Telefon:+3670/ 70 11 479
E-mail: info@celluloz-hoszigeteles.hu

Blog


Hányan jártak nálunk?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa58
mod_vvisit_counterTegnap102
mod_vvisit_counterEzen a héten276
mod_vvisit_counterMúlt héten626
mod_vvisit_counterEbben a hónapban620
mod_vvisit_counterMúlt hónapban2424
mod_vvisit_counterEddig214221

Fújt cellulóz szigetelésnél a kártevők sem okozhatnak gondot

Szeretné, ha a kártevő élőlények nem okoznának bosszúságot? A fújt cellulóz szigetelés velük szemben is hatékony védelmet nyújt!

Egyes ingatlantulajdonosok rengeteget bosszankodnak az olyan kártevők miatt, mint például a rágcsálók vagy pedig a farontó rovarok. Óriási károkat okoznak, amik helyreállítása nem csupán időt, energiát, hanem pénzt is felemészt.

Az egerek előszeretettel fészkelik be magukat például a táblás, régebbi típusú hőszigetelésbe. A téli időszakban az anyag kiváló lakóhelyet biztosít számukra, azonban ez esetben a károk felmérhetetlenek, tulajdonképpen kezdődhet újból a ház szigetelése. Az apró járatok rontják az anyagok szigetelőképességét, érthető, hogy ebben a formában már teljes mértékben hatástalanok.

Ha az ember szeretne egy élhető, gazdaságosan fenntartható, kártevőmentes ingatlanban élni, a legjobb, ha a fújt cellulóz szigetelést választja. Ez az alternatíva képes távol tartani a különböző rovarokat, rágcsálókat, és még a gombák megjelenése miatt sem kell aggódni.

A cellulóz nem túl vonzó élőhelyet kínál az egerek számára, egyáltalán nem alkalmas arra, hogy befészkeljék magukat. Ez a típusú hőszigetelés szárítja, irritálja a bőrüket, így, ha kísérletet is tesznek arra, hogy elbújjanak benne, elég hamar távoznak is.

A fújt cellulóz szigetelésnek köszönhetően nincsenek váratlan kiadások, az embereknek nem kell újból elkezdeniük a kivitelezés folyamatát, mert a rágcsálók, bogarak nem tehetnek kárt a felhasznált anyagban. Ez az eljárás hosszú éveken át gondoskodik a komfortos körülményekről, garantáljuk, hogy az ügyfelek elégedettek lesznek a cellulóz hatásával.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretné Ön is megtapasztalni a szigetelés előnyeit? Keressen minket a kivitelezésért, minőségi munkát végzünk, ezáltal ügyfeleink százszázalékban élvezhetik a fújt szigetelés pozitívumait!

Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Fújható cellulóz szigetelés, amelynél a penész miatt sem aggódhat

Szeretne tiszta, egészséges környezetben élni? Gondoljon a fújható cellulóz szigetelésre, amellyel megakadályozhatja a penész kialakulását!

A penész rengeteg ingatlantulajdonosnak okoz kellemetlenséget. Megjelenése nem csupán esztétikai szempontból romboló, hanem az egészségre is káros hatással van. Számos súlyos szövődményért lehet felelős, amelyek gyógyítása rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emészthet fel. Érthető, hogy sokan szeretnének egy életre megszabadulni a problémától.

penész kialakulásáért gyakran a hőhíd jelenség a felelős, ami nagy mértékben rontja az ingatlanok komfortját, hozzájárul a rossz hőérzethez is. Ha az érintett hidegebb falfelület elkezd nedvesedni a magas páratartalom miatt, nagyon könnyen megjelenik a penészgomba. Az így kialakult környezetben minden egyes nappal kockázatokat vállalnak az ott élők.

Ahhoz, hogy a hőhíd ne alakuljon ki, ezzel együtt pedig a penész megjelenése is megakadályozható legyen, mindenképp megfelelő szigetelésre van szükség. Ezzel kapcsolatban a fújható cellulóz szigetelés kínálja a leghatékonyabb megoldást.

A cellulóz szigetelés egyre nagyobb figyelmet kap, nem véletlenül, hiszen garantálja a hézagmentességet, így pedig hőhíd sem alakulhat ki. A falszerkezet megőrizheti az egyenletes hőmérsékletét, így pedig a páralecsapódás miatt nem kell aggódni.

A fújható technológia nagy előnye, hogy nagyon gyorsan telepíthető a szigetelőanyag, különösebb nagyobb munkálatokra nincs szükség, pár nap alatt az ingatlanok maximális védelmet kaphatnak a cellulóz által. Éves szinten jelentős összegeket is meg lehet spórolni, így a penészmentesség mellett az energiahatékonyság miatt is célszerű ezt az utat választani.

Ön is szeretné megakadályozni a penész kialakulását? Keressen bennünket a fújható cellulóz szigetelésért, és tiszta, egészséges, könnyen fenntartható ingatlant tudhat magáénak.

Ha bővebb információra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne a munkára, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Szüksége lenne gyors, egyszerű megoldásra a fogyasztás csökkentéséhez?

A cellulóz szigeteléssel Ön még időben léphet annak érdekében, hogy ne érjék kellemetlenségek a fogyasztással kapcsolatban. Keressen a kivitelezésért!

A növekvő energiaárak sokakat kifejezetten rosszul érintenek, így most azon fáradoznak, hogy megoldják az ezzel kapcsolatos problémáikat. Egyes helyeken például arra lenne szükség a fogyasztás csökkentéséhez, hogy megfelelő szigetelést kapjon az ingatlan. E téren többféle kivitelezési technika, alapanyag közül is válogathatnak az érdeklődők. A választékból a leghatékonyabb alternatívát a cellulóz szigetelés biztosítja.

A cellulóz szigetelés egyre inkább elterjedt megoldásnak számít, nem véletlenül, hiszen valóban segítséget nyújt a megfelelő hőmérséklet kialakításához. A cellulóz nagyon jó kitöltőképességgel rendelkezik, a munkálatokhoz használt befúvásos technika pedig lehetővé teszi, hogy a legszűkebb résekbe is eljusson az alapanyag.

Az, hogy mindenhova jut szigetelőanyag, még a szűk részekre is, növeli a szigetelés hatékonyságát, óriási különbséget érezhetnek az ingatlantulajdonosok, nem csupán a számlákkal kapcsolatban. A cellulóz szigetelés után sokkal jobb lesz a hőérzet az épületen belül. Nincsenek hőhidak, amelyek ezen rontanának.

