Ha bővebb információkat szeretne megtudni, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

A szigetelések alkalmazási területeiről röviden

szigetelésszigetelés a ház védő burkolata, ami képes javítani az épület komfortján, hozzájárul a gazdaságos energiafogyasztáshoz, a környezetbarát használathoz, és kényelmesebb, élhetőbb épületet biztosít a lakóknak. Szigetelésből is több fajta is létezik természetesen, és mindegyik egy bizonyos okból kerül fel a falakra, hogy kivédje a különféle környezeti hatásokat.

Az egyik legáltalánosabb szigetelés a hőszigetelés, ami biztosítja a kellemes hőérzetet, és megakadályozza, hogy a falak lehűljenek. Ami azonban még fontosabb: a hőszigetelés lehetővé teszi az energiaforrásokkal való takarékoskodást, valamint a szén-dioxid kibocsátás minimalizálását. Kerülhet a falakra, illetve a tetőtérbe is.

Nemcsak hőszigetelésre van szükség, hanem a nedvesedés megakadályozására is. A lábazati szigetelés az épület alsó részét védi a csapadéktól és a talajvíztől, illetve azok romboló hatásától. Ehhez speciális szigetelőrendszerekre van szükség.

Végül ne feledkezzünk meg az akusztikus szigetelésről se, hiszen elnyeli a zajokat, élhetőbbé teszi az épületet. A sorba illeszkedik a hőhídszigetelés is, ami az épület kritikus pontjain fejti ki a hatását, és megakadályozza a hőhidak kialakulását.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeinken!

Az épület szigetelés a párásodás gondját is megszünteti!

A hőszigetelés a hőingadozást és annak hatásait védi ki, egy épület komfortosabb, energiafelhasználását tekintve pedig hatékonyabb lesz. A hőszigetelés egyéb szempontból is előnyös, de csak akkor tud működni, ha a szigetelés anyaga és kivitelezése is magas színvonalú.

A pára is egy olyan jelenség, aminek semmi keresnivalója egy épület belsejében. A párásodást egy jól megválasztott épület szigeteléssel is meg lehet akadályozni, illetve meg lehet szüntetni. Akár lakás szigetelésről, akár ház szigetelésről van szó, a párának nyoma sem marad a jól végzett szigetelés után.

Bizonyos épületeknél a felhasznált anyagok, az építési technológia vagy az épület kora is rizikót jelent, illetve a párásodás kialakulásának oka lehet. A páratartalom, a gyorsan kihűlő falak, a rossz vízszigetelés, illetve a lakók szokásai is a párásodást segítik elő. Erre jelenthet megoldást, ha a megfelelő épület szigeteléssel biztosítják a falak lélegzését. A lakás vagy ház levegője jobban tud mozogni, a páralecsapódás nem alakul ki. 

Az épület szigeteléssel lehetősége van olyan ingatlan kialakítására, ahol nem nedvesek a falak, nem kell a penész kialakulásától félni. Az egészségesebb, szárazabb levegőjű szobák hosszú távra szóló beruházással egyszerűen és hatékonyan megvalósíthatóak. Nincs szükség költözésre vagy nagy költségekkel járó változtatásokra és megőrizheti az eredeti otthonát is.

A cellulózból készült épület szigetelés páratechnikai szempontból kiemelkedően teljesít. A cellulózzal szigetelt falak lélegeznek, nem akadályozzák a levegő cserélődését.

Az épület szigeteléshez válasszon cellulózból készült szigetelést! Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg csapatunktól a minőségi alapanyagból, magas színvonalon kivitelezett, időtálló és környezetbarát hőszigetelést, ami páraáteresztő is egyben! 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretne megszabadulni a párás levegő és a nedves falak problémájától is, keressen minket bizalommal épület szigeteléshez! A honlapunkon minden elérhetőséget megtalál a kapcsolatfelvételhez!

Spóroljon födém hőszigeteléssel!

A padlástérrel rendelkező épületek esetében jöhet szóba a födém hőszigetelés, amire akkor is szükség van, ha a padlástér, tetőtér nincsen beépítve, tehát nem használják és nem fűtik azt. Megbízható födém hőszigetelés hiányában a meleg, a fűtési energia könnyen el tud szökni a tetőn keresztül. Ezt ma már senki nem engedheti meg magának, hiszen nemcsak a feleslegesen elpazarolt energiáról, a gyorsabban kihűlő épületről van szó, de a túl magas költségekről is.

födém hőszigetelés kivitelezése vízszintesen is történhet, amit a födémre rögzítenek. A szigetelés telepítése egyszerű, utólagosan is el lehet végezni, többféle szigetelőanyag használatára is van lehetőség, valamint az átlagárakat tekintve nem kerül sokba.Tehát nem éri meg azon spórolni, hogy csak a legszükségesebb helyeken hőszigeteltet, mert arra van szükség, hogy az ingatlan minden oldalról fel legyen vértezve az elszivárgó hő ellen.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben hatékony megoldást keres a födém hőszigetelésre!

