Pinterest
Blogger
Facebook
Twitter
Tweets by CellulozHoszig
Youtube
Telefon:+3670/ 70 11 479
E-mail: info@celluloz-hoszigeteles.hu

Egyszerű és hatékony utólagos épület hőszigetelés a skandinávoktól…

MI AZ ISOCELL?

Az ISOCELL egy olyan papíralapú hőszigetelés, melyet környezetbarát módon, napilapok hulladékpapírjából újrahasznosítással állítanak elő.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS: Az Isocell hőszigetelési rendszer alapja a cellulóz. A cellulóz rostokat (a fa természetes rostjait) újságpapírból nyerik.

KEZELÉS: Tűz- penész- és rágcsáló elleni védelem érdekében bórral és foszfáttal kezelik.

AHOGY ÖN TALÁLKOZIK VELE: A kész szigetelőanyag zsákos formában kapható, melyet egy befúvógép segítségével a kitöltendő üregbe pumpáljuk.

Miért érdemes ISOCELL szigetelést választania:

 • Kiváló hőszigetelési értékIsoCell
 • Kiemelkedő hősugárzás elleni védelem
 • Páraszabályozó
 • Egyedülálló hangszigetelés
 • Tűzvédelem
 • Környezettudatos

AZ ISOCELL TÉLEN-NYÁRON DOLGOZIK!

TÉLEN: Az Isocell szigetelőanyag beépítése befúvásos technológiával történik, így nem találkozunk azzal a problémával, ami más, elavult szigetelőanyagokra jellemző. Nincs tömörödés, így nem keletkeznek rések sem a hőszigetelésben.

NYÁRON: Az a szigetelőanyag, amely télen az energiatakarékosság céljából használunk nem biztos, hogy nyáron is megvéd a hőség ellen. Később engedi csupán átmelegíteni az épületet, mint a régebbi szigetelő anyagok.

Mi szól még az ISOCELL mellett?

 • Ülepedésbiztos és hőhídmentes
 • Károsanyag mentes
 • Környezetbarát
 • Hulladékmentes
 • Átépítés után újra felhasználható!

Az IsoCell technológia

IsoCell - Hőfokcsillapítási érték órákbanIsoCell - A hőszigetelések előállításához szükséges energia

A szigetelések alkalmazási területeiről röviden

A szigetelés a ház védő burkolata, ami képes javítani az épület komfortján, hozzájárul a gazdaságos energiafogyasztáshoz, a környezetbarát használathoz, és kényelmesebb, élhetőbb épületet biztosít a lakóknak. Szigetelésből is több fajta is létezik természetesen, és mindegyik egy bizonyos okból kerül fel a falakra, hogy kivédje a különféle környezeti hatásokat.

Az egyik legáltalánosabb szigetelés a hőszigetelés, ami biztosítja a kellemes hőérzetet, és megakadályozza, hogy a falak lehűljenek. Ami azonban még fontosabb: a hőszigetelés lehetővé teszi az energiaforrásokkal való takarékoskodást, valamint a szén-dioxid kibocsátás minimalizálását. Kerülhet a falakra, illetve a tetőtérbe is.

Nemcsak hőszigetelésre van szükség, hanem a nedvesedés megakadályozására is. A lábazati szigetelés az épület alsó részét védi a csapadéktól és a talajvíztől, illetve azok romboló hatásától. Ehhez speciális szigetelőrendszerekre van szükség.

Végül ne feledkezzünk meg az akusztikus szigetelésről se, hiszen elnyeli a zajokat, élhetőbbé teszi az épületet. A sorba illeszkedik a hőhídszigetelés is, ami az épület kritikus pontjain fejti ki a hatását, és megakadályozza a hőhidak kialakulását.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeinken!

A cellulóz szigetelés fontossága környezetvédelmi szempontból

cellulóz szigetelésrőlA cellulóz szigetelésről rengeteg pozitívumot lehet hallani, elsősorban az egyszerű alkalmazása miatt, azonban ritkán esik szó a környezetvédelmi előnyeiről, pedig a Föld állapota miatt fontos volna erről többször említést tenni.