A cellulóz szigetelés ára hosszú távon megtérül, éves szinten jelentős összegeket spórolhatnak az emberek. Ez most nagy segítség, rengeteg háztartás könnyebbülhet meg ezzel a megoldással, vagyis mindenképp megéri belevágni a kivitelezésbe.

Ha felkeltettük az érdeklődését, itt az alkalom, hogy felkeressen bennünket, és ránk bízza a cellulóz szigetelés kivitelezését! A munkálatokat rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül vállaljuk. Készüljön fel velünk a keményebb hidegekre, és a fogyasztás nem terhelheti meg a pénztárcát!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a cellulóz szigetelés előnyeiről. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Cellulóz hőszigetelés a költségek csökkentéséért

A cellulóz hőszigetelés segít, hogy a fűtésszezon könnyebb legyen. Tapasztalja meg az előnyöket, kérje segítségünket a szakszerű kivitelezésben!

Hamarosan itt a fűtésszezon, sokan pedig szeretnék kihasználni még ezt az átmeneti időszakot arra, hogy felkészüljenek a nagyobb hidegekre. A változó energiaárak miatt sokan kénytelenek újragondolni a helyzetüket, és foglalkozni az ingatlanjuk fűtés korszerűsítésével, hőszigetelésével. Egyeseknek ezzel kapcsolatban lényeges, hogy könnyedén, rövid időn belül kivitelezhető opciót találjanak, ugyanis szeretnék már megfelelő szigeteléssel rendelkező otthonban várni a nagyobb hidegeket. Amennyiben Önnek is szüksége lenne egyszerű, mégis hatékony alternatívára, ajánljuk figyelmébe a cellulóz hőszigetelést!

A cellulóz hőszigetelés egyre népszerűbb eljárás, amelynek köszönhetően Ön hamar, könnyedén fel tud készülni a fűtésszezonra. Ez esetben elfelejtheti a hosszadalmas bontást, a szigetelő anyag befúvásos technikával kerül a helyére. Az eljárás lehetővé teszi, hogy a legszűkebb résekbe is eljusson a cellulóz, így nem alakulhatnak ki hőhidak, amik nagy mértékben rontanák a szigetelés hatékonyságát. A cellulóz hőszigetelés a legjobb választás, ami óriási segítséget fog nyújtani az őszi és téli hónapokban. Nagy mértékben csökkentheti a kiadásokat, így a változó energiaárak nem terhelhetik meg még jobban a családi kasszát. A cellulóz hőszigetelés szakszerű kivitelezését rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein beül vállaljuk. Megéri bennünket keresni, igényes munkánkon keresztül biztosan megtapasztalhatja az eljárás előnyeit.

Készüljön az elképzeléseinek megfelelően a fűtésszezonra, bízza ránk bátran a cellulóz hőszigetelést, és az őszi, téli napok gondtalanul telhetnek! Honlapunkon bővebb információkat is találhat az eljárásról, szolgáltatásunkról. Megbízhatók vagyunk, és a precíz munkavégzésre is odafigyelünk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A cellulóz szigetelés sokat segíthet a költségek csökkentésében

A cellulóz szigetelés megfelelő segítséget nyújthat abban, hogy csökkentse a fűtéssel kapcsolatos kiadásokat. Keressen minket a kivitelezésért!

Az elmúlt időszakban sokak számára vált központi témává a fogyasztás csökkentése, nem véletlenül, hiszen a nemrég bejelentett rezsiváltozások miatt teljesen újra kell gondolni a jövőt. Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy olyan alternatívát találjanak a fűtésre, amely segít a kiadások mérséklésében. Ilyenkor a többség inkább a fűtőrendszer korszerűsítésével, berendezések cseréjével foglalkozna, azonban ahhoz, hogy sikerüljön elérni a kitűzött célokat, nem árt megvizsgálni a ház szigetelését. A hiányos vagy korszerűtlen szigetelés komoly hátrányokat jelenthet az őszi és téli időszakban, ezért célszerű ehhez megfelelő megoldást találni, amellyel gyorsan és eredményesen lehet orvosolni a helyzetet. Amennyiben Önnek is szüksége lenne tanácsra ehhez, ajánljuk figyelmébe a cellulóz szigetelést!

A cellulóz szigetelés óriási segítséget nyújthat abban, hogy Önt ne érhessék kellemetlen meglepetések a fűtésszámlával kapcsolatban. Ez az eljárás egyre népszerűbb, hiszen valóban hatékony opciót biztosít. A cellulóz szigetelés nagy előnye, hogy a szigetelőanyag befúvásos technikával kerül a helyére, így a legszűkebb résekbe is eljuttatható. Ezzel meg lehet akadályozni a hőhidak kialakulását, amelyek nagyban felelősek lehetnek a magas költségekért. A hőhidak megszüntetése más eljárásoknál rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emésztene fel. A cellulóz szigetelés igazi megtérülő befektetés, amellyel éves szinten jelentős mértékben lehet csökkenteni a kiadásokat.

Készüljön fel velünk a fűtésszezonra, a cellulóz szigeteléssel rövid időn belül tudunk végezni, hiszen nagyobb bontásra nincs szükség a munkálatokhoz. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, hívjon bennünket telefonon, vagy írjon e-mailt, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Isocell szigetelés: mit érdemes tudni róla?

Az Isocell szigetelés régóta kedvelt szigetelőanyag; az alábbiakban a legfontosabb tudnivalókat szedtük össze róla.

Az Isocell szigetelést viszonylag régóta használják különféle épületek hőszigetelésére, és kijelenthető, hogy sikerrel, hiszen a népszerűsége egyre csak növekszik. Ennek persze oka van: az Isocell szigetelést nem csak egyszerű és gyors beépíteni, de a leghatékonyabb szigeteléstípusok között tartják számon, miközben az ára igencsak kedvezőnek mondható a többi szigeteléséhez képest, ráadásul környezetbarát is, ami napjainkban egyre többek számára lényeges.