A födém szigetelésének fontosságáról

födém szigetelésNapjainkban az időjárás kiszámíthatatlan változásának köszönhetően egyre nagyobb igény alakul ki bizonyos szegmensek utólagos szigetelésére. A födém az a vízszintes szerkezet, mely emeletes épületek esetében a térelválasztást szolgálja. A lapostetőként ismert tetőelemet pedig zárófödémnek hívjuk.


Bár az építkezési szabályok legtöbb esetben előírják a födém szigetelését, ez a költséghatékonyság miatt gyakran elmarad. Ha nincs szigetelve, esetleg nem megfelelő anyaggal végzik a műveletet, a födém könnyen beázik és ez komoly károkkal, illetve problémákkal járhat. A födém szigetelése tehát több szempontból is fontos eljárás. Egyfelől a tető kialakításából származó vizesedést zárja ki, másfelől a hőszabályozásban játszik nélkülözhetetlen szerepet.

födém szigetelésével időtállóbbá tehetjük a tető szerkezetét, és megkímélhetjük magunkat az annak hiányából fakadó szerkezeti hibák kijavításának költségeitől.

Utólagos szigetelésre mindig van esély! Ha Ön is szeretné, hogy a tető minőségi födém szigeteléssel rendelkezzen, forduljon hozzánk bizalommal!

Gondoskodjon a hőszigetelésről!

utólagos hőszigetelésutólagos hőszigetelés Önnek is a rendelkezésére áll!

Az utólagos hőszigetelés mindenkinek kiváló segítséget nyújthat a spóroláshoz. Akár újonnan vett meg egy régi építésű, vagy elégtelen szigetelésű házat, akár már meglévő otthonát szeretné korszerűsíteni, a cellulóz hőszigetelés remek választás. Küszöbölje ki a feleslegesen magas költségeket és gondoskodjon arról, hogy a lakás nyáron kellően hűvös, télen pedig kellemesen meleg legyen! Mindehhez a legjobb opció a hőszigetelés!

Amennyiben Ön is szeretne élni az utólagos hőszigetelés adta lehetőségekkel, akkor érdemes hozzánk fordulnia, hiszen több típusú megoldással is várjuk, hogy biztosan megtalálhassuk azt, amelyik a leghatékonyabban alkalmazható a kérdéses épületnél. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran, várjuk jelentkezését!

A tetőtér hőszigetelésének fontossága

Manapság egyre optimálisabb megoldásnak bizonyul, ha egy meglévő ingatlan vásárlása helyett saját otthon építtetésébe fogunk. Ezzel nem csak pénzt spórolhatunk, de hosszabb távra tervezhetünk egy egyedi igények alapján épülő házat. Napjaink egyik legkedveltebb kialakítása a tetőtér beépítése, melyet vagy tárolási, vagy lakhatósági célokra alkalmazunk, azonban mindkét esetben fontos, a tetőtér hőszigetelése!

Utóbbi esetben elég nyilvánvalónak tűnhet a megoldás, hiszen, ha a tetőtér lakóterületnek van kialakítva, fontos, hogy az ott tartózkodók komfortosan érezzék magukat. A tetőtér hőszigetelése akkor is fontos, ha a padlást csak tárolási célokra alkalmazzuk, ugyanis, mint tudjuk, a hő felfele terjed, és a nem megfelelően szigetelt tetőtéren át könnyedén távozhat a fűtés által megtermelt meleg. Tehát az ideálisan hőszigetelt tetőtér nem csak a komfortosságban játszik szerepet, de az energiatakarékosságban is, hiszen segít a hő benntartásában, így a fűtés intenzitását is alacsonyabbra állíthatjuk.

Ahhoz, hogy a tetőtér hőszigetelése minőségi és időtálló lehessen, forduljon hozzánk és válassza egyedülálló technológiánkat!

Tiszavölgyi Csaba | +36 70/ 70 11 479 | 4034 Debrecen, Vámospércsi út 75.