A szakemberek nem győzik elégszer felhívni a figyelmet a környezetbarát megoldások alkalmazására, legyen szó egy egyszerű bevásárlásról, vagy az épületek kivitelezéséről. Az emberek a cellulóz szigetelés használatával eleget tehetnek a környezetvédelmi szakemberek felhívásának az ingatlanokkal kapcsolatban. A szigetelés tökéletes lehetőséget biztosít a papírhulladék újrahasznosításához, ráadásul a cellulóz anyag teljesen hulladékmentesen alkalmazható. A cellulóz szigetelés nem tartalmaz semmilyen, az egészségre és a környezetre ártalmas anyagot, és nem bocsát ki mérgező gázokat sem.

Ha Önnek is fontos a környezetvédelem, és szeretné megtapasztalni a cellulóz szigetelés más előnyeit is, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és bízza ránk a szigetelés kivitelezését!

Az IsoCell szigetelés nyáron sem hagyja cserben!

IsoCell szigetelésA kiváló hőszigetelő anyag télen és nyáron is a legjobbat hozza ki magából és komfortos ingatlant lehet fenntartani a segítségével. Azt tudjuk, hogy a jó hőszigetelés télen megtartja a meleget, segítve ezzel a gazdaságos fűtést. De mire számíthatunk nyáron?

Az IsoCell szigetelés nagyszerű hőtároló kapacitásának köszönhetően természetes módon képes szabályozni a helyiségek hőmérsékletét. Az alapanyag és a kiváló kivitelezés gondoskodik arról, hogy a meleg csak jóval később jut át a falakon, a külső felülettől a belső terekig. Ez a fáziseltolódás más, gyengébb szigetelőanyagok esetében sokkal rövidebb.

Az IsoCell szigetelés a tetőn és a falakon is képes a hőhatást elnyújtani, ami konkrétan 4, 6 órás késleltetést jelent. Tehát, mire a meleg bejutna, addigra a hőség már tetőzött és akár egy esti, éjszakai szellőztetéssel lehet ellensúlyozni azt.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és védekezzen a nyári meleg ellen is IsoCell szigeteléssel!

 

IsoCell szigetelés: ami hiányzik az Ön házából

IsoCell szigetelés: ami hiányzik az Ön házábólEgy ingatlanban azt keressük, hogy mennyire tudja kiszolgálni a komforthoz, biztonsághoz kapcsolódó igényeinket. Ezeknek a megvalósításához elengedhetetlen a minőségi hőszigetelés is! De milyen elvárásoknak kell megfelelnie a hőszigetelésnek, a szigetelő anyagnak ahhoz, hogy elégedettek lehessünk vele?
Az olyan színvonalas megoldás, mint az IsoCell szigetelés mindent tud ahhoz, hogy télen és nyáron, tavasszal és ősszel képes legyen megadni a lakók számára a kellemes közérzetet. Megtartja a hőmérsékletet, nyáron nem melegít fölöslegesen, télen nem pazarolja az energiát. A korszerű hőszigeteléssel ki lehet egészíteni a fűtésrendszer hatékonyságát, meg lehet spórolni a fűtésre és hűtésre szánt nagyobb összeget.
Amellett, hogy az IsoCell szigetelés képes ezeknek megfelelően ellátni a feladatát, azt is megakadályozza, hogy a falakon átjusson a nedvesség és lecsapódjon a pára, ráadásul tűzbiztos is.
Az IsoCell szigetelés biztonságos, hatékony és megbízható! Amennyiben Önnek is éppen ez hiányzik az otthonából, bátran keressen fel minket!

Hányan jártak nálunk?

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa15
mod_vvisit_counterTegnap64
mod_vvisit_counterEzen a héten240
mod_vvisit_counterMúlt héten267
mod_vvisit_counterEbben a hónapban731
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1014
mod_vvisit_counterEddig131161

IsoCell

Elérhetőség:Ifj. Adorján Kreatív Stúdió

Mobil: +3670/ 70 11 479 E-mail: info[kukac]celluloz-hoszigeteles.hu

Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Tiszavölgyi Csaba | +36 70/ 70 11 479 | 4034 Debrecen, Vámospércsi út 75.
cellulozszigeteles.lap.hu | szigeteles.lap.hu | homlokzatszigeteles.lap.hu