Az Isocell szigetelést kiemeli a mezőnyből egyedülálló hő- és hangszigetelési képessége, de a hőtartása is kimagasló, emellett egyenletesen oszlik el a számára kijelölt helyeken, aminek köszönhetően megakadályozza a hőhidak kialakulását is, emellett pedig a páraszabályozásban is segít. Fontos tulajdonsága még, hogy tűzálló, azaz segítséget nyújt a tűzvédelemben is, és akár újra fel is használható, de abban az esetben sem szennyezi a környezetet, ha ez nem történik meg. Érdemes tehát az Isocell szigetelés mellett dönteni, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik!

Ha Önnek is fontos a hatékonyság, a kedvező ár és a környezetkímélő anyagok használata, az Isocell szigetelésnél nem találhat jobbat otthona szigeteléséhez, és nem csak a téli hónapokban biztosíthatja költséghatékonyan az optimális hőmérsékletet, hanem a nyári hőségben is. Az Isocell szigetelés a legjobb választás, ha teljes védelemre vágyik az időjárás hatásaival szemben, és sokkal kevesebbet kell a fűtésre, illetve a légkondicionálásra költenie. Teremtse meg a komfortos, élhető otthont, ahol egész évben jól érezheti magát: kérje Isocell szigeteléssel foglalkozó cégünk segítségét minél hamarabb, hogy még a hideg időszak előtt elkészüljön otthona új szigetelése!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az Isocell szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Cellulóz szigetelés, ami már elsőre hatékony megoldást nyújt! 

A cellulóz szigetelésnél elfelejtheti az utólagos korrekciót. Válassza a modern, valóban hatékony alternatívát, keressen minket a kivitelezéshez!

Napjainkban egyre fontosabbá válik a megfelelő szigetelés kivitelezése. Folyamatosan nő azoknak az ingatlantulajdonosoknak a száma, akik szeretnék élhetőbbé, gazdaságosabban fenntarthatóvá tenni otthonukat. Manapság sokféle eljárás elérhető ezen a területen. Egyeseknek fontos, hogy olyan megoldást találjanak, aminél nem kell az utólagos javítással, korrekcióval foglalkozni. Bizonyos eljárásoknál sajnos előfordulhat, hogy hézagok alakulnak ki a szigetelőanyagok között, így pedig nem tudják betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A korrekció jelentős időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emészthet fel. Amennyiben Ön is szeretné elsőre megtalálni a megfelelő alternatívát, ajánljuk figyelmébe a cellulóz szigetelést!

cellulóz szigetelésnél nem érhetik az embert kellemetlen meglepetések. Az eljáráshoz használt alapanyagnál nem kell aggódni a hőhidak kialakulása miatt, ugyanis olyan szerkezeti adottsággal rendelkezik, ami ezt meggátolja. A cellulóz szigetelés százszázalékban hézagmentes, anyaga befúvásos technikával kerül a helyére, amellyel a legszűkebb réseket is meg lehet tölteni. A munkálatok befejezésével érezhetően jobb lesz az ember hőérzete az ingatlanban, a cellulóz szigetelés télen-nyáron biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Hosszú távon mindenképp megtérül a munkálatokba fektetett pénz, jelentős mértékben lehet csökkenteni a kiadásokat, így pedig sokkal könnyebb fenntartani a házat.

A cellulóz szigetelés már elsőre hatékony megoldást biztosít, tapasztalja meg Ön is az előnyöket, és bízza ránk a kivitelezést! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A munkát a legnagyobb körültekintéssel, lelkiismeretesen, minőségi alapanyagok felhasználásával végezzük el. Áraink korrektek, megfizethetők. Ha kérdezni szeretne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Isocell szigeteléssel nyáron nem kell a melegtől szenvednie!

Isocell szigeteléssel a nyári energiafelhasználást csökkenteni lehet! A kánikulára ne csak a légkondicionáló beszerzésével készüljön!

Amint hosszabbodnak a nappalok, melegednek az éjszakák, egyre többen nyúlnak a légkondicionáló berendezés távirányítója után. A forró nyarakon kínszenvedés a gyorsan felmelegedő lakásban maradni, mindenki úgy próbálja enyhíteni az ingatlanban uralkodó kényelmetlenséget, ahogyan tudja. Kezdje az alapoknál és gondoskodjon a megfelelő hőszigetelésről! Az Isocell szigetelés egyike azoknak a hőszigetelő rendszereknek, amik képesek minden évszakban az ideális körülményeket fenntartani és az ingatlan lakóinak megteremteni az élhető otthont. Az Isocell szigetelés számára nem jelent kihívást az extrém nyári meleg sem, amiből sajnos egyre több jut évről-évre.

Az Isocell szigetelés telepítését követően, utólagos hőszigetelésnél is képes megakadályozni, hogy a ház falai túlságosan felmelegedjenek. Amikor este csökken a hőmérséklet, a szobákban jóval hűvösebb van, mint a kevésbé minőségi hőszigeteléssel ellátott ingatlanokban.

Az Isocell szigetelés környezetbarát eszköz a nyári forróság enyhítésére, ellentétben a klíma rendszerekkel, amiknek  a működtetése hozzájárul a káros CO2 kibocsátás növeléséhez és a levegő szennyezéséhez. Telepíttessen fújható Isocell hőszigetelést, kapcsolja be kevesebbet a légkondicionáló berendezést és érezze magát kellemesen nyáron is az otthonában!

A hőszigetelés az otthona, az irodája vagy a szálláskiadásban érdekelt ingatlana energiaszámláit képes csökkenteni, arról nem is beszélve, hogy élhető klímát teremt a belső terekben. A hőszigetelést csak egyszer kell megrendelni és hamarosan megtapasztalhatja a jótékony hatásait. Keressen minket bizalommal, amennyiben még nincsen korszerűsítve az ingatlan hőszigetelése! A fújható hőszigetelés gyors telepítést követően a legmagasabb hatékonysággal teljesíti a feladatát. Kérjen bővebb felvilágosítást szolgáltatásunkról, illetve időpontot az Isocell szigeteléshez a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

A fújt cellulóz szigetelés ára hosszú távon garantáltan megtérül! 

A fújt cellulóz szigetelés ára hosszú távon megtérül, a pénzügyi előny garantált. Bízza profikra a kivitelezést, keressen minket bizalommal!

fújt cellulóz szigetelés egyre több ember figyelmét kelti fel, ugyanis nagyon sok pozitív információval lehet találkozni ezzel kapcsolatban. A cellulóz például környezetbarát, és hatékony megoldást kínál a szigetelés terén. Sokan arra kíváncsiak, hogy a fújt cellulóz szigetelés ára valóban meg tud-e térülni, és tényleg segíthet-e könnyebbé tenni az ingatlan fenntartását? Amennyiben Ön is kíváncsi a válaszra, most itt a lehetőség, hogy megtudja a témáról a legfontosabb válaszokat!

fújt cellulóz szigetelés ára garantáltan megtérül hosszú távon. Elég hamar érezheti az anyagi előnyöket. A cellulóz maximális védelmet nyújt, százszázalékban, hőhídmentesen szigeteli az ingatlanokat. Az anyag a legszűkebb résekig képes eljutni, nem maradnak hézagok, amelyek rontanák a fújt cellulóz szigetelés hatékonyságát. Az épületek télen-nyáron védve vannak a szélsőséges időjárással szemben, sokkal könnyebb megőrizni a lakóterekben a kellemes hőmérsékletet. Éves szinten jelentős összegeket lehet megspórolni a fűtés és villanyszámlán, így pedig sokkal könnyebb fenntartani az ingatlanokat. Ebben a formában jóval kiszámíthatóbb a jövő, a családi kasszának óriási segítséget nyújthat a cellulóz szigetelés.

Mivel az eljárással hőhídmentes szigetelést lehet létrehozni, az utólagos javítással, korrigálással sem kell foglalkozni, ami pénzt emésztene fel, elég csak a plusz anyag megvásárlására gondolni. Ez is sokat elmond arról, hogy a cellulóz a legjobb választás az ingatlanok szigeteléséhez.

Tapasztalja meg Ön is az eljárás előnyeit, anyagi szempontból is, bízza ránk bátran a fújt cellulóz szigetelés kivitelezését! Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk a területen, kifogástalan munkát végzünk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Cellulóz szigetelés a számok tükrében!

A cellulóz szigetelés nagyszerű lehetőségekkel rendelkezik, ha hőszigetelésről van szó. Bemutatjuk röviden, hogy miért a cellulózból készült szigetelés illik az ingatlanba!

A hőszigetelés cseréjéhez soha nincsen késő! Válasszon olyan alapanyagot és technológiát a szigetelés telepíttetéséhez, ami a legtöbb elvárásnak maradéktalanul eleget tud tenni! A cellulóz szigetelés pontosan ilyen hőszigetelés, aminek a költségei akár már rövid távon kifizetődnek.

A számok magukért beszélnek és ez nem csupán a szigetelés költségeire vonatkozik. Az alapanyag értéke és a szolgáltatásért fizetett díjak kifizetődnek, hiszen a szigetelés olyan hatékony, hogy képes behozni az árát és a későbbiekben még spórolni is lehet vele. Nézzük, hogy mit kell tudni a cellulóz szigetelésről a számok tükrében!

cellulóz szigetelés anyaga fa, illetve újrahasznosított papír, ami nem csupán környezetbarát anyag, de olyan szigetelést nyújt, ami az egyik legjobb szigetelési értékkel rendelkezik. A szigeteléshez használt alapanyagok több félék lehetnek, mindegyik rendelkezik egy bizonyos U értékkel. Az U érték nem más, mint a hőátbocsátási tényező, ami megmutatja, hogy mennyire engedi felmelegedni a falakat a szigetelés. Nemcsak a kiváló fáziseltolódási érték számít, hanem az is, hogyan képes kitölteni a szigetelőanyag a réseket. A befújható cellulóz szigetelés egy azonos értékekkel rendelkező anyaggal szemben is jobban teljesít emiatt, hiszen hatékonyabb.

A meggyőző számok mellett a cellulóz szigetelés olyan, további kedvező tulajdonságokkal is rendelkezik, mint a páraszabályozás, az energiatakarékosság, a hangszigetelés vagy éppen a tűzvédelem. Sokoldalú, jól hasznosítható és költséghatékony szigetelőanyagról van szó, aminek még a telepítése is nagyon hatékonyan, gyorsan lebonyolítható.

A weboldalunkon megtalálja az elérhetőségeinket, keresse bizalommal a kollégáinkat és érdeklődjön a szolgáltatásainkról, a cellulóz szigetelés árakról! Egyeztetünk Önnel időpontot, illetve személyre szabott árajánlatot is készítünk.

Cellulóz szigetelés, amivel spórolhat a költségein!

cellulóz szigetelésA cellulóz szigetelést ne spórolja meg, ha valóban spórolni szeretne! A hőszigetelés megléte és minősége is óriási hatással van egy ingatlan fenntartási költségeire!

Az olyan felújítási munkákat, mint amilyen a hőszigetelés is, sokan hajlamosak a végsőkig halogatni. Minden felújításba fektetni kell, sokszor nem kevés összeget. Az emelkedő alapanyag árak, a drága szakmunka bizony sok megrendelőt elrettent. Azonban ez valódi befektetés, ami gyorsabban megtérül, mint gondolná!

cellulóz szigetelés kivitelezése is szinte azonnali megtérülést jelent. Aki megrendelte, az gondolja, hogy miért nem előbb döntött a felújítás mellett! A cellulóz szigetelés kivitelezése után megváltozik a komfortérzete, a hőérzete a lakásban, valamint a számlák alakulásán is tapasztalható lesz a pozitív irányba ható változás.

A cellulóz szigetelés tehát árban, eredményben is nagyon kifizetődő döntés, ráadásul a munkálatok miatt sem kell aggódnia a megrendelőnek! Az építkezés közben is el lehet végezni a hőszigetelést vagy utólagos szigetelést is lehet kérni. A papíralapú, környezetbarát alapanyagból készült szigetelés több módon is telepíthető a felületre. Befújással egyszerűen és gyorsan, de hatékonyan történik a hőszigetelő rendszer telepítése. Ezzel a technológiával tökéletes szigetelés valósul meg, ugyanis a hőszigetelő anyag minden résbe, üregbe eljut. Zárt térben alkalmazható, minden helyiségben jó munkát lehet vele végezni.

Amennyiben új vagy használt, tégla vagy egyéb építőanyagból készült ingatlanát szeretné kiegészíttetni hosszú távon is jól teljesítő szigeteléssel, válassza a cellulóz szigetelést! A munkát megtervezzük és kivitelezzük Önnek kedvező áron, rugalmas ráéréssel!

A befújható cellulóz szigetelés határidőre, gyors kivitelezéssel elkészül és természetesen a színvonala is az előre ígértnek felel meg, ha minket bíz meg a munka kivitelezésével! A munkatársaink elkészítenek Önnek egy személyre szabott árajánlatot, ha kapcsolatba lép velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Az Isocell szigetelés árban is nagyon hatékony!

Az Isocell szigetelés ára a minőség mögött nem marad le! Építkezéshez vagy utólagos kivitelezéshez is költséghatékony megoldást jelent.

A cellulóz hőszigetelés egy olyan technológia, ami gyakorlatilag bármilyen típusú épülethez és az ingatlan minden részén probléma nélkül alkalmazható. A cellulóz hőszigetelést befújható formában telepítik, ami sokkal gyorsabb és egyszerűbb is, mint például a szigetelő elemek rögzítése. Az Isocell szigetelés ára azonban nem drágább, mint egy kimagasló minőségben telepített hőszigetelő rendszeré. A cellulóz hőszigetelés tulajdonképpen az olcsó kategóriába tartozó alapanyagok közé tartozik, hiszen újrahasznosított újságpapírból készül.

Az Isocell szigetelés árban és hatékonyságban is nagyon kedvező választás, bárhová is van rá szükség. Mint minden hőszigetelő munkánál, a befújható szigetelésnél is vannak alap árak, amiket a konkrét megrendelés alapján tudunk a helyszínhez igazítani. Első sorban a hőszigetelés kivitelezéséhez szükséges befújható cellulóz rostok mennyisége az, ami befolyásolja az Isocell szigetelés árát.

Az Isocell szigetelés árát egy ajánlatba foglalva tudjuk körvonalazni minden megrendelőnek, illetve érdeklődőnek. A pontos árajánlathoz ismernünk kell annak a területnek a nagyságát, amit majd hőszigetelni fogunk. Ez lehet födém vagy aljazat, de tetőtér is. A felület kiterjedése alapján ki tudjuk számolni, hogy mennyi cellulóz szigetelőanyagra lesz szükségünk egy vízszintes, függőleges vagy ferde felület befújásához. A hőszigetelőanyag kiterjedése mellett a réteg vastagsága is számít, hiszen ez is növeli vagy csökkenti a felhasznált anyag mennyiségét és befolyásolja az Isocell szigetelés árát.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha velünk szeretné az új hőszigetelést megcsináltatni! Építkezésnél és utólagos hőszigetelésnél is a hasznunkat tudja venni. A honlapon megtalálja a cég elérhetőségeit, amiknek a segítségével igényelhet árajánlatot. Hamarosan válaszolunk és elküldjük az egyedi ajánlatunkat Önnek az Isocell szigetelés áráról!

Befújt szigeteléssel a tetőtér hőmérséklete szabályozható

befújt szigetelésbefújt szigeteléssel egy tetőtéri ingatlan energia igénye csökkenthető. A hőszigeteléshez válassza a korszerű megoldást!

A tetőtérben lakni azt jelenti, hogy csendesebb, napfényesebb és sokkal különlegesebb beosztású lakásban él a tulajdonos. Tetőtéri lakást birtokolni azt is jelenti, hogy az ingatlan más tulajdonságokkal rendelkezik a hőérzetre nézve. Felül nincs semmi, ami hőszigetel, viszont a tető gyorsabban felmelegszik a napsütés hatására, télen pedig gyorsabban távozik a fűtéssel előállított meleg levegő . A minőségi hőszigeteléssel nagyszerűen lehet javítani a tetőtéri ingatlan hőtulajdonságain. Erre azért van szükség, hogy a lakók kellemesebben érezzék magukat évszaktól függetlenül, de ehhez ne kelljen túl sok energiát se elpazarolniuk.

Habár a légkondicionálás általános dolognak számít, mégsem ez a megoldás a tetőterek hőmérsékletének szabályozására. Az alapoknál kell kezdeni és a hőszigeteléshez nyúlni első körben. A többi már csak kiegészítés és a hőszigetelés kivitelezése után következik.

A befújt szigetelés olyan hőszigetelési módszer, ami maximális hatékonysággal rendelkezik. A befújt szigetelés jellemzői garantálják, hogy a tetőtérből ki tudja hozni a legtöbbet az ingatlan tulajdonosa. A szabálytalan alakú, sarkokkal és beszögellésekkel rendelkező padlástérben a befújható cellulózból álló hőszigetelő anyaggal tökéletes munkát lehet végezni. A befújt szigetelés gyorsan elkészül és kifogástalanul szigetel hosszú távon. A befújt szigetelés a tetőtér védelmi rendszere, ami tökéletesen ellátja a funkcióját és óvja az ingatlant az időjárás szeszélyeitől.

Amennyiben meglátta a befújt szigetelésben a lehetőséget, keresse bizalommal a csapatunkat, hogy megtörténjen az első lépés a kivitelezés felé! Mindenekelőtt igényeljen tőlünk egy személyre szabott árajánlatot, aminek alapján el tudja dönteni, hogy a munkánkat igénybe szeretné e venni! Ezután jöhet a helyszíni felmérés, a kivitelezés és az átadás is, ezt követően pedig egy komfortosabb tetőtérben lakhat. 

Fújt cellulóz szigetelés árak és a részletek

fújt cellulóz szigetelés árafújt cellulóz szigetelés árban is kedvező, nem csak a hatékonyságában! Hőszigetelje ingatlanát és élvezze a maximális komfortot!

A cellulózból sok minden készülhet, például kiváló hatékonyságú hőszigetelés is az Ön ingatlanához. A cellulóz több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami miatt sokan döntenek mellette. Természetes alapanyagból, papírból készül, káros adalékokat nem tartalmaz, de nagyon jól hőszigetel, hangszigetel, nem szeretnek benne fészket építeni a kártevők sem.

A hőszigetelő rendszerek több formában is telepíthetőek, a cellulóz szigetelőanyag egyik erőssége az, hogy befújható formában is rögzíthető a vízszintes és a függőleges felületekre egyaránt. A fújt cellulóz szigetelés ára a felületek kiterjedésétől is függ, de nem ez az egyetlen, ami befolyásolja a végleges árat. A fújt cellulóz szigetelés ára a további tényezők függvényében alakul. A kivitelezést végző csapatnak tudnia kell, hogy milyen távolságot kell megtennie a felszereléssel, hol történik a munkavégzés, mekkora területet kell szigetelni, a felület sík vagy ferde, függőleges vagy vízszintes, valamint az is lényeges, hogy a hőszigetelést megelőzően helyszíni vizsgálatot is el akarnak e végeztetni az ügyfelek. Ez utóbbi nagyon hasznos, ugyanis megmutatja, hogy az ingatlan hol rendelkezik gyenge pontokkal a szigetelés tekintetében. A fújt cellulóz szigetelés ára nem ablakon kidobott pénz, mert ez a módszer résmentes, hatékony hőszigetelést tud nyújtani, amivel megközelítőleg 26% fűtési energiát tud megtakarítani minden tulajdonos.

A fújt cellulóz szigetelés árakról minden érdeklődőnek szívesen adunk részletes felvilágosítást. Ne hagyja az ingatlanát félkész állapotban, ragaszkodjon a legjobb hőszigeteléshez! A befektetett idő és költségek hamar és többszörösen megtérülnek. Lépjen velünk kapcsolatba és egyeztessen a munkatársainkkal időpontot! A cellulóz szigetelés kivitelezéséről és a személyre szabott fújt cellulóz szigetelés árakról a honlapunkon közzétett telefonszámon vagy pedig üzenetben tud érdeklődni.

Cellulóz szigetelés: gyors kivitelezés, csökkenő költségek

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés segítségével hatékonyan csökkenthetőek a fűtési költségek, de a légkondicionáló használata is!

Napjainkban a szigetelés már nem kérdés: ahol nincs, ott nem csak a hőérzet rosszabb a normálisnál, de a fűtési költségek is az egekbe szaladnak. Éppen ezért a legtöbb ingatlan már rendelkezik valamilyen szigeteléssel, még ha nem is a leghatékonyabbal. A korszerű módszereknek és anyagoknak hála azonban ezek az ingatlanok is könnyen és gyorsan elláthatóak cellulóz szigeteléssel, ahol pedig még semmilyen szigetelés nincs, még könnyebb a munka.

Érdemes is minél hamarabb cellulóz szigetelésre váltani - avagy beépíttetni -, mivel jóval hatékonyabb a többi szigeteléstípusnál, így pedig a bekerülési költsége rendkívül hamar megtérül, és utána csak "termeli a pénzt". Egy átlagos ház szigetelése nagyjából annyiba kerül, mint amennyit néhány tél alatt meg lehet spórolni a fűtésszámlákon, ha az épületet cellulóz szigeteléssel védik a hideg ellen.

Azonban nem csak a tél folyamán jön jól a cellulóz szigetelés, hanem nyáron is. A légkondicionáló berendezések kétségtelenül hasznosak, hiszen nélkülük rendkívül nehéz elviselni a sokszor 30 °C feletti hőmérsékletet, ám az is kétségtelen, hogy az energiaigényük kimagasló, ami igencsak borsos villanyszámlákat eredményez. A szigetelés nélküli házak esetében ez hatványozottan igaz, mivel a falak könnyen átmelegszenek a napsugárzástól, amit aztán befelé adnak le, azaz bent tartózkodni ilyenkor olyan érzés, mintha egy kemencében ücsörögnénk. A légkondicionáló valamelyest segít a helyzeten, de a valódi megoldást a falak áthevülésének megakadályozása jelenti, amire a cellulóz szigetelés tökéletesen alkalmas.

Cégünk az Ön otthonát is ellátja cellulóz szigeteléssel, ha szeretne spórolni az energiaszámlákon, egyúttal pedig a környezetet is védené. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Cellulóz szigetelés: a leghatékonyabb megoldás

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés hatékonysága igazán csak a téli hónapokban képes megmutatkozni, ám akkor igencsak látványos módon.

cellulóz szigetelés télen és nyáron egyaránt hasznos, hiszen képes magas hatékonysággal szigetelni az ingatlant a külső hatásokkal szemben. Nyáron ez talán annyira nem szembetűnő, hiszen a nyílászárók nyitásával a kinti hőség beszabadul a lakótérbe, még ha csak kis mértékben is. Télen azonban igencsak feltűnővé válik a hatékonysága, méghozzá két módon is.

Elsőre az tűnhet fel, hogy a hőérzet nagymértékben javul, és a lakás felfűtése után akár kikapcsolt fűtési rendszerrel is hosszú ideig megmarad a meleg a lakásban - bár ehhez persze megfelelő nyílászárókra is szükség van. Másodjára a drasztikusan lecsökkent fűtési költségekből látszik az, hogy mennyire hatékony tud lenni a cellulóz szigetelés.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tetőtér hőszigetelése cellulózzal: az elérhető legjobb megoldás

tetőtér hőszigeteléstetőtér hőszigetelése alapvető, hiszen ez képes a legjobban felmelegedni, illetve lehűlni, ami egyszerre csökkenti a komfortot és növeli a kiadásokat!

Aki járt már tetőtérben, az nem felejti el a hangulatot, a terek szokatlanságát, és - ha a tetőtér hőszigetelése nem volt megoldott - az elképesztő hőséget, illetve télen a hideget. Egy szigeteletlen tetőtér képes az alsóbb szintek hőmérsékleténél akár 10-12°C-kal is hidegebb, vagy melegebb lenni, ezért fontos, hogy egyrészt kialakítsuk a megfelelő hőszigetelést, másrészt a lehető leghatékonyabb technológiával és anyaggal végezzük azt el. A cellulóz hőszigetelés nem csak a legjobb, de az egyik legköltséghatékonyabb megoldás is a tetőtér hőszigetelésére, ezért érdemes ezt választani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a tetőtér hőszigetelésével és a cellulóz hőszigetelő anyaggal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Isocell szigetelés: ha nem csak a hatékonyság fontos

Isocell szigetelésIsocell szigetelés kedvező áron, rövid határidővel - gondoskodjon mielőbb háza tökéletes szigeteléséről!

A környezet védelme napjainkban egyre fontosabb, és ezt már a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk: a nyári árvizek és hőség, a tél kvázi megszűnése mind arra engednek következtetni, hogy komoly probléma van kialakulóban. Szerencsére még visszafordítható a folyamat, ám ehhez mindent meg kell tenni, és - ahogy az lenni szokott - mindenkinek ki kell vennie a maga részét a dologból. Nem szükséges azonban hatalmas lépésekre gondolni, csupán apróságokra: a szelektív hulladékgyűjtésen túl a környezetbarát anyagok felhasználása is sokat segít a környezetszennyezés visszaszorításában.

Az Isocell szigetelés nem csupán hatékony, időtálló és kedvező árú megoldás az otthonok szigetelésére, de környezetbarát is: a cellulóz természetes anyag, amely könnyedén lebomlik, szigetelésként alkalmazva viszont hosszú éveken át megállja a helyét, és az újrahasznosítása is egyszerű.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Isocell szigetelés iránt, és szeretne bennünket megbízni otthona hőszigetelésének kialakításával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Befújt cellulóz szigeteléssel résmentes lesz a szigetelés!

befújt cellulóz szigetelésbefújt cellulóz szigetelés a hatékony megoldás a hőszigetelés tökéletesítésére. A hőszigetelés cellulóz alapanyagú hőszigetelő rendszerrel olyan minőségben kivitelezhető, amit hosszú távon is maximálisan ki lehet használni.

befújt cellulóz szigetelés a modern változata a hőszigetelő rendszernek, aminek a technológiája garantálja a tökéletes réskitöltést. A befújható forma azért annyira előnyös, mert mindenhová eljut és nem kell hozzá erőfeszítéseket sem tenni. A befújt cellulóz szigetelés könnyen kezelhető és hiba nélkül lehet telepíteni a kijelölt helyére. A befújt cellulóz szigetelés alkalmazkodik a környezetéhez, mert minden rést teljesen kitölt, ennek köszönhetően pedig a hőszigetelő képességét is használni tudja.

Amennyiben a hőszigeteléshez szeretne megfelelő hőszigetelő anyagot és a segítséget is szeretné igénybe venni a telepítéshez, keressen minket bizalommal. A honlapon találhatóak az elérhetőségeink, amiken tud érdeklődni a szolgáltatásokról és kérhet ajánlatot hőszigetelésre.


Utólagos hőszigeteléshez valóban hatékony megoldást keres?

utólagos hőszigetelésAz utólagos hőszigeteléshez végre megtalálta az ideális megoldást, kedvező árért cserébe Önnek is lehet komfortos és élhető otthona! 

Sokan vágnak bele az utólagos hőszigetelésbe, mert megelégelik a magas villany és fűtés számlákat, hiszen ilyen környezetben képtelenség élhető otthont teremteni. Manapság többféle technikai megoldás, alapanyag is elérhető a szigetelések terén, azonban egyesek nem bízzák a véletlenre a kiválasztást. Mindenképp a leghatásosabb alternatívát szeretnék megtalálni, amivel rövid időn belül csökkenthetik az ingatlan kiadásait. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, az utólagos szigeteléshez ajánljuk figyelmébe a ISOCELL épület hőszigetelő rendszert!

Az ISOCELL épület hőszigetelő rendszernek köszönhetően Önnek is lehet élhető, komfortos otthona. Az utólagos hőszigetelés terén ez az egyik legnépszerűbb megoldás, nem véletlenül, hiszen rendkívül hatékony, tartós, hosszú éveken át fontos szerepet tölt be a kiadások csökkentésében. A szigetelő alapanyag speciális befúvásos technikával kerül a helyére, így a legszűkebb résekbe is eljut. Ezáltal elkerülhetők a hőhidak, egyéb olyan tényezők, amik rontanák a szigetelés teljesítményét. Ebben a formában nagyon rövid időn belül megtapasztalhatja az utólagos szigetelés előnyeit, így nem érezheti úgy, hogy feleslegesen kezdett bele a munkálatokba. Az általunk kínált megoldással otthona visszanyerheti értékét, a fenntartásáért pedig nem kell majd mélyen a pénztárcába nyúlnia. Éves szinten jelentős összegek maradhatnak így a családi kasszában. 

Tapasztalja meg Ön is az ISOCELL épület hőszigetelő rendszer előnyeit, és bízza ránk bátran az utólagos szigetelés kivitelezését! Gyors, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így bárki számára adott a lehetőség, hogy megismerje az ISOCELL pozitív tulajdonságait! Ha bővebb információkat szeretne megtudni, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

A szigetelések alkalmazási területeiről röviden

szigetelésszigetelés a ház védő burkolata, ami képes javítani az épület komfortján, hozzájárul a gazdaságos energiafogyasztáshoz, a környezetbarát használathoz, és kényelmesebb, élhetőbb épületet biztosít a lakóknak. Szigetelésből is több fajta is létezik természetesen, és mindegyik egy bizonyos okból kerül fel a falakra, hogy kivédje a különféle környezeti hatásokat.

Az egyik legáltalánosabb szigetelés a hőszigetelés, ami biztosítja a kellemes hőérzetet, és megakadályozza, hogy a falak lehűljenek. Ami azonban még fontosabb: a hőszigetelés lehetővé teszi az energiaforrásokkal való takarékoskodást, valamint a szén-dioxid kibocsátás minimalizálását. Kerülhet a falakra, illetve a tetőtérbe is.

Nemcsak hőszigetelésre van szükség, hanem a nedvesedés megakadályozására is. A lábazati szigetelés az épület alsó részét védi a csapadéktól és a talajvíztől, illetve azok romboló hatásától. Ehhez speciális szigetelőrendszerekre van szükség.

Végül ne feledkezzünk meg az akusztikus szigetelésről se, hiszen elnyeli a zajokat, élhetőbbé teszi az épületet. A sorba illeszkedik a hőhídszigetelés is, ami az épület kritikus pontjain fejti ki a hatását, és megakadályozza a hőhidak kialakulását.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeinken!


Az épület szigetelés a párásodás gondját is megszünteti!

A hőszigetelés a hőingadozást és annak hatásait védi ki, egy épület komfortosabb, energiafelhasználását tekintve pedig hatékonyabb lesz. A hőszigetelés egyéb szempontból is előnyös, de csak akkor tud működni, ha a szigetelés anyaga és kivitelezése is magas színvonalú.

A pára is egy olyan jelenség, aminek semmi keresnivalója egy épület belsejében. A párásodást egy jól megválasztott épület szigeteléssel is meg lehet akadályozni, illetve meg lehet szüntetni. Akár lakás szigetelésről, akár ház szigetelésről van szó, a párának nyoma sem marad a jól végzett szigetelés után.

Bizonyos épületeknél a felhasznált anyagok, az építési technológia vagy az épület kora is rizikót jelent, illetve a párásodás kialakulásának oka lehet. A páratartalom, a gyorsan kihűlő falak, a rossz vízszigetelés, illetve a lakók szokásai is a párásodást segítik elő. Erre jelenthet megoldást, ha a megfelelő épület szigeteléssel biztosítják a falak lélegzését. A lakás vagy ház levegője jobban tud mozogni, a páralecsapódás nem alakul ki. 

Az épület szigeteléssel lehetősége van olyan ingatlan kialakítására, ahol nem nedvesek a falak, nem kell a penész kialakulásától félni. Az egészségesebb, szárazabb levegőjű szobák hosszú távra szóló beruházással egyszerűen és hatékonyan megvalósíthatóak. Nincs szükség költözésre vagy nagy költségekkel járó változtatásokra és megőrizheti az eredeti otthonát is.

A cellulózból készült épület szigetelés páratechnikai szempontból kiemelkedően teljesít. A cellulózzal szigetelt falak lélegeznek, nem akadályozzák a levegő cserélődését.

Az épület szigeteléshez válasszon cellulózból készült szigetelést! Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg csapatunktól a minőségi alapanyagból, magas színvonalon kivitelezett, időtálló és környezetbarát hőszigetelést, ami páraáteresztő is egyben! 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretne megszabadulni a párás levegő és a nedves falak problémájától is, keressen minket bizalommal épület szigeteléshez! A honlapunkon minden elérhetőséget megtalál a kapcsolatfelvételhez!

Spóroljon födém hőszigeteléssel!

A padlástérrel rendelkező épületek esetében jöhet szóba a födém hőszigetelés, amire akkor is szükség van, ha a padlástér, tetőtér nincsen beépítve, tehát nem használják és nem fűtik azt. Megbízható födém hőszigetelés hiányában a meleg, a fűtési energia könnyen el tud szökni a tetőn keresztül. Ezt ma már senki nem engedheti meg magának, hiszen nemcsak a feleslegesen elpazarolt energiáról, a gyorsabban kihűlő épületről van szó, de a túl magas költségekről is.

födém hőszigetelés kivitelezése vízszintesen is történhet, amit a födémre rögzítenek. A szigetelés telepítése egyszerű, utólagosan is el lehet végezni, többféle szigetelőanyag használatára is van lehetőség, valamint az átlagárakat tekintve nem kerül sokba.Tehát nem éri meg azon spórolni, hogy csak a legszükségesebb helyeken hőszigeteltet, mert arra van szükség, hogy az ingatlan minden oldalról fel legyen vértezve az elszivárgó hő ellen.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben hatékony megoldást keres a födém hőszigetelésre!

A födém szigetelésének fontosságáról

födém szigetelésNapjainkban az időjárás kiszámíthatatlan változásának köszönhetően egyre nagyobb igény alakul ki bizonyos szegmensek utólagos szigetelésére. A födém az a vízszintes szerkezet, mely emeletes épületek esetében a térelválasztást szolgálja. A lapostetőként ismert tetőelemet pedig zárófödémnek hívjuk.


Bár az építkezési szabályok legtöbb esetben előírják a födém szigetelését, ez a költséghatékonyság miatt gyakran elmarad. Ha nincs szigetelve, esetleg nem megfelelő anyaggal végzik a műveletet, a födém könnyen beázik és ez komoly károkkal, illetve problémákkal járhat. A födém szigetelése tehát több szempontból is fontos eljárás. Egyfelől a tető kialakításából származó vizesedést zárja ki, másfelől a hőszabályozásban játszik nélkülözhetetlen szerepet.

födém szigetelésével időtállóbbá tehetjük a tető szerkezetét, és megkímélhetjük magunkat az annak hiányából fakadó szerkezeti hibák kijavításának költségeitől.

Utólagos szigetelésre mindig van esély! Ha Ön is szeretné, hogy a tető minőségi födém szigeteléssel rendelkezzen, forduljon hozzánk bizalommal!

Gondoskodjon a hőszigetelésről!

utólagos hőszigetelésutólagos hőszigetelés Önnek is a rendelkezésére áll!

Az utólagos hőszigetelés mindenkinek kiváló segítséget nyújthat a spóroláshoz. Akár újonnan vett meg egy régi építésű, vagy elégtelen szigetelésű házat, akár már meglévő otthonát szeretné korszerűsíteni, a cellulóz hőszigetelés remek választás. Küszöbölje ki a feleslegesen magas költségeket és gondoskodjon arról, hogy a lakás nyáron kellően hűvös, télen pedig kellemesen meleg legyen! Mindehhez a legjobb opció a hőszigetelés!

Amennyiben Ön is szeretne élni az utólagos hőszigetelés adta lehetőségekkel, akkor érdemes hozzánk fordulnia, hiszen több típusú megoldással is várjuk, hogy biztosan megtalálhassuk azt, amelyik a leghatékonyabban alkalmazható a kérdéses épületnél. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran, várjuk jelentkezését!

A tetőtér hőszigetelésének fontossága

Manapság egyre optimálisabb megoldásnak bizonyul, ha egy meglévő ingatlan vásárlása helyett saját otthon építtetésébe fogunk. Ezzel nem csak pénzt spórolhatunk, de hosszabb távra tervezhetünk egy egyedi igények alapján épülő házat. Napjaink egyik legkedveltebb kialakítása a tetőtér beépítése, melyet vagy tárolási, vagy lakhatósági célokra alkalmazunk, azonban mindkét esetben fontos, a tetőtér hőszigetelése!

Utóbbi esetben elég nyilvánvalónak tűnhet a megoldás, hiszen, ha a tetőtér lakóterületnek van kialakítva, fontos, hogy az ott tartózkodók komfortosan érezzék magukat. A tetőtér hőszigetelése akkor is fontos, ha a padlást csak tárolási célokra alkalmazzuk, ugyanis, mint tudjuk, a hő felfele terjed, és a nem megfelelően szigetelt tetőtéren át könnyedén távozhat a fűtés által megtermelt meleg. Tehát az ideálisan hőszigetelt tetőtér nem csak a komfortosságban játszik szerepet, de az energiatakarékosságban is, hiszen segít a hő benntartásában, így a fűtés intenzitását is alacsonyabbra állíthatjuk.

Ahhoz, hogy a tetőtér hőszigetelése minőségi és időtálló lehessen, forduljon hozzánk és válassza egyedülálló technológiánkat!

Tiszavölgyi Csaba | +36 70/ 70 11 479 | 4034 Debrecen, Vámospércsi út 